Söpöt sateenkaarisukat!

Ihana siskoni teki minulle ja tytölle liukuvärjätystä puuvillalangasta neulotut edestä palmikoidut villasukat, joissa on kaikkia sateenkaaren värejä. Onko hieman söpöt!?! 🙂

Omakotivalkoinen_12401.jpg

Omakotivalkoinen_1238.jpg

Omakotivalkoinen_1239.jpg

Näissä iloisen värisissä villasukissa kelpaa tassutella menemään sisällä ja ulkona (kengän sisällä). 🙂 Pirtsakkaa päivää kaikille ja heipat hetkeksi!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

16 kommenttia “Söpöt sateenkaarisukat!

 1. Innolla odotan, kuinka arvostelijoiden armeija saapuu kommentoimaan sitä, kuinka värikkäät sukat eivät sovi valkoiseen sisustukseesi. 😉 Näköjään joku nopea onkin jo ehtinyt asiasta avautumaan. 😀

  1. Keisarinna: Muutama nopeasorminen oli ehtinyt ensimmäisten joukossa jo kommentoimaan asiasta, mutta ne pistin suorilta käsin roskakoriin. 🙂 En ole onneksi väreille allerginen vaikka tykkäänkin valkoisesta ja vähän mustastakin. 🙂 Sukat on suloiset. ♥

  1. no jo on: Olen tarkka mutten niin tarkka etten siskoni tekemiä sukkia ilomielin käyttäisi. 🙂 vanhat villasukkani hajosivat ja sisko teki ihanana ihmisenä minulle uudet parissa illassa. ♥ ♥

 2. Kuka viitsii enää kohta komentoida, kun et vaivaudu vastaamaan vanhojenkaan postausten kommeneteihin? Edelleen on vastaamattomia ihan joulukuun lopunkin postauksissa ( ainakin uunin puhdistukseen liittyen) ja jumppaohjepostaukseenkin jaksoit ihan yhdelle jopa vastata, vaikka sen jälkeen tulleisiin postauksiin on kyllä taas vastattu. Taitaa mielenkiinto edellisiin postauksiin loppua, mun seuraava tulee ulos…

  1. Ärsyyntynyt: Vastaan blogikommentteihin ja lukijoiden sähköposteihin sekä Facebookin inbox-viesteihin 1-3 tuntia joka ikinen päivä. Valitettavasti joskus käy niin etten ehdi kohtuullisessa ajassa vastamaan kaikille. Kyseessä on puhtaasti ajankäytöllinen ongelma eikä se liity lainkaan siihen etteikö minua kiinnostaisi vastata. Kuntoilupostauksen kommentteihin (kuten kaikkiin muihin vastaaviin yksityiskohtaisempiin postauksiin) haluan vastata ajatuksella ja ajankanssa, en hutaisten tai yleisesti kaikkia kiittäen.

  2. Eikai bloggarilla ole velvollisuutta ehtiä vastaamaan joka ikiselle jos postauksia tulee usein ja blogi on todella suosittu! Ehkä niitä uuninpuhdistusvinkkejä voi etsiä muualtakin kun yhdestä blogista, ettei tarvitse repiä persettään jos ei vastausta kuulukkaan.<br />
   <br />
   Sitä vaan ihmettelen miten puuvillalangasta voi tehdä villasukkia, siskosi on aikamoinen ihmenainen 😀

  3. helgaliini: Bloggajalla ei ole mielestäni pakotetta kommentteihin vastaamiseen, mutta ymmärrän tunteen joka siitä tulee kun ei omaan kommenttiin saa lainkaan vastakaikua. On hyvää käytöstä ja lukijoiden huomiomista jollakin tavalla kuitata kommentit luetuiksi, jos ei erikseen ehdi vastaamaan niin ainakin yhteisesti kiittäisi kaikkia. 🙂 Itse pyrin vastaamaan kaikille henkilökohtaisesti koska tiedän miten paljon vaivaa kommentin jättämisestä lukijalle aiheutuu. Ajassa se ei ole yhdelle kommentille paljonkaan, mutta ajatuksena sitäkin enemmän. &hearts; Yritän vastata aina kohtuullisen ajan sisällä joka omalla mittarillani on noin 5 päivää ellei kyseessä ole jokin akuuttia reagointia vaativa asia. Blogin kommenttien lisäksi vastailen päivittäin myös lukuisiin lukijoiden lähettämiin sähköposteihin sekä Facebookin kautta tuleviin viesteihin. Näiden kaikkien välillä yritän oman aikani puitteissa pakertaa, unohtamatta niitä 99,9% lukijoista jotka eivät kommentoi mutta tahtovat kovasti uutta luettavaa. :)<br />
   <br />
   Minun sisko on ihmenainen! &hearts; &hearts; Ja sukat on superhyvät. 🙂 Sisko on pari kertaa aikaisemminkin tehnyt minulle puuvillalangasta sukkia ja ne kestää kymmenen kertaa pitempään ehjänä ja sata kertaa kovempaa kulutusta kuin villa- tai akryylilangasta tehdyt sukat jotka minulla kuluvat puhki kantapäästä puolessa vuodessa. 🙂

 3. En ole ennen kommentoinut, mutta monesti on ollut siinä hilkulla. Tämä blogi näyttää innoittavan monenlaisia kirjoittelijoita. Sivistyneisyyden ja humaaniuden raja on kommentoijien osalta ylitetty jo kauan sitten, jos arvostelun kohteena ovat sukat! Olkootkin kyseessä vielä sellaiset sukat, jotka blogin kirjoittajan läheinen on hänelle omin käsin tehnyt. Jos tässä erehtyisi mainitsemaan kateuden, niin siihenhän tulee yleensä useampi puolusteleva kommentti siitä, että eihän kaikki kritiikki ole kateutta, eikä olekaan. Tämän kaltaiset jutut kuitenkin ovat ihan sitä itseään ja onneksi Miia sen kyllä hoksaa. Kadehtijoille nyt kuitenkin vinkiksi, että tällaisten asioiden itsetutkiskelu johtaa varmasti kivuliaisiin löytöihin, mutta ne piikit kyllä kannattaa nyppäistä pois omasta lihasta. Miialle vielä, että valkea kotisi toimii mahtavana kanvaksena väripilkkusukillesi ja sukkasi puolestaan aksenttivärinä kodillesi.

  1. mai: Blogini lukijoissa on monenkarvaista sakkia ja se näkyy kommenteista aika selvästi välillä. :)<br />
   <br />
   Minun sisko on sukat tehnyt rakkaudella ja vaikka ne olisivat olleet kakanruskeat (tykkään kylläkin ruskeasta väristä, joten vertauksena tuo oli ehkä väärä valinta :D) niin olisin ilahtunut niistä aivan yhtä paljon. 🙂 Vaikka suosinkin kaikessa valkoista (ja vähän mustaa ja vihreääkin välillä), en kuitenkaan ole allerginen väreille. Tykkään kovasti väreistäkin, tosin valkoinen vie aina voiton. :)<br />
   <br />
   Kiitos loistavasta vertauskuvastasi, sukat ovat täydellinen aksentti valkoisessa miljöössä. &hearts;

  2. no jo on: Kysytkö mailta vai minulta? 🙂 Otan vapauden vastata meidän molempien puolesta että kaikki on oikein hyvin ja olemme samaa mieltä siitä että joskus olisi hyvä miettiä onko mielipiteen ilmaiseminen täysin pakollista, jos sen tarkoituksena on pahoittaa toisen ihmisen mieli.

 4. Minun Maille kirjoittaamaani kommenttivastaukseen voimme tältä erää päättää keskustelun kritiikin tärkeydestä ja mielipidevapaudesta. Nalle Puhin ajatuksia lainatakseni:<br />
  <br />
  &quot;Saattaa joskus käydä niin että kun Ajattelee Asioita, <br />
  sitä saattaa Ajatella Sellaisia Asioita jotka ovat aivan Asiallisia silloin kun ne ovat vielä päässä, <br />
  mutta muuttuvat kokonaan kun ne tulevat esiin kaikkien nähtäviin&quot; &hearts; <br />
  <br />
  Mukavaa iltaa kaikille kommenttikeskusteluun osallistuneille! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *