Design Market Kaapelitehtaalla 6.-7.9.2014

Helsinki Design Week -ohjelma huipentuu viikonloppuna pidettävään Pohjoismaiden suurimpaan Design Market -varastomyyjäisiin. Jo kymmenettä kertaa järjestettävässä tapahtumassa sekä suuret että pienet designyritykset kokoontuvat Kaapelitehtaalle myymään niin huonekaluja, sisustustavaraa kuin vaatteita ja asusteitakin. Tänä vuonna tapahtuma on suurempi kuin koskaan, myyntialueen laajentuessa Turbiinisaliin asti. 

Design-Market_credit_Otso_Kaijaluoto_127

Uutuutena Hima&Sali-ravintolassa DESIGN MARKET ALL STARS: tarjolla maukas brunssi sekä lyhyitä puheenvuoroja tapahtuman kantismyyjiltä ja nimiltä brändien takaa.

Tanssiteatteri Hurjaruuth tarjoaa lyhyitä sirkuspajoja shoppailuporukan pienimmille lauantaina ja sunnuntaina klo 12–15. Pajat alkavat tasalta ja puolelta, ilmoittautuminen paikan päällä: Tanssiteatteri Hurjaruuthin näyttämö, Kaapelitehdas, A-rappu, 2. krs.

Mukana menossa on myös Voga-viinibaari, jossa mahdollisuus suunnitella oma Presidentti-kahvirasia sekä esittelyssä Metron Tuunaa teline -kilpailun finalistit.

Design Market Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1) 6.-7.9. klo 11-17! 

Ilmainen pääsy!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *