Finnish Design Shopin salainen välipäiväale!

Lempikaupassani Finnish Design Shopissa on parhaillaan käynnissä salainen alekampanja, jossa alennuskoodia käyttämällä saa koko tuotevalikoimasta -20% hinnasta pois. Suomen parhaimman talvialekampanjan tästä tekee se, että alennus koskee myös klassikkotuotteita sekä uutuuksia, eikä pelkästään poistuvien sesonkien jämä-jäämistöä. 🙂 

FDSsecretsale11.jpg

FDS_secretsale2014_2.jpg

FDS_secretsale2014_3.jpg

FDS_secretsale2014_4.jpg

FDS_secretsale2014_1.jpg

FDS_SECRETSALE2014_logo.jpg

Jos siis ostoslistallasi on String System -hyllystön osia (joita itse tilasin) tai mitä tahansa muita skandinaavisia designkalusteita, laadukkaita keittiötarvikkeita tai kauniita piensisustusesineitä, suosittelen suuntaamaan katseen kohti FDS:n tuotevalikoimaa! Muistathan hyödyntää ostoskorin maksutapavalinnan yhteydessä alekoodin: SECRETSALE20! 🙂 Alennuskoodi voimassa 28.12.2014 asti!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Finnish Design Shop, postaus sisältää mainoslinkkejä)

14 kommenttia “Finnish Design Shopin salainen välipäiväale!

 1. Täältä saatan saada nopean ja perusteellisen vastauksen. :-)<br />
  Voiko haypöydän tarjotinta käyttää ylösalaisin, jolloin ei olisi niitä reunoja? Eli onko tarjottimen pohja siisti ja tasainen?

  1. miiru: ei voi pitää nurinpäin, rungon kehikko on leveämpi kuin tarjotinosa eikä tarjotin ole tarpeeksi tukeva nurinpäin, kulmat keinahtavat alas tosi helposti.

 2. Oon odotellut että hay hee lounge-tuoli tulisi alennukseen ja tällä koodillahan mä sain sen halvennuksella 🙂 Kohta mulla on ihana uusi tuoli, jee 🙂

  1. ansku: FDS:n ale on todella hyvä, kiva että he päättivät normaalista alesta poiketen tarjota alekoodin joka koskee koko valikoimaa. 🙂 Onnea ihanasta tuolista! &hearts; &hearts;

 3. Tuhannet kiitokset alekoodistasi. Olen jo kauan miettinyt Hay Hee-tuolin tilaamista ja eilen päätin sen viimein tilata.<br />
  Ennen sitä vilkaisin kuitenkin blogiasi.<br />
  Erittäin hyödyllinen vilkaisu. Tuoli on nyt matkalla meille ale-hintaan tilattuna.

  1. Päivi: 20% alennus on tuon hintaisesta tuolista jo aikas mojova. 🙂 Hayn tuoli on kaikessa yksinkertaisuudessaan täydellinen, omiani rakastan kovasti ja uskon että sinäkin olet todella tyytyväinen ostokseesi! &hearts; &hearts;

 4. Äh! Tämän tapaista alea olen odotellut jo pitkään, mutta harmikseni huomasin ettei tuolla myydä Artekin isompaa ritiläpenkkiä valkoisena 🙁 En taida uskaltaa lähteä koivupintaista maalailemaan:D

  1. Alissa: Isompi ritiläpenkki oli näemmä myyty koivua lukuunottamatta loppuun. 🙁 Koivua ei kannata alkaa maalailemaan, siinä taitaa olla kaiken lisäksi lakkapintakin joten maali ei ilman hiontaa pysyisi siistinä kovin pitkään. Toivottavasti tulee vastaava aleprosentti joko FDS:lle tai Stockmannille piakkoin, jolla saisi tuon klassikkopenkin. &hearts; &hearts;

 5. Apua! Pystyyköhän käyttämään ostoksissa sekä tätä alekoodia että lahjakorttia? Kun molemmat pitäisi kirjoittaa tohon samaan kenttään ja samanaikaisesti ei ainakaan hyväksy.

  1. Ansku: Ilmeisesti ei pysty, kävin äsken kokeilemassa kun vanhassa lahjakortissani on 2€ jäljellä. 🙁 Ainut miten tuon 20% alen voisi ehkä hyödyntää on tehdä ostos nyt normaalisti ja soittaa heidän asiakaspalveluunsa heti maanantaina ja muuttaa manuaalisesti maksutapa esim laskusta lahjakortiksi. Näin olen itse tehnyt pari kertaa, tosin kauppana oli Sokos… Tässä onkin Finnish Design Shopille kehitysidea, lahjakortti ja alekoodit pitäisi voida käyttää samanaikaisesti…

 6. Itselläni on hayn tarjotinpöytä ja olen pitänyt sitä välillä nii sanotusti vääri päin eikä keiku. Hyvin voi väärinpäin. Ja on aivan yhtä tukeva kuin oikein päinkin ja mielestäni niin paljon kauniimpi!

  1. t: Tarjotinpöytä on kyllä loistavasti suunniteltu, monikäyttöinen ja ajattoman tyylikäs! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *