Joululahjatoiveeni! ❅

Monet lempibloggaajistani ovat postailleet tällä viikolla joululahjatoiveistaan ja heidän vanavedessään innostuin itsekin keräämään fiktiivisen toivomuslistani tälle joululle. 🙂 Aikaisempien vuosien tapaan me aikuiset emme tänäkään jouluna lahjo toisiamme kuin korkeintaan pienellä muistamisella. Yhteinen aika, hyvä ruoka, kiva tunnelma ja lasten ilo ovat riittäviä lahjuksia. ♥ Lahjahaaveilu on onneksi kuitenkin aina sallittua… 🙂

Omakotivalkoinen_Lumisydan_Lahjatoiveeni

Joulun_lahjatoiveet.jpg

1 & 2) Olen nuuskinut kaupassa DKNY:n Original Women -deodoranttia ja EdT -tuoksua, luulen että saattaisin tykätä tästä Original Womenista pitemmälläkin tähtäimellä. Hajuvedet ovat aiheuttaneet jonkin verran öklötystä ja siksi olen nykyisin todella tarkka siitä millaista tuoksua suihkautan ylleni. 🙂 DKNY Women tuoksu on sopivan naisellinen ja kevyt, muttei liian kukkaistuoksuinen.

3) En ole lainkaan koruihmisiä ja ainut koruksi laskettava asusteeni on edelleen sama vanha kultainen MK:n jättikelloni. Se on mielestäni aavistuksen jyhkeä ja juhlava tavalliseen arkikäyttöön ja sen vuoksi voisin mieluusti vastaanottaa joulupukilta (aka itseltäni :D) kokonaan valkoisen Marc by Marc Jacobsin Rivera -rannekellon

4) Plantuin Smart Garden -sisäpuutarhaa (laiskan kotipuutarhurin kasvatusautomaattia :D) tahtoisin päästä kokeilemaan, erityisesti salaatinkasvatus kiinnostaa. 🙂

5) Jäin Stockmannin Hulluilla Päivillä nuolemaan näppejäni tarjouksessa olleiden vitivalkoisten Urbanearsin Plattan -kuulokkeiden osalta ja vieläkin harmittaa. 🙂 Löysin samalta merkiltä asteen laadukkaammista komponenteistä valmistetun Zinken -kuulokemallin, jossa sankakin on aitoa valkoista nahkaa. Kuulokkeille on todellinen tarve ja tälläiset aion itselleni ostaa jossakin vaiheessa. ♥

6) Philosophyn kasvojenhoitotuotteiden ostamista olen harkinnut jo pienen ikuisuuden, mutten ole vieläkään laittanut tikkua ristiin asian etenemiseksi. 🙂 Kasvojenhoitotuotteiden tilalta toivoisin joulupukilta ensisijaisesti saman merkin Pure Grace EdT-tuoksua… Tykkään “vesituoksuista” kovasti, sillä ne ovat yleensä hyvin mietoja ja miellyttäviä. 

7) Kestohaaveni on Artekin valkoinen Mademoiselle -tuoli, jonka ostamista olen suunnitellut ensivuodelle, synttärilahjaksi itselleni… ellen päädy lahjavaroillani remppaamaan kylpyhuonetta, joka on tärkeysjärjestyksessä tuolihankintaa huomattavasti korkeammalla. 🙂 

Extrabonuksena lahjatoivelistallani ovat jokavuotiseen tapaani kaikenlaiset ja -arvoiset lahjakortit aina tuikitavallisesta ruokakaupasta urheiluliikkeeseen, sisustuskauppoihin ja kauneuspalveluihin. 🙂 Lahjakortit jakavat vahvoja mielipiteitä, osa ei tykkää lahjakorteista lainkaan niiden persoonattomuuden vuoksi. Itse taas olen suuri lahjakorttien kannattaja, syynä lähinnä se että vastaanottaja voi kaupan lahjakortillaan ostaa vapaasti mitä tahtoo / tarvitsee ja palvelulahjakortin hän voi käyttää silloin kun itselleen ajallisesti parhaiten sopii. Myös elokuvaliput ovat minusta kiva lahja, sellaiselle jonka tietää pitävän elokuvissa käymisestä. 🙂

Millaisia joululahjatoiveita teiltä on? Ostatteko aikuisten kesken joulupaketteja vai lahjotaanko perheessänne ainoastaan lapsukaisia? Aiheuttaako joululahja-lahjakortti suurta iloa vai pientä pettymystä? 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Plantui, Artek, Philosophy, DKNY, Marc Jacobs, Urbanears. Postaus sisältää mainoslinkkejä)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Joululahjatoiveeni! ❅

 1. Meillä kokoontuu miehen suku meille ja aikuiset eivät lahjo toisiaan, muutoin kuin puolisot keskenään. Lapsille hankimme pienet lahjat, sillä suunnitelmissa on matka kauas talvella ja se nielee rahaa, joten olemme sopineet ihan pikkulahjatoiveiden toteutumisista ja tapeellisista sellaisista. Lahjakortteja meilläkin jaettiin aikaisemmin lasten serkusten kesken, mutta homma meni siihen , että ne meni melkein päikseen, joten siinä ei ollut enää järkeä. Nyt olemme ostaneet 10 e lahjat ja arponeet kuka minkäkin saa. Viime vuonna tuli rätinää, että kaikki (lapset) eivät olleet tyytyväisiä, kun ikähaitari on 11-85v, se onkin hieman mahdotonta. Nyt on vielä sopimatta miten tänä vuonna tehdään. Ajattelin ehdottaa rahalahjoitusta köyhille, silloin olisi kaikilla hyvä mieli.

  1. MysteriousM: Tuo lahjakorttien jakaminen päikseen on muuten totta. 🙂 <br />
   <br />
   Lahja-arpominen kuullostaa kivalta idealta, tuota voisin itsekin ehdottaa ensi vuoden joululle jos aikuiset innostuisivat tuollaiseen pieneen lahjontaan. :)<br />
   <br />
   Meillä aikuisilla alkaa olemaan kaikkea mitä toivoa saattaa, joten tavaralahjojen ostaminen on todella haastavaa. Ei haluaisi antaa aina jotakin samaa kuten herkkukoreja tai shampoo- / kylpysettejä ja pörrötossuja. Siksi päätimme jo vuosia sitten että keskitymme lasten lahjoihin ja aikuisten lahjarahoilla panostetaan ruokaan. 🙂

 2. No mä en vietä joulua muutin kuin ostamalla lahjoja lapselleni. Ja koiralleni 😀 Aattona ole yksin.<br />
  Tai siis tuon piskin kanssa 🙂 ja ihan hyvällä mielellä. <br />
  Mä en mitään muuta toivo niin paljoa, kuin että mun terveys kohenisi. Nyt on ollut hurja alasmeno tämä vuosi, ja tuntuu että ensi vuonna lähtöö henki jos tämä jatkuu. Ja sitten toivon, että lapsen ja koiran terveys pysyisi kuosissaan. <br />
  Suorastaan rukoilen terveyttä, vaikka uskonnoton olenkin.

  1. Minsku: &hearts; &hearts; &hearts; Joulu karvakuonon kanssa on mukavaa! &hearts; Toivon sinulle sydämestäni paranemista! &hearts; &hearts; Terveys on asia jonka menettäminen muuttaa koko elämän, sitä ei ymmärräkään miten paljon sairastelut vaikuttavat kaikkeen ennen kuin oma terveys alkaa reistailemaan. 🙁 Lämmin voimahalaus sinulle Minsku ja rapsutukset koiraystävälle! &hearts; &hearts;

 3. Meillä aikuisille yritetään antaa teatteri- ja konserttilippuja, pieniä matkoja, shoppailuseuraa, illallisia ravintolassa jne. Ajatuksena siis yhteinen aika vaikkapa vanhan isän tai rakkaan siskon kanssa jne. Myös lasten yksi lahja on yleensä lippu johonkin konserttiin tai näytelmään.

  1. Anonyymi: Teatteri- ja konserttiliput ovat loistavia lahjaideoita isommallekin porukalle. 🙂 Mikäs sen mukavampaa kuin lähteä ystävien tai perheen kesken nauttimaan oikeasta elämyksestä tavarapaketin sijaan. &hearts;

 4. Jos Michael Korsin Jet Set travel TZ tote mustan nahkalaukun saisin olisin todella iloinen :)♥ Hyvää loppu viikkoa sinulle ja ihanalle tytöllesi ♥

  1. Linnea: Upea laukku, toivottavasti toiveesi toteutuu! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa joulunodotusta sinulle Linnea! &hearts;&hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *