Kuukauden Shoppailut – Elokuu 2014!

Päätin aloittaa uuden kuukausittain ilmestyvän postaussarjan Kuukauden Shoppailut, jossa niputan kaikki edellisen kuukauden aikana tekemäni ostokset yhteen. Ostoksiksi lasketaan ruokaa lukuunottamatta aivan kaikki mitä kaupoista kotiin tulee kannettua vaatteista, lääkkeistä, sisustustavarasta ja kukista lähtien. Ajatus tähän syntyi tarpeestani tarkkailla kulutustottumuksiani tiukemmalla syynillä ja hienosäätää itseäni entistäkin järkevämmäksi kuluttajaksi. Heräteostoksien suhteen uskalla jo sanoa olevani väljemmillä vesillä, sillä hyvin harvoin tulen ostaneeksi mitään hetken päähänpistosta – edes kirppareilta… 🙂

KuukaudenShoppailut.jpg

Elokuun_sisustus-kosmettiikkaostokset.jp

Tyhjentyneiden Erittäin Hieno Suomalainen shampoo- ja hoitoainepurkkien tilalle halusin välillä jotakin uutta ja päädyin ostamaan Save the water while using me -sarjan I Love Your Hair -setin, joka sisälsi 200ml kokoisen shampoon ja hoitsikan lisäksi myös suihkusaippuan. Samalla kertaa ostin myös hammastahnan ja uuden hammasharjan samasta ekosarjasta. 

Sisustusrintamalla tein elokuussa kolme hankintaa, joista Hobbyhallin kantistarjouksessa ollut Luhta Pilvi -päiväpeitto on ehdottomasti koko kuukauden järkevin ja paras ostos. Perhosorkidea löytyi ruokamarketista kuudella eurolla ja ystäväni kirppiskuormasta nappasin String Pocket -sivulaidan ja kaksi hyllylevyä 35 eurolla. 🙂

Vanilla_Liquorice_Cutiepie.jpg

Tytön syksyisessä vaatepäivityksessä hyödynsin H&M:n verkkokaupan -10% kampanjaa. Yllä olevan kuvan sandaalit ja shortsit poistin tilauksesta toimitusajan venähtämisen vuoksi, muut vaatteet ovat saapuneet ja käytössäkin jo. 🙂

BabyPink_SoftGrey.jpg

Tästä roosa-harmaasta setistä odottelemme edelleen suurinta osaa, kuten pörrötakkia, pupukuvioituja legginsejä ja mekkoa sekä harmaita pillifarkkuja. Alla olevan kuvan keskimmäisenä olevia pallotregginsejäkin odottelemme syyskuun lopussa saapuviksi.

Blackandwhite_basics.jpg

Elokuun_vaateostokset.jpg

Omia vaatehankintoja tuli tehtyä huomattavasti enemmän kuin aikoihin. Mustat ja valkoiset nahkaiset Converset ostin Stocmannin kantistarjouksesta, H&M:n  Divided -trikoohameen ja Basic -malliston neuletakin ostin itselleni tytön vaatetilauksen yhteydessä. Samaisen tilauksen mukana tuli myös valkoinen bleiseri, jonka pistin rinnuksissa olleen tahran vuoksi bumerangina takaisin. Selected Femmen Femme -paita kuuluisi oikeasti heinäkuun ostoksiin, mutta lasketaan sekin nyt tähän mukaan. 🙂

Suurin osa ostoksistani on tehty järkiperustein, mutta näin jälkikäteen ajateltuna olisin kyllä voinut jättää orkidean ja trikoohameen kokonaan ostamatta. Conversejakaan en olisi oikeasti tarvinnut, mutta tiedän että ne tulevat olemaan minulla vuosia, enkä siksi pode yhtään huonoa omatuntoa kaksien kenkulien ostamisesta saman kuun aikana. 😀

Kivaa torstaita kaikille! <3

8 kommenttia “Kuukauden Shoppailut – Elokuu 2014!

    1. Anna: Tytön vaatteita tuli ostettua kerralla enempi, joten määrä näyttää hillittömältä. 😀

  1. Hauska postausidea 🙂 Converset kestävät kyllä vuosia, joten niiden hankinta on aina perusteltua ;)<br />
    <br />
    Ihanaa viikonloppua &hearts;

    1. Tiina: Jätin eurot tarkoituksella pois… Voin harkita niiden lisäämistä seuraavan kuun postaukseen. 🙂

  2. Tämä oli kiva postaus. Olet kuitenkin puhunut paljon sen puolesta, että tavaramäärä on kokoajan pieni ja yritätkin pitää sen minimalistisena niin jäin miettimään tarinan toista puolta. Jos nämä ovat ne tavarat, joita olet hankkinut, niin mistä olet tämän kuukauden aikana luopunut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *