Callunat koristevalaistuna sisätiloissa!

Kiersin eilen useassa eri kaupassa etsimässä kirkkaita tai vihreitä pieniä valosarjoja kuuseen, mutta moni kauppa oli jo aloittanut joulukoristealen ja hyllyissä oli vain muutamia “huonoimpia” valosarjoja jäljellä. Airamin ikkunaan tarkoitetun led-minivalosarjan nappasin ostoskärryyni parin euron alehintaan, ajatuksenani siirtää parvekkeella oleva callunaruukku eteiseen ja viritellä valot siihen. 40 miniledin kokoinen valonauha on juuri sopivan kokoinen, ei liian suuri eikä liian pieni. 🙂 

Omakotivalkoinen_0294.jpg

Omakotivalkoinen_0290.jpg

Omakotivalkoinen_0291.jpg

Eipä tuo onneksi niin haittaa vaikkei kuusessa tänä jouluna valoja nyt sitten olekaan, onhan meillä sentään valkoiset pallovalosarjat ja nyt tämä eteisen tunnelmaruukku callunoineen. 🙂

Tänään meillä valmistellaan joulun tuloa leipoen ja siivoten – laitetaan kotia kuntoon, pipareita uuniin ja askarrellaan lumihiutaleita sekä joulun synttärisankarin lahjaa kortteineen. 🙂 Myös ystäviä treffataan tänään lahjanvaihtojen merkeissä, joten kiirettä piisaa. 🙂 Huomisesta eteenpäin onkin onneksi monta päivää pelkkää lepoa ja laiskottelua, joulu saa tulla! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

5 kommenttia “Callunat koristevalaistuna sisätiloissa!

  1. Olisi kiva nähdä kuvia parvekkeeltasi; millaisen joulutunnelman olet sinne luonut. Toimivatko kivien sekaan upotetut valot vielä pakkasellakin?

    1. Emmi: Parvekkeella ei ole lainkaan jouluntunnelmaa, Clas Ohlsonin spottivalot ovat rikki eikä siellä ole enää tunnelmavalaistustakaan. 🙁 Parveke on samannäköinen kuin kesällä mutta ilman toimivia valoja ja viherkasveja / kukkia. <br />
      <br />
      Valot pimenivät jo aikaa sitten joten pakkasen kestosta en osaa sanoa, valot on tarkoitettu ulkotiloihin ja puutarhoihin maahan upotettaviksi joten uskon että pakkasenkestävyyttä löytyy. Ainut harmi on se että kun yksi spottilamppu pimenee, ei muihinkaan enää syty valoa… 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *