Iloa pienestä! :)

Sain eilen laitettua tavaroita takaisin paikoilleen ja heti tuntuu olo kotoisammalta. 🙂 Piensisustuspuoleen en kovin paljoa käytä nyt aikaa, sillä kaikki mööpelit on pakko taas kohta pakata takaisin turvavyöhykkeelle keittiöremontin vuoksi. Parin viikon totaalikaaoksen jälkeen pienikin somistus piristää mieltä. <3

Omakotivalkoinen_7980.jpg

Omakotivalkoinen_7955.jpg

Omakotivalkoinen_7969.jpg

Omakotivalkoinen_7979.jpg

Omakotivalkoinen_7981.jpg

Omakotivalkoinen_7989.jpg

Omakotivalkoinen_7956.jpg

Omakotivalkoinen_7988.jpg

Juniqelta saamani Milou-printtitaulu pääsi viimein oikealle paikalleen olohuoneeseen, jonne sen alunperin halusin laittaakin. Väriparit mustavalkoiselle printille löytyvät heti vierestä – televisiosta sekä pöydällä olevasta KOTO-kynttilästä, josta postasinkin teille eilen. Pieniä suuria ilonaiheita! 🙂 Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

2 kommenttia “Iloa pienestä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *