Joulutunnelmaa makuuhuoneessa!

Koristelin sängynpäädyn kaksilla valkoisilla pallovalosarjoilla, joilla sain sopivan pienen annoksen jouluista tunnelmaa luotua makuuhuoneenkin puolelle. ♥ Valot toimivat tunnelmavalaistuksen lisäksi myös silmäystävällisenä luku- ja yövalona, kyllä kelpaa illalla kömpiä peiton alle fiilistelemään lähestyvää joulua. 🙂

Omakotivalkoinen_01278.jpg

Omakotivalkoinen_0140.jpg

Omakotivalkoinen_0143.jpg

Omakotivalkoinen_0142.jpg

Omakotivalkoinen_0141.jpg

Omakotivalkoinen_0136.jpg

Omakotivalkoinen_0132.jpg

Omakotivalkoinen_0130.jpg

Omakotivalkoinen_0127.jpg

Omakotivalkoinen_0121.jpg

Omakotivalkoinen_0119.jpg

Omakotivalkoinen_0125.jpg

Huomenna haen joulukuusen kotiin ja paistelemme tytön kanssa pipareita, joita ripustamme kuuseen koristeeksi. 🙂 Enää viikko jouluun, ihanaa! <3

Tunnelmallista tiistai-iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

8 kommenttia “Joulutunnelmaa makuuhuoneessa!

 1. Näyttää niin kutsuvalta tuo sun sänkys. Ja noi pallovalot on vaan niin ihanan tunnelmalliset. Sopii myös tuohon tarkoitukseen. <br />
  Meillä tuotiin kuusi sisälle jo maanantaina, kun ostettiin uusi valkoinen. On se vaan niin kaunis, valoineen ja koristeineen. Aivan tuntuu, että joulu olis jo. Viikko täytyy siis vielä odottaa.

  1. Marja K: Pallovalot sopii kyllä melkein minne vaan, aina on yhtä kaunista! &hearts;<br />
   <br />
   Meille tuli kuusi eilen ja täälläkin ollaan jo ihan joulutunnelmissa sen myötä. 🙂 Kuusi yötä enää jouluun on… 🙂

 2. Kuvat ovat kauniita kuten aina, mutta olisiko näin yksinkertaisen asian saanut menemään perille vähemmälläkin kuin laittamalla 12 kuvaa samasta asiasta? Sama juttu on häirinnyt minua aiemminkin. Harkiten valitut kuvat olisivat kuin kirsikka kauniin kakun päällä, nämä loputtomalta tuntuvat kuvajonot samasta asiasta vain turhauttavat. <br />
  <br />
  Joka tapauksessa, ihanaa joulua!

  1. Valoa on: Itse on aina vaikea alkaa rankkaamaan kuvia kun näkee niissä monia erilaisia kohdistuksia ja yksiyiskohtia jotka kuvista tekevät omalla tavallaan hyviä. Postailen aika vauhdikkaasti enkä kovin paljoa valmistele postauksia etukäteen, menen fiilispohjalta ja kuvat valikoituvat usein sen mukaan. 🙂 Joskus niitä on enemmän ja joskus vain yksi tai kaksi, onneksi ne voi selata nopeasti läpi jos kuvattava aihe ei niin paljoa sykähdytä. :)<br />
   <br />
   Tunnelmallista joulun odotusta ja lämmintä joulunaikaa! &hearts;

 3. Valkoinen on lumoavan kaunista,mutta myös hyvin kova väri.tai valkoinenhan ei ole väri lainkaan:)köökissäsi tämän hyvin huomaa,jossa kovia pintoja.miten olisi pienet esim.pellavanväriset pehmennykset?keittiösi aivan ihana!

  1. Nanna: Valkoisessakin on paljon erilaisia sävyjä, hieman kermaan taittavat valkoiset ovat hyvin pehmeitä ja rauhaisia. Omassa kodissani ei ole kovaa vitivalkoista oikeastaan ollenkaan, suurin osa pinnoista ja kalusteista on myyntinimeltään ns. taitettua valkoista eli aavistuksen kermaan taittavaa sävyä. Kovimmat valkoisen sävyt taitavat löytyä Artekin A330s valaisimista, joissa on hieman harmahtava vivahde. :)<br />
   <br />
   Haluan kotini olevan todella selkeä ja raikas, keittiössä kodikkuutta ja raikkautta valkoisen keskelle tuovat kasvikset, hedelmät sekä yrtit, olohuoneen puolella viherkasvit joista löytyy sekä vaaleampaa että tummempaa vihreän sävyä. Pehmeyttä en ainakaan toistaiseksi halua tuoda sisustukseeni, beigen ja pellavan sävyt ovat kauniita mutta omaan makuuni liian &quot;hailakoita&quot;. 🙂 Ja tiedän jo etukäteen että kevään koittaessa haluan taas kasvattaa yrttejä ja piristää sisustusta kirkkailla perusväreillä, joten pellavaisen pehmeät värit saisivat väistyä kuitenkin pois kirkkaiden tieltä… parempi siis mennä ainakin toistaiseksi tällä tyylillä eteenpäin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *