Kuusen katveessa…

Designboxista tilaamani Fine Little Dayn kuusikuvioitu tyynynpäällinen saapui ja se löysi paikan olohuoneen nojatuolista. 🙂 

Omakotivalkoinen_9264.jpg

Omakotivalkoinen_9265.jpg

Omakotivalkoinen_9267.jpg

Omakotivalkoinen_9269.jpg

Omakotivalkoinen_9271.jpg

Kangas on paksua puuvillakanvaasia ja päällisen valkoinen pohjasävy on todellakin valkoinen eikä luonnonvalkoinen, sävystä kun ei aina netissä olevan kuvan perusteella voi mennä takuuseen. 🙂 Päällinen suljetaan toiselta puolelta kolmella valkoisella napilla ja pikaisen puristelun jäljiltä sulkusauma vaikuttaa jämäkästi ommellulta, eikä 50x50cm kokoinen höyhentäytteinen sisätyyny tursua saumasta ulos. Toivottavasti samaan aikaan tilaamani (ennakkotilaus) kuusi-pussilakanasettikin ehtisi perille ennen joulua, se nimittäin menee tytölle joululahjapakettiin… ♥

Kivaa perjantaipäivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

4 kommenttia “Kuusen katveessa…

  1. Onpa kauniita kuvia ja ihana tyyny 🙂 Itseäni rupesi houkuttamaan ajatus kuusilakanoista. Yritän kuitenkin hillitä itseni, koska kaapista löytyy ihan riittävästi lakanoita…

    1. Hippu-76: Kuusilakanat tilasin tyynynpäällisen kanssa myös, mutta ne eivät ole vielä saapuneet. Toivottavasti ehtivät tytölle joulupakettiin… 🙂

  2. Olen itsekin ihastunut tuohon kuusityynynpäälliseen,ehkä pukki tuo.Kiva tuo sun keittiö,pääset kokkailemaan jouluksi.Ja mikä myös loistavaa,sisustamaan sitä.

    1. Aikku: Enää puuttuu välitilalasi, jonka lasitusliike tulee asentamaan ensi viikolla. 🙂 Jouluna on takuulla ihana kokkailla, uuden keittiön kunniaksi ajattelin tehdä tänä jouluna lanttu- ja porkkanalaatikon itse. Imelletyn perunalaatikon ostan valmiina kaupan uunista valmistettuna, sen tekeminen on itselleni liian haastavaa ja epäilen että oninstuisin saamaan imelletyn perunan makua siihen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *