Aleostoksia uuteen keittiöön!

Kodinsisustajia hemmotellaan Stockmannilla tänä viikonloppuna – kanta-asiakkaat saavat kaikista kodinosaston tuotteista -20% alennusta. Olen jo jonkin aikaa ehtinyt odottelemaan tämän sorttista etukampanjaa, sillä uutta saarekkeellista keittiötä varten tarvitsee hankkia kaksi baarituolia ja uudet pannulaput. 🙂

Stcom_kantisale4.jpg

Stcom_kantisale5.jpg

Omakotivalkoinen_aleostokseni.jpg

Päätin jo vuosia sitten haluta keittiösaarekkeen yhteyteen baarijakkarat. Nyt kun asia on viimein ajankohtainen, kävin kertauksena läpi useita eri istuinvaihtoehtoja ja pähkäilin niiden sopivuutta sekä uuteen keittiööni että muuhun sisustukseen. Hay Hee -baarituolit ovat edelleen vaihtoehtojen kärkisijalla siroutensa ja kokonsa vuoksi, ja ne sopivat myös ruokapöydän ympärillä oleviin tuoleihin. Tarjousta jo tovin odottaneena pistin kaksi baarituolia tilaukseen ja samaan syssyyn ostin myös Menun Propeller -pannunalustan sekä Artekin mustavalkoisen Siena -sarjan pannulaput ja essun. 🙂

Stcom_kantisale6.jpg

Artekin valkoisesta Mademoiselle -tuolista olen haaveillut jo pari vuotta. Tilaa tälle klassikkotuolille ei kuitenkaan valitettavasti löydy ellen päädy vaihtamaan sohvaa nojatuoleihin, ja tämä ei ole ajankohtaista vielä pitkiin aikoihin. Jatkan edelleen siis haaveilua. 🙂

Stcom_kantisale1.jpg

Stockmann.com/koti

Kanta-asiakasedun saa kaikista verkkokaupan kodintuotteista ja se koskee myös pidemmän toimitusajan tilaustuotteita! Kampanja-aika perjantaista sunnuntaihin 24.-26.10.2014!

Kivaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille! 🙂

(Kuvat: Stockmann.com, postaus sisältää mainoslinkkejä)

9 kommenttia “Aleostoksia uuteen keittiöön!

  1. Katja: On alkanut, ihan alkuvaiheessa tosin vasta ja jatkuu sunnuntaina kun palaan pikkujoulureissulta takaisin kotiin. 🙂

 1. Voit ilmeisesti suositella Hayn Lounge-tuoleja? Ajattelin korvata toisen sohvani kahdella em. tuolilla. Jos alennus koskee myös niitä, niin tilaus lähtee tänään.

  1. Anna: Suosittelen Hay Hee Lounge -nojatuoleja mieluusti. 🙂 Minulla on niitä olohuoneessa kaksi (toinen oli aikaisemmin parvekkeella kesäkäytössä) enkä halua luopua niistä edes Artekin Mademoisellen vuoksi. 🙂 Istuinkorkeus ja -asento on niissä todella mukava ja itsekin harkitsen että ensi vuoden kesällä voisin repäistä ja pistää sohvan pois ainakin tilapäisesti. 🙂 Lounge näyttää näin talviaikaan aivan ihanalta kun niiden päälle laittaa pörröisen taljan, harmaana tai valkoisena miten sisustukseen parhaiten sopii. ♥ ♥

  2. Yes ja kiitos!!! Olen käynyt koeistumassa noita tuoleja muutaman kerran Stockalla ja joka kerta ne tuntuvat hyvälle tai aina vaan paremmalle 🙂 Lisäksi ne tuovat sopivaa keveyttä ja ilmavuutta sisustukseen. Valkoinen talja kyllä kruunaa tuolin. Tilaus lähtee tänään. Ihanaa viikonloppua sinulle!

  3. Anna: Hay Hee Lounget on lempparituolini! &hearts; &hearts; Taljalla tai ilmankin, tulet takuulla olemaan tyytyväinen. &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa joulukuun alkua ja joulun odotusta! &hearts;

 2. Voi eii alennukset! Hay Hee Lounge on täälläkin haavelistalla ♥ ♥ Sopisi tuohon yhteen kulmaan aika hyvin 😉

  1. Jasmin: Hee Loungen paras puoli on sen ilmavuus, sopii ahtaampaankin tilaa ilman että tila menee tukkoon. 🙂

 3. Meillä puolestaan on haaveissa Loop-naulakko, joka tulisi makuuhuoneen nurkkaan. Tarkoituksena on saada tuoleille ja rahille illalla päätyvät vaatteet (jotka vielä seuraavana päivänä tulossa päälle) vähän järjellisempään paikkaan. Ehkäpä laitan naulakon tilaukseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *