Eteisen uutukaista vitivalkoista pintaa…

Ette arvaakaan miten ihana fiilis minul nyt on, kun sain kolmannen ja sen viimeisen maalikerroksen sudittua eteisen vĂ€lioveen, ovenkarmeihin, ovipuhelimen rumilukseen ja valopistokkeeseen. 🙂 Niin hyvĂ€ mieli tuli taas tĂ€stĂ€kin omin kĂ€tösin suoritetusta taidonnĂ€ytteestĂ€ – maalilla todella saa uudistettua mitĂ€ tahansa, ruman nĂ€köisiĂ€ ja pahasti kellastuneita ovipuhelimia myöten. 🙂

Omakotivalkoinen_23406.jpg

Omakotivalkoinen_23366.jpg

Omakotivalkoinen_23436.jpg

Spottivalaistuksen korostamat vĂ€rierot eivĂ€t enÀÀ jatkossa hĂ€iritse eteisnurkkauksessa ja nyt voin huoletta kiinnittÀÀ seinĂ€lle vitivalkoisen puun muotoisen naulakkoni. Jeputijes, yksi to do -listan hommista taas yliviivausta vaille valmis. 🙂 Illanjatkoja ja huomiseen...

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

19 kommenttia “Eteisen uutukaista vitivalkoista pintaa…

  1. Jenna: Minun pehlin on sen verran rĂ€mĂ€ ettei sillĂ€ saa kovin inspiroivia kuvia aikaiseksi, sen vuoksi Instagram on jÀÀnyt hautumaan ajatuksen tasolle. 🙂 EhkĂ€ jossakin vaiheessa saan tuonnekin liityttyĂ€ (kun uusi instakelpoinen luuri). 🙂

  2. saahan instassa kuvia muokattua, joten ei tarvitse mitÀÀn viimeistĂ€ huutoa olevaa puhelinta ollakaan 😉 sinne vaan, ja Ă€kkiĂ€! 😀

  3. saparo: Tuo on totta. 🙂 Omassa puhelimessani on ongelmana vielĂ€ lisĂ€ksi se ettĂ€ sovellukset tökkivĂ€t, en saa edes Facebookkin ladattua enÀÀ kuvia puhelimella, enkĂ€ tiedĂ€ miksi. Vanha romu koko luuri, uusi tarttis hankkia. 🙂

  1. kieran: Periaatteessa pystyy, mutta itse en alkanut sen kanssa Ă€heltĂ€mÀÀn. Puhelimen johtoja myydÀÀn onneksi esim Clas Ohlsonilla, josta ajattelin kĂ€ydĂ€ ostamassa muutamalla eurolla uuden valkoisemman johdon ovipuhelimeen. 🙂

 1. Maalasitko oven paikoillaan? EntÀ karmit? Teitkö mitÀÀn pohjatöitÀ ennen maalausta? Oliko karmit kuluneet? Mietin ja mietin samaa hommaa. En tiedÀ onnistuuko vain maalaamalla, kun karmit ovat niin kuluneet, lommoilla ja osin maalit irti.

  1. Sanna: Maalasin karmit ja oven paikoillaan, pohjatöinĂ€ tein huolellisen peruspesun. Karmeissa oli hieman kulumaa kun koira on raapinut kynsillĂ€ iloisesti oven vieressĂ€ riehuen, mutta ne olivat vain pintanaarmuja joita en alkanut paklaamaan. Karmeihin on olemassa oma puukittinsĂ€, jolla ilmeisesti saa paikattua ovien ja karmien kolot ja kulumat aika nĂ€ppĂ€rĂ€sti. 🙂

 2. Hei, millÀ maalasit vÀlioven ja tuliko tasaista jÀlkeÀ?<br />
  MinÀ maalailin pari vuotta sitten vÀliovet enkÀ saanut tasaiseksi vaan niihin jÀi telan vedon jÀljet.<br />
  Ei ne nyt niin selvÀsti nÀy, mutta tietyssÀ valossa huomaa heti.

  1. Hilima: Maalina minulla oli sama tuttu Clas Ohlsonin pure white 40 -sÀvyinen kalustemaali jonka maalasin karmeihin pensselillÀ ja oveen pienellÀ telalla:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.clasohlson.com/fi/Kalustemaali&quot; target="_blank">http://www.clasohlson.com/fi/Kalustemaali</a&gt; puolikiiltÀvÀ 40/Pr409010003<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.clasohlson.com/fi/Telapakkaus-Stiwex-Mini-50-mm/30-5252&quot; target="_blank">http://www.clasohlson.com/fi/Telapakkaus-Stiwex-Mini-50-mm/30-5252</a><br />
   <br />
   Maalipinta on hyvin tasainen, telanjĂ€lkiĂ€ ei nĂ€y ollenkaan mutta muutama pieni maalikupru on tullut oven reunaan (seinĂ€nurkan puolelle). Ovipuhelimessa nĂ€kyy pensselin vetoja mutta ne tein tarkoituksella hyvin selkeĂ€sti nĂ€kyvĂ€ksi jotta luuri nĂ€yttĂ€isi hieman valkolakatulta puulta. 😀

 3. Moikka! Sulla oli joskus postaus pellavalakanoista, ootko huomannu ettÀ balmuirille on nyt tullu vitivalkoisia pellavalakanoita, stokkalta ainakin löytyy!:)

  1. Aliisa: En ole huomannut ettĂ€ valikoima on kasvanut vitivalkoisellakin vĂ€rillĂ€, ihana uutinen. &hearts; TĂ€ytyykin kĂ€ydĂ€ katsomassa paikan pÀÀllĂ€ myymĂ€lĂ€ssĂ€ ja vertaamassa kuinka suuri sĂ€vyero sillĂ€ on vanhan valkoisen (sellainen hieman taitettu valkoinen muttei kermainen) kanssa. 🙂 Kiitos kivasta vinkistĂ€! &hearts;

 4. MitÀ maalia ja sÀvyÀ olet seinissÀ kÀyttÀnyt. MeillÀ olis valkomaalausta koko asuntoon edessÀ ja hyvÀ valkoinen pitÀisi loytÀÀ

  1. merja: SeinissĂ€ on Eskaron maalia joka on sĂ€vytetty Tikkurilan vĂ€rikartan Paperi-sĂ€vyn mukaiseksi. Paperi on tĂ€ydellinen perusvalkoinen, joka ei taita kermaan eikĂ€ harmaaseen, ja parasta siinĂ€ on se ettĂ€ se sopii myös listavalkoisen (tehdassĂ€vy lattia- ja seinĂ€listoille) kanssa yhteen. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *