Sisustushöpinää & printtitaulun uusi paikka!

Aion olla tavastani poiketen nyt kunnon pihtari ja pitää olohuoneen uuden sisustuksen pimennossa teiltä vielä viikon verran. 🙂 Sohvan kanssa on hieman venkslaamista eikä verhodilemmanikaan ole edistynyt viime viikosta – ompelua ei ole siis aloitettu enkä ole löytänyt oikeanlaista verhokiskoa vieläkään… Juttua kuitenkin riittää ilman olohuonettakin, sillä ylihuomiseksi saan eteisen kuntoon ja siitä onkin tulossa sitten melkoinen postaus. ♥ Pari muutakin kivaa postausaihetta on takataskussa odottamassa ja toinen niistä putkahtaa ulos eetteristä heti huomenissa. 🙂

Tähän väliin haluan näyttää teille miten kivasti Milou-printtitauluni sopii pikkuruiselle String Pocket -seinähyllylle..

Omakotivalkoinen_7864.jpg

Omakotivalkoinen_7867.jpg

Pari pientä mustaa yksityiskohtaa (huulipunan hylsy ja kabukisuti) yhdistävät mustavalkoisen printtitaulun osaksi kokonaisuutta ja lopputulos on aika hauskan näköinen. 🙂

Ihanaa illanjatkoa kaikille ja huomiseen!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

2 kommenttia “Sisustushöpinää & printtitaulun uusi paikka!

 1. Heh, olen nähnyt tuon taulun aina väärin 🙂 En ole nähnyt tuota päätä tuossa, olen nähnyt vain mustan. Eli tuossa olisi tyyppi toinen käsi ylhäällä(vasen olka). Mutta hyvin käy taulu tuohonkin. <br />
  <br />
  Mutta yksi mua häiritsee. Nuo Stringin hyllylevyjen kiinnikkeet sattuu silmiin. Ei niitä huomaa, jos katsoo edestä, mutta tuossa kulmassa on kyllä siilmiipistävät. Pitäisi olla samanväiset hyllylevyjen kanssa. Katsoin jo aiemmissa kuvissa niitä.

  1. Minsku: Et ole ainut. 🙂 Muutama muukin on ihmetellyt miten tuossa taulussa on muka naisen kuva kun näkyy vain pelkkää mustaa. 🙂 <br />
   <br />
   Stringin hopeiset hyllykannakkeet näkyvät varsinkin alaviistosta katsottuna, mutta itseäni tuo ei niin haittaa, olen kai jo niin tottunut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *