Asupostaus – Zaran shortsimittainen jumpsuit!

Zaran hauska kietaisumekolta näyttävä shortsimittainen jumpsuit oli loistava juhla-asu. 🙂 Helma oli ehkä aavistuksen lyhyenpuoleinen omaan makuuni, mutta ryhdikäät olkasaumat ja pitkät hihat tekivät siitä säädyllisemmän näin kolmekymppisenkin päällä. Pariin otteeseen tuntui siltä etten ole ihan sinut tuon minihelman kanssa (vaate oli takaa ns. mikromittainen shortsihaalari), mutta ystäväni totesi minulle näin kauniisti; “jos on todella pudottanut painoa yli 30kg ja treenannut sääret kuntoon, on niitä lupa vähän vilautellakin”. ♥ Siispä nostin leuan pystyyn ja lakkasin stressaamasta mokomasta pikkuasiasta. 😀 Asukuvia lupasin teille postailla, joten tässäpä nämä tulloo… 🙂

Omakotivalkoinen_98899.jpg

Omakotivalkoinen_98799.jpg

Omakotivalkoinen_776589.jpg

Omakotivalkoinen_9872.jpg

Omakotivalkoinen_9905.jpg

Omakotivalkoinen_7765488.jpg

Ilta oli kaikin puolin onnistunut ja Chef Samin kokkaamat hetkut veivät kielen mennessään. 🙂 Uusia makuelämyksiä tuli maisteltua useita, kuten kampasimpukan lihaa, hummeria, karitsan karetta sekä valkoisia papuja… Nyt keskityn hetkeksi viettämään laatuaikaa pikkutyttöseni kanssa ja illemmalla työstän teille ruokapuolen postauksen! Ihanaa lauantaita kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

Ps. Niin hirmuinen väsy iski nyt illalla, että joudun siirtämään ruokapostauksen huomiselle ja käperryn suosiolla peiton alle untenmaille. 🙂 Kauniita unia! <3

13 kommenttia “Asupostaus – Zaran shortsimittainen jumpsuit!

 1. Todella tyylikäs asu sinulla! Ja kyllä nuilla jaloilla voi pitää lyhyempiäkin hameita/shortseja : ) Kun muu look stailataan yksinkertaisesti niin kokonaisuus on tyylikäs eikä hutsahtava ; ) Täysi kymppi tältä tyylipoliisilta!!!!

  1. Niina: Pienen alkujärkytyksen jälkeen sopeuduin lyhyeen helmaani ja olen samaa mieltä että asu oli juuri sopivan paljastava ollaakseen kuitenkin siisti ja tyylikäs. 🙂 Pitemmällä helmalla se olisi ollut ehkä jopa tylsäkin. 🙂

 2. Hämäävä asustus kuvissa, koska näyttää aivan mekolta ja esim. kuvassa jossa istut tuolilla (pienempi versio) korot ovat piilossa ja näyttää kuin sinulla olisi ballerinat, mutta pitäisit jalkoja kuin sinulla olisi korkkarit! :D<br />
  Minäkin karsastan liian lyhyitä helmoja, mutta olen ratkaissut &quot;ongelman&quot; sillä, että laitan tummat ja talvella usein vähän paksummat sukkikset jalkaan niin olo ei enää ole yhtä alaston. Ja minusta klassinen &quot;sääntö&quot; eli jos on lyhyt helma niin yläosa vähemmän paljastava toimii ja esim. sinun asusi on tyylikäs ja elegantti.<br />
  <br />
  Oletko täällä blogissa kirjoittanut laihdutuksestasi? Ison urakan olet tehnyt! 🙂 Kauanko sinulla meni siihen aikaa?

  1. K-K: Tuo oli hauska yksityiskohta asussa, edestä aivan kuin kietaisumekko ja takaa selkeästi housuhaalari. :)<br />
   <br />
   Mustia sukkiksia itsekin hetken harkitsin mutta päädyin viuhahtelemaan ilman sukiksia, juhlavampi kokonaisuus ja sopivasti paljasta pintaa kun asussa oli pitkät hihat. :)<br />
   <br />
   Olen kirjoittanut, alla linkki painonhallinta-tunnisteeseen :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/search/query/tags/?tag=Painonhallinta&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/search/query/tags/?tag=Painonhallinta</a&gt;

 3. Upea asukokonaisuus ja kaunis vartalo sinulla!<br />
  <br />
  Olen miettinyt pitkään, miten saat pyykkisi pysymään valkoisena? Omiin valkoisiin pyykkeihin jää ikäviä harmaita kohtia.

  1. Tiina: Kaunis kiitos Tiina! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Käytän valkoiselle pyykille valkaisevaa pesuainetta, uusin suosikkini on Perlana White jolla sain myös ongelmaksi muodostuneen kahvitahran pois ohuesta puserostani. 🙂 Soodaa voi käyttää myös valkaisuun, kannattaa laittaa ruokalusikallinen soodaa veden sekaan ja liottaa pyykkiä tunti pari ennen konepesua. Kainalon alueita voi myös hieman hangata mikäli deodorantti on saanut ne harmahtamaan. 🙂

  1. 40-luvun tyyli: En löytänyt sopivaa hiuskoristetta tai pantaa, joten hiuslookista tuli hyvin pelkistetty. Meinasin alkaa tekemään lainekampausta mutten viitsinyt jättää kokkia touhuamaan yksikseen siksi aikaa kun olisin vääntänyt vaativahkoa kampausta itselleni. 🙂

 4. Hei:) tyylikäs asu,mutta voi ei..sun hiukset,aikamoinen tätilook :(vanhentaa sua aikas laill. Moderni,revitty,vähän lyhyempi malli sopis hyvin:) nyt tulee vähän mieleen kypärä,kun on vielä niin tasasen värinenki.

  1. rinde: kasvonpiirteeni ovat sellaiset ettei niihin sovi rikottu sivuilta lyhyempi malli. 🙂 Tykkään itse klassisesta polkkatukastani enkä näytä omasta mielestäni lainkaan tätimäiseltä arkioloissa. Haluan helppohoitoisen klassisen hiusmallin ja kasvoihini otsahiuksilla varustettu polkka sopii mainiosti, tukka on aina hyvin ja sopii sporttailuun sekä juhlaan ilman suurta vaivannäköä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *