Kauniin vaaleaa joulutunnelmaa!

Tässä keittiörempan tuoksinassa kävin vierailulla brittiläisen The White Companyn -nettikaupassa ja voi apua miten kauniita joulutuotteita heillä onkaan. ♥ Tuotekuvat ovat äärettömän kauniisti ideoituja ja toteutettuja, miltä mahtaakaan heidän myymälänsä näyttää näin joulunaikaan… ♥

FLHEL_XS13_2_EL.jpg

headerMain.jpg

brb.jpg

PGHMC_AU14_15_EEL.jpg

PGHMC_AU14_15_F.jpg

GLHCF_XS14_2_F.jpg

SCHTT_XS14_95_F.jpg

TDHSP_XS14_2_F.jpg

TDHPH_XS14_180_F.jpg

PPUAX_XS14_16_F.jpg

TDHBE_XS14_15_F.jpg

TDHWH_XS14_15_F.jpg

TDHPH_XS14_180_EEEEEL.jpg

WGHST_XS14_88_EEL.jpg

PTD12_AU14_1_L_GS.jpg

WHITEXMAS_XS14_1_L.jpg

CRDCL_XS14_1_F.jpg

TheWhiteCompany_Christmas5.jpg

Täällä on edetty jo viittä vaille loppusuoralle. Tasot, kaappien sisäosat sekä saareke ovat paikoillaan, sokkelikin osittain kiinnitetty. 🙂 Viimeiset hifistelyt ja kodinkoneet ovineen vielä uupuvat… Ei tätä meinaa edes uskoa todeksi, niin hienolta näyttää keittiössä jo nyt. ♥ Inspiroivaa päivää kaikille! 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvat: The White Company)

8 kommenttia “Kauniin vaaleaa joulutunnelmaa!

 1. Oijoi…nyt on kauniita kuvia…! &hearts; Aivan ihania…!<br />
  <br />
  Ja sun keittiökuvia odotan innolla myös!

  1. Heidi: Niin on! &hearts;&hearts; Kuvien tunnelma on todella kiva, samaan aikaan lämmin ja viileä. :)<br />
   <br />
   Huomenna tulossa iiiiiso postaus keittiöstä. 🙂

 2. Oi hitsi miten ihania kuvia &hearts;<br />
  Uulalaa, jes jejejee, ihan huippua sinun keittiö on jo noin pitkällä :)<br />
  Ihanaa iltaa Miia &hearts; &hearts;

  1. Soili: Kuvissa on aivan ihana fiilis, todella harkittuja ja loppuunasti suunniteltuja, kauniita! &hearts;<br />
   <br />
   Tosi vauhdilla on remontti edennyt ja jos kodinkoneet ja hana olisi paikoillaan, voisin aloittaa kokkailut. 🙂 Välitilan lasitus käytiin lasitusliikkeen toimesta tänään mittaamassa, koska siihen pitää tehdä muotoleikkaus keittiössä olevan pikkuikkunan vuoksi. Ikkuna on kokenut myös uudistuksen ja vanhat hirveät ikkunanpokat lensivät roskiin ja tilalle tulee täysin saumaton ja listaton ikkunasyvennys jota alapuolelta lasi kehystää. &hearts; &hearts; &hearts; Epokki Asennuksen väki on äärettömän ammattitaitoista ja annoinkin heille täyden vapauden päättää vastaantulevien ongelmatilanteiden ja -kohteiden ratkaisusta… Olemme niin samalla aaltopituudella että luottoni heihin on 110%. :)<br />
   <br />
   Ja pakko vielä päästää muutamat jippii-huudot, keittiö on ihan mieletön. &hearts; &hearts; &hearts; Ovet ovat kodinkoneiden kalusteovia lukuunottamatta paikoillaan ja se näyttää Avonite -tason kanssa vielä upeammalta kuin mitä koskaan uskalsin edes kuvitella. Kaipa se on onnenitkutkin vielä päästettävä, viimeistään siinä vaiheessa kun keittiö on viimeistäkin yksityiskohtaansa myöden valmis. :´ ) Huomenna lisää… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *