Kotimaista käsityötä – Valoteos by Siru

Pääsin ideoimaan pienyrittäjänä toimivan Sirun uutta Sirun Luontopuu -valoteostuotevalikoimaa ja ehdotin hänelle mm. lastenhuoneen sisustukseen sopivaa norsu- sekä kissakuvioitua valaisinta. ♥ Seinävalaisimen kuvio on sahattu ohutvanerista ja kiinnitetty reunoiltaan kaarevan pohjavanerin päälle. Valaisimen materiaalina vaneri on erittäin kaunis, se päästää valon lävitseen pehmeänä ja tunnelmallisena. Pyysin 4-v tyttöni makutuomariksi ehdottaessani lastenhuoneen valaisimiin sopivia kuvioita Sirulle ja norsufanina hän kiljaisi kirjaimellisesti riemusta kuullessaan, että hän saa Sirulta tämän ensimmäisen norsuvalaisimen ikiomakseen. 🙂

Omakotivalkoinen_9604.jpg

Omakotivalkoinen_9602.jpg

Omakotivalkoinen_9587.jpg

Päälimmäinen ohutvanerikerros on maalattu valkoiseksi ja norsun siluetti tulee kauniisti esiin valon ollessa sekä päällä että pois päältä. Valaisin on avoin ylhäältä, joten se luo yläpuolelleen seinälle lempeän tunnelmallisen valokiilan. Valaisin kiinnitetään seinään kahdella ruuvilla ja meillä arvotaan parhaillaan laitetaanko valaisin tytön sängyn päätyseinälle vai pöydän viereen… 🙂 Kuviointimahdollisuuksia on tuhansittain, vain luovuus ja mielikuvitus on rajana. 🙂 Tässä muutamia vaihtoehtoja, harmaan ja valkoisen sävyissä:

Sirun_Luontopuu_Valoteos2.jpg

Sirun_Luontopuu_Valoteos5.jpg

Sirun_Luontopuu_Valoteos3.jpg

Sirun_Luontopuu_Valoteos1.jpg

Turvallinen Fimco-rekisteröity Sirun Luontopuu -valaisinsarja on kotimaista laadukkaasti tehtyä käsityötä alusta loppuun. Siru valmistaa valaisimia harrastuspohjalta osa-aikaisesti ja niiden viimeistelystä huokuu taidokkuus ja suuri rakkaus tekemiseen. ♥ Omalla toivekuvalla teetetty valaisin on kaunis joululahjaidea, lapsista aikuisiin ja isovanhempiin. ♥ Lisätietoa ja työtilauksia voit kysyä Sirulta osoitteesta: luontopuu@opaasi.fi!

Tunnelmallista päivää kaikille myrsysäästä huolimatta! ♡

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

8 kommenttia “Kotimaista käsityötä – Valoteos by Siru

  1. kirpparikeiju: vaneri on kaunis materiaali, perin suomalainen ja todella yksinkertainen ja pröystäilemätön. ♥ ♥ ♥ Ohutvaneri on muutamia millejä paksu, hyvin ohut ja hyvin taipuva mutta napakka. 🙂

 1. Minä, 47-vuotias norsufani, kiljuisin myös ilosta lampun saadessani. Aivan ihana lamppu! Vieläköhän ehtisi korjata lahjatoivelistaa… 🙂

  1. Minna: Äkkiä vaan joulupukille postia menemään! 🙂 Valaisin on aivan ihana, siitä huokuu suomalainen käsityöperinne ja perinteisiimme kuuluva yksinkertaisten asioiden arvostaminen. ♥ ♥ Todella kaunis ja selkeä, skandinaavinen ja moderni. ♥ ♥ Ja Sirun itsensä tekemä alusta loppuun asti, ei valaisinta voi olla rakastamatta! ♥

  1. Heisku: Omalla toivekuvalla teetetyn valaisimen hinta on sadan euron luokkaa, minusta se on edullinen hinta täysin suomalaisesta itse valmistetusta laatuvalaisimesta. ♥

 2. Ihania valaisimia!! Norsun haluaisin ehdottomasti lastenhuoneeseen, siellä on Marimekon karkuteillä-kankaasta iso taulu jossa keskeisimpänä hahmona juurikin norsu ja muutama muukin norsuesine löytyy. Meilläkin ollaan hieman norsufaneja 🙂 Minuakin kiinnostaisi hinnat, kunhan saadaan vaihdettua makuuhuoneita lasten kanssa ja pääsen sisustamaan voisin mielelläni hankkia tuon norsuvalaisimen. Ja tuo joutsenet-valaisin on todella kaunis, voisi olla oiva lahja esim. hääparille.

  1. Cato: Tuo Marimekon kangas on aivan ihana, norsuvalaisin sopii sen kanssa täydellisesti! &hearts; &hearts; Finlaysonin elefanttikangas on myös kiva, tuttuni on tehnyt mustavalkoisesta elefanttikankaasta norsun muotoisen pehmotyynyn ja ajattelin napata idean häneltä ja tehdä itsekin tytölle samanmoisen söpöläisen norsukokoelmansa jatkoksi. :)<br />
   <br />
   Tämä isompi valaisinkoko kustantaa noin satasen verran, mielestäni hinta on erittäin käypä kotimaisesta laatutyöstä. &hearts;<br />
   <br />
   Hääparille voisi teettään myös morsiusparin suukko-kuvasta siluetin muotoon leikatun kuviovalaisimen, ihana ja moderni muisto esim makuuhuoneessa… &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *