Design Letters & Friends – ihanat kevät 2015 -uutuudet! ♥

Rakkauteni Arne Jacobsenin aakkostuotteisiin ei näytä vieläkään hiipumisen merkkejä ja voitte arvata mikä oli ensireaktioni kun Design Lettersin tämän kevään uutuustuotteita koskevasta pressipostista avautui verkkokalvojeni eteen kuva viherseinästä aakkostuotteilla rakennettuna. 🙂 Aakkosvalikoima tulee laajentumaan kevään myötä mm. suurella Plant Pot -ruukulla, ruukulle ja mukeille tarkoitetuilla Cup Up -seinätelineillä. ♥

DesignLetters_Newbies2015_2.jpg

DesignLetters_Newbies2015_4.jpg

DesignLetters_Newbies2015_3.jpg

Seinätelineitä voi hyödyntää hauskasti myös vaikkapa kylpyhuoneessa hampaidenpesumukeille tai keittiössä yrtti-, mauste-, tee- ja kahvipurkeille. 

bedroom.jpg

Uutuustuotteiden joukosta löytyy muutama muukin kaivattu lisäosa, kuten mukiin sopiva puunsävyinen kansi ja isompaan aakkospurkkiin tai uuteen P-purkkiin sopiva vaaleanpunainen söpön tyttömäinen kansi. Myös mustavalkoinen pussilakanasetti menee uudestaan tuotantoon ja toivottavasti onnistuisin saamaan tälläisen viimeinkin omiin hyppysiini. 🙂

DesignLetters_Kulhot.jpg

Yksi tuote on kuitenkin ylitse muiden ja se on M-kokoinen aakkoskulho. ♥ Kolmen kulhon kuvan nähtyäni nimittäin keksin että tässähän on loistava ratkaisu koiran vesi- ja ruokakupeille, jotka pitää huonon kunnon takia uusia tässä lähiaikoina. Olen etsinyt jo pari vuotta tyylikkäitä mutta tarkoituksensa mukaisia kulhoja Miffelle, mutta aina on ongelmana joko kulhojen koko tai ulkonäkö. Pikkuisille koirille on ihania kippoja ja telineitä vaikka kuinka, mutta isommille koirille valikoima on todella suppeaa – pelkkää terästä, tylsää perusmuovia tai sitten omaan makuuni liian yliampuvia pinkkejä blingbling-babydog-kulhoja. 🙂

Isoin L-kokoinen kulho toimisi meillä vesikuppina ja uusi keskikokoinen ruokakippona. Pienin S-koko ei meidän matamille riitä mihinkään, mutta pienemmälle koiralle koot S ja M ovat varmasti passelit. 🙂 

Illanjatkoja kaikille ja huomiseen!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvat: Design Letters / Pressi)

19 kommenttia “Design Letters & Friends – ihanat kevät 2015 -uutuudet! ♥

 1. No nyt tuli aakkosten yliannostus.pieninä annoksina kivat,mutta nuo yrttiseinät minusta kamalat.levottomat.Koirankuppeina varmasti oivat!

  1. Nanna: En itsekään laittaisi ihan noin massiivista määrää yhteen kohtaan, mutta ideana tuo on minusta todella kiva. 🙂 Uusia Cup Up-telineitä voi käyttää yksiväristen mukien tai ruukkujenkin kanssa, niissä ei ole aakkosia. 🙂

  2. elisa: Aakkoset ovat tosi kivannäköisiä kohtuullisessa määrässä, tykkään kovasti esim keittiön seinähyllyillä nyt kuudesta mukista jotka ovat kaikki yhdessä nipussa. 🙂 Myös pussilakanan kokoinen aakkosrykelmä muutoin selkeäväritteisessä makuuhuoneessa on minusta kiva. 🙂 Näin viime yönä unta että Design Letters oli laajentanut valikoimansa myös tapetteihin ja unessa liimailin isoista mustista aakkosista koostunutta tytön huoneen raitaseinälle. 😀

 2. Hei Miia! 🙂 Haluan kiittää sua sun blogista. Löysin blogisi vasta vähän ennen joulua ja siitä lähtien oot ollu yksi mun suosikki bloggareista. Blogisi on erittäin inspiroiva ja tykkään siitä, että postailet niin usein. Voin jopa sanoa, että blogisi tekee hyvän mielen arjen keskellä. Tykkään muutenkin lueskella paljon sisustus aiheisia blogeja. Harrastan itsekkin sisustamista, mutta vielä hieman pienemmän kaavan mukaan, opiskelija kun olen 🙂 tällä hetkellä toivelistan kärjessä on lassen kubus valkoinen neliö kynttelikkö. se on niin kaunis! Itse en ole minimaalinen sisustaja, mutta koen sen erittäin kunnioitettavana asiana ja kotisi on erittäin kaunis. Positiivinen palaute on tärkeää ja halusin tulla kertomaan, kuinka paljon blogistasi pidän 🙂 Toivon, että jatkat bloggailua vastaisuudessakin. Mukavaa talven jatkoa sinulle ja tyttärellesi 🙂

  1. Eilna: Kaunis kiitos sinulle kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts; Hymyyn meni suunpielet tätä lukiessa. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   By Lassen Kubus-kynttelikkö on helmi! &hearts; Hyvin yksinkertainen ja vähäeleinen, mutta silti näyttävä ja tyylikäs. &hearts; Itse yritän valikoida mahdollisimman pitkäikäisiä klassikkoja omaan kotiini ja Kubus on ehdottomasti yksi parhaimmista ostoksistani String-sarjan, Artekin ritiläpenkin ja Pappelina-mattojen ohella. &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa viikkoa ja aurinkoista kevään odotusta! &hearts; &hearts;

  1. Koirille ja kissoillekin: Nuo ovat söpöjä. &hearts; Katsoinkin näitä jo Prismassa mutta kulhojen valkoinen värisävy on liian kermainen keittiön muihin valkoisiin pintoihin verrattuna. Säilytyspurkit kyllä houkuttelisi, ne on supersuloisia! &hearts;

 3. On ihan kivoja tuotteita, mutta mieluummin ottaisin ilman kurjaimia 🙂 tuo on tosi kiva, kun kansia löytyy, ja vielä monen värisenä. Tuo kirjaimilla täytetty seinä menee kyllä ihan yli. On todella sekavan näköinen. Mutta ehkä ne sais jotenkin vähemmän sekavastikin asennettua :)<br />
  <br />
  Meillä on kans vähän ongelmaa tuon koiran kippojen kanssa. Varsinkin vesikipot ovat järestään liian pieniä, jos hyvännäköisen löytää. Tällä hetkellä on iso salaattikulho vesikippona. Koirani on ilmeisesti aika samankokoinen kuin teilläkin, villakoira-vesikoiracoctail. Että tuommoinen kippo kelepais kyllä meillekin 🙂

  1. Minsku: Tuotekuvassa on liikaa aakkosia minunkin makuuni, mutta tuollaiset uuden P-ruukun voisin seinälle mielelläni laittaa. 🙂 Kaksi valkoista mukitelinettä haluaisin myös ostaa, laittaisin ne kylpyhuoneeseen hammasharjoille. :)<br />
   <br />
   Vesikipot ovat usein liian pieniä ja siksi meillä on käytössä ollut viimeiset 9-vuotta teräksinen Clas Ohlsonin sekoituskippo. 😀 Nyt siitä on kuitenkin sisäpinta mennyt huonoksi ja vesi näyttää aina likaiselta vaikka kuinka kippoa olisi jynssännyt harjalla puhtaaksi. <br />
   <br />
   Oijoi, villis-vesikoira! &hearts; &hearts; Onko Portugalin vai Espanjan vesikoiracocktail? Tytön isällä on ollut musta portugalin vesikoira ja hän oli söpöistä söpöin koirakaveri! &hearts; Niin ihana olisi nähdä kuvan sinun hauveliinista, on takuulla suloinen tapaus! &hearts;

  2. Tuossa on Portugalinvesikoiraa. Moni luulee heti Portugalinvesikoiraksi, osa tunnistaa villakoiraa olevan, ja mie kun katsoin niitä Coccapoo(vai miten kirjoitettiin), niin siellä oli aivan samannäköisiä mustia hurdeja kuin tuo.<br />
   <br />
   En tiedä, osaanko laittaa kuvaa. Ulkonäkö vaihtelee hyvin paljon turkin ja naamakarvojen leikkauksen myötä. Mutta tässä yhdennäköisenä:<br />
   <br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://aijaa.com/eszuft&quot; target="_blank">http://aijaa.com/eszuft</a&gt;

  3. Minsku: Voi mikä suloisuus on tuo kuvan koira! &hearts; &hearts; Meillä vaihtuu myös ulkonäkö trimmauksen myötä, välillä koira on ihan takkuinen rastafa-hippiäinen, välillä taas oikein lyhytkarvainen, sileä ja uljas. Nyt meillä on meneillään pikatrimmauksen jälkeinen kodittoman karvakoiran look, jossa on haituvia vähän siellä täällä repsottamassa. 🙂 Just Facebookin sivuille laitoin kuvan kun matami kerjäsi ruokaa ja kun ei sitä alkanut herumaan, päätti kostaa turhautumisensa pehmomuffinsille. 😀 Jäljelle jäi muffinsin kuoret, epämääräinen kasa pompulia ja murjottava koira. 😀

  4. Katsoin tuota laittamaani kuvaa, ja vähän hävetti jo. On ilmeisesti siinä kohtaa otettu, kun trimmerin laturi hajosi, enkä ehtinyt kuin kuonon sutaista. <br />
   Tuolla kun on pumpulia suurimmaksi osaksi tuo karva, niin on todella siivottoman näköinen varsinkin nyt, kun Fiskarsseilla yritän ottaa. Usein jääkin yritykseksi, kun tuo pöltsi on ruvennut puremaan. Ei tykkää ollenkaan, että karvoihin kajotaan.<br />
   <br />
   Mä en olekaan huomannut käydä sun facessa. <br />
   Hauska kun noi tyttökoirat loukkaantuu/suuttuu niin helposti. Se syyttävä katse on ihan hirveätä. Ja minä en aina edes tiedä, mitä olen tehnyt sen saadakseni 😀

  5. Minsku: trimmeri ei tähän sekaturkkiin pure kovin hyvin, meilläkin kun oli ennen kaksi näitä takkuturkkeja, meni trimmaamiseen koko päivä ja koneita piti aina olla kaksi käytössä. Kynsisakset (ihmisten) on myös kovassa käytössä, niillä saa turvallisesti leikattua tassujen sisältä takkupaakut pois ja operoitua kaulan ja kainaloiden seutua. :)<br />
   <br />
   Meillä trimmaus on vuoden kamalin asia, sen jälkeistä hepulia on hauska seurata kun koira ravaa pitkin kotia ja kärsii selvästi identiteettikriisistä, ainakin meillä. 😀 Ja trimmauksen jälkeinen lenkki on kanssa aina yhtä pomppimista ja sinkoilua hihan päässä, onko sitten koira lopulta niin iloinen vai onko kyseessä tuulen aiheuttama outo tunne kun karvat on viety. :D<br />
   <br />
   Meillä Roopekin (poika, Miffen isoveli) osasi olla draamaking, ihan hirveästi osoitti aina mieltä ja murjotti jos ei saanut tahtoaan läpi. Ja kosti kaiken penkomalla pyykkikoria tai järsimällä kenkiä. 😀 Nää on kyllä fiksuja koiria, tietää mistä vetelee naruja ja peilaa ihmisen tunteita niin täydellisesti että joskus tuntuu että ne osaa lukea jo ajatuksetkin. 😀

 4. Täällä on toinen Design Lettersiin hurahtanut :). Ihanat pussilakanat ja tyynyliinat – pakko hankkia jostain myös, ilmoittelehan kun löydät ostopaikan. Minulla on keittiössä Design Letters verhot 😉

  1. Tarja: Pussilakansetti olisi kyllä mahtava. 🙂 Vitivalkoisuus saisi hetkeksi makuuhuoneesta väistyä näiden pussareiden vallatessa makkarin. :)<br />
   <br />
   Kääks, design letters verhot???? Ootko itse ommellut kankaasta?? Mistä saa nuin ihania verhoja??? &hearts; &hearts;

  1. Laura: Tuo vaakasuuntainen hylly on tosi kiva. &hearts; Valkoisena jos saisi niin heti olisin kuolaamassa. 🙂 Kiitos vinkistäsi! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *