Lampun paikka!

Sovittelin &Traditionin Milk -lamppua uusilla valkoisilla jaloillaan keittiön hyllyseinälle ja sinne se sitten jäi… Valaisin sopii ihanasti valkovihreään väritykseen ja kooltaankin se on kuin tehty tuohon 30cm syvälle seinähyllylle. 🙂 Päätin myös että seinähyllyt saavat jäädä paikoilleen ja ensi viikon aikana aion pakkeloida Tikkurilan Tunto Hienolla tehdyn raitakuvion piiloon. 

IMG_0440.jpg

iIMG_0439.jpg

iIMG_0430.jpg

iIMG_0441.jpg

Uashmaman M-kokoisen paperipussin uumenissa on yksi isompi ruskea muoviruukku, jonka sisään istutin kolme timjamia. Nappasin yrttinipusta kourallisen verran mausteeksi lihapataan ja keittiössä tuoksuu edelleen herkulliselta, nams. 🙂

Huomenna tulossa viikkosiivousjuttuja sekä postaus uudesta hiusväristäni! Ihanaa illanjatkoa kaikille! <3 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *