Puoliksi tyhjä on joskus parempi kuin täysinäinen… :)

Lauantaisen siivouspäivän yhteydessä tulin nostaakseni ruokapöydällä lojuneen K-aakkosmukin viinilaseista tyhjentyneelle seinähyllylle ja sinnehän se sitten muutti pysyvästi asumaan. 🙂 Lisäsin muutkin aakkoseni K:n seuraksi ja somistelin viereiset hyllyt parilla pikkutavaralla, joita keittiönpuolella aina joskus käytän… Hyllyjen puolillaan oleva täyttöaste on mielestäni ihanan raikas, selkeä ja keväinen. ♥

Omakotivalkoinen_1223.jpg

Omakotivalkoinen_1217.jpg

Omakotivalkoinen_1208.jpg

Omakotivalkoinen_1230.jpg

Tyttö jo huomasikin että astialaatikostosta on mukeja mystisesti hävinnyt jonnekin… kröhöm, äitihän ne vaivihkaa nappasi seinähyllyä sisustamaan. 🙂 Onneksi löytyy juomakupposia muitakin ja saan hetken aikaa fiilistellä tätä kivannäköistä installaatiota. 🙂

Omakotivalkoinen_7753462.jpg

Tämän Beyoncen ja Jewelin täyttä naisenergiaa olevan voimabiisin tahdissa toivottelen teille kaikille mukavaa maanantai-iltaa! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

10 kommenttia “Puoliksi tyhjä on joskus parempi kuin täysinäinen… :)

  1. Mites noita aakkosmukeja on nyt tuollainen määrä? Anteeksi, mutta en ollenkan ymmärrä tavaralistauksiasi, kun sitten "salassa" lisäät kamaa kuitenkin.

    1. Anonyymi: Ihan samat aakkosmukit ovat kuin aikaisemmissakin postauksissa. 🙂 Viime vuoden puolelta löytyy mm. tavarapostauksia joissa ne ovat mukana, samoin kuin yrttipostauksia joissa yrtit on laitettuna mukeihin, jotka muodostavat sanan KOTI. ii-muki on valitettavasti mennyt rikki, joten jäljellä ovat enää A,B,C ja KOT 🙂

  2. Mukavalta näyttää 🙂 Ulkonäön lisäksi varmaan myös käytännöllistä, että viinilasit ovat laatikossa suojassa pölyltä.

    1. Hippu-76: Viinilasien puhdistaminen on yksi läkähdyttävimmistä keittiöhommista uunin jynssäämisen ohella, varsinkin nyt kun remonttipölyä laskeutuu edelleen kaikille pinnoille varsin reippaanlaisesti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *