PIHISTÄ TAI PANOSTA – Talolyhty!

Pihistä tai panosta -postaussarjani saa pitkän tauon jälkeen jatkoa ja tällä kertaa onkin kyseessä varsin loistava löytö. Kyseessä on etenkin sisustusbloggaajien suosima talon muotoinen lyhty ja Normann Copenhagenin klassikolle löytyi edullinen vaihtoehto:)

Pihistä tai panosta - Valkoinen talolyhty Sisustuvinkki Omakotivalkoinen

Valkoinen talon muotoinen lyhty

Normann Copenhagenin talonmuotoinen Lighthouse-lyhty* on kaikessa yksinkertaisuudessaan upea, mutta lähes sadan euron hintalappu on monelle tavallisesta teräksestä ja lasista liikaa. Puolitoistavuotta sitten tekemässäni vertailupostauksessa ehdotin designlyhdyn korvaajaksi Luhdan samankaltaista talolyhtyä, mutta monen mielestä lyhdyissä oli niin paljon eroavaisuutta ettei se ajanut samaa asiaa kuin alkuperäinen Lighthouse.

Nyt silmiini kuitenkin osui Villa Designin Maja-lyhty, joka on lookiltaan niin lähellä Lighthousea, ettei niitä kauempaa katsottuna meinaa edes erottaa toisistaan vaikka olisivat vieretysten. Ne ovat jopa mitoiltaan melkein identtiset: Lighthouse on kooltaan 43,7x24cm ja Maja-lyhty 43x25cm. Ainoat eroavaisuudet ovat savupiipun kannen korkeusero ja muoto, sekä sulkusalpa, joka alkuperäisessä Lighthousessa toimii piilotetulla magneetilla.

Kumpaakin lyhtyä saa myös mustana ja edullista Majaa löytyy lisäksi myös pienemmässäkin koossa. Tässä siis oiva pihistyskeino, jos talolyhdylle on tarvetta mutta Lighthousen hinta hirvittää. 🙂

Kivaa päivää kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Comments are closed.