AVA Room – Pieniä ihmeitä sisustukseen!

Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kotimaisen AVA Roomin kanssa ja tilasimme tytön kanssa yhteistuumin hänelle monikäyttöisen säilytyslaatikoilla varustetun sängyn, sekä samanlaisen valkoisen vetoketjuin varustetun AVA-päiväpeitteen, joka meiltä pienempään sänkyyn sopivana jo entuudestaan löytyikin. ♥ Kotimaiset AVA -tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja niiden suunittelussa on otettu huomioon erityisesti lapsiperheiden runsaammat säilytystilatarpeet, tilan optimaalinen käyttö sekä korkeat kotimaiset laatuvaatimukset. Itseäni ilahduttaa kovasti se, että päähuomio on aidosti lapsissa – kalusteissa on aavistuksen pyöristetyt kulmat ja säilytyslaatikoiden avausmekanismia on pienenkin ihmisen kevyt käyttää. ♥

Omakotivalkoinen_266666_233.jpg

Omakotivalkoinen_266566_33.jpg

Omakotivalkoinen_267166.jpg

Vahvasta MDF-levystä valmistettu AVA -sänky on loistava valinta kaikkiin koteihin, leikki-ikäisestä aikuisikään asti. Sänkyn linjakas ja virtaviivainen muoto henkii laatua sekä arvostettujen suomalaisten suunnittelijoiden suosimaa ajatonta yksinkertaisuutta. Sängyn ulkomitat ovat 84,4 x 204,4cm ja korkeus 45cm. Pohja on 14mm vahvaa hengitysrei´jin varustettua koivuvaneria ja siihen sopii perinteinen 80x200cm kokoinen yhden hengen patja. Vetoketjuin suljettavaa AVA-päiväpeitettä hyödyntämällä sänkyä voi käyttää myös sohvana.

Omakotivalkoinen_267666.jpg

Omakotivalkoinen_268766.jpg

Sängyn alle sijoitettavat laatikot tuovat lisää säilytystilaa, joka varsinkin lastenhuoneessa on kaivattua. AVA-laatikoiden yhteistilavuus on lähes 300 litraa ja ne ovat syvyydeltään sängyn reunasta reunaan, jolloin hukkatilaa ei sängyn alle jää. Laatikot ovat lapsen tasolla ja lelut kädenulottuvilla, ja mikä parasta – lelujen siivoaminen takaisin laatikoihin käy käden käänteessä eikä lego-rakennelmiakaan tarvitse purkaa. 🙂 Laatikot toimitetaan kehysmoduuleissaan valmiiksi kasattuna, joten nikkarointia ei niiden osalta tarvitse tehdä. Itse sängyn kasaaminen on hyvin helppoa ja nopeaa, reilussa viidessä minuutissa oli sängyn päädyt kiinnitetty sivulaitoihin, ruuvattu pohjalevyt paikoilleen ja nostettu sänky riviin aseteltujen laatikkojen päälle (sänky klonksahtaa tiukasti paikoilleen). 🙂 

Omakotivalkoinen_268066.jpg

Omakotivalkoinen_Avaroom776383.jpg

Tyttö on tykännyt todella paljon uudesta sängystään, eikä minun ole kertaakaan tarvinnut pyytää häntä siivoamaan lelujaan takaisin laatikoihin. Neiti on itse iltaisin hoitanut lelut paikoilleen, ilman vetkuttelua ja mutinoita. Tämä jos mikä saa äidin hyvin-hyvin-hyvin iloiseksi. 🙂

Omakotivalkoinen_268966.jpg

Omakotivalkoinen_268366.jpg

Vaikka AVA-sänky onkin muodoltaan hyvin pelkistetty, on se täynnä pieniä millintarkasti mietittyjä yksityiskohtia osien kiinnitysmekanismeista vetolaatikoiden kevyesti liukuviin kiskoihin. Nämä pienet ja lähes huomaamattomat asiat ovat juuri niitä, joista laadukas ja aikaa kestävä kaluste syntyy. ♥

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-03-19%20koht

 

 

AVAROOMPARIS%C3%84NKYPAADYLLA366.jpg

AVA Roomin tuotevalikoimasta löytyy useita tilaa säästäviä kalusteita, joista yllä oleva päädyllinen Double -parisänky lisälaatikoineen on oiva taidonnäyte. Nerokkaasti toteutettuja kalusteratkaisuja sekä pieniin että suuriin koteihin löydät lisää AVA Roomin verkkokaupasta sekä heidän Facebook-sivuiltaan

AVA Room – Pieniä ihmeitä sisustukseen!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: AVA Room)

21 kommenttia “AVA Room – Pieniä ihmeitä sisustukseen!

 1. On kyllä hieno ja käytännöllinen sänky! Juuri tänään pohdimme pojan kanssa sänkyjuttuja…nukkunut tähän asti Äijävaarin tekemässä sängyssä, mutta pienet reunat alkaneet ahdistaa. Eihän iso poika enää reunoja tarvitse, tuli pojan suusta 🙂 Täytyypäs tutkailla Avaroomin verkkokauppakin, kiitti vinkistä!"

  1. iDiS & iNTeRiÖÖRi: Kannattaa ehdottomasti katsastaa valikoima läpi, AVA Roomilla on todella kiva ja monikäyttöinen parviratkaisukin, sekä tietysti tämä perinteisempi sänky jonka alle saa yhden ison tai neljä pienempää säilytyslaatikkoa. 🙂

 2. Kaunis yksinkertainen sänky ja sopii kyllä teidän tyyliin täydellisesti. Kiva ko on kolme laatikkoa, joten neidinkin helpompi liikutella. Monesti näkee vain yhdellä laatikolla ja jos paljon tavaraa vielä sisällä, niin pitää olla aika Peppi Pitkätossu, että jaksaa liikutella 🙂

  1. Päivi: Sänky on ulkomuodoltaan kuin meitä varten suunniteltu, ihan täydellinen! ♥ Nämä pienemmät laatikot ovat tulleet valikoimaan alkuvuodesta ja ovat tilavuudeltaan ihan omaa luokkaansa, melkein kaikki tytön lelut mahtuvat nyt sängyn alle ja huone pysyy paljon siistimpänä. 🙂

 3. Nice. Mä muistan kun Nn sänky tuli mun sängyn alta. Se oli kyllä niin hyvä järjestelmä :)<br />
  <br />
  Kaunis ja käytännöllinen sänky!

  1. Nanna: Tähän ei muuta voi sanoa kuin kiitokset! 🙂 AVA Roomin tuotteet ovat todellakin mainostamisen arvoisia, sillä he tukevat omalla toiminallaan kotimaista työtä ja työllisyyttä ja tarjoavat kuluttajille (erityisesti lapsiperheille) loistavia ja tilaa säästäviä ratkaisuja. &hearts; &hearts; En itse voisi äitinä tämän tyytyväisempi olla, sänky on kaunis ja ajaton, ja tyttö siivoaa itse leikit pois iltaisin ilman pyytämistä tai kiukkuamista. 🙂 Ja petaaminen on hullunhelppoa, varsinkin sen jälkeen kun saamme jälkitoimituksena ensiviikon kieppeillä isomman AVA-päiväpeitteen… 🙂

  1. Jaana: Ne ovat Design Lettersin mukien pahvipakkauksia, jotka ovat tytön mielestä hauskoja. 🙂 Hän ei tahdo niitä heitettävän roskikseen ja niissä on sisällä neidin aarteita ja pikkutavaraa, kuten paperisilppurahaa, irtohelmiä yms. 🙂

 4. Luulin, että tytön huoneessa oli vaihdettu lattia kun näytti niin harmaalta 🙂 Näytti melkein samalta kuin meillä, paitsi meillä vaaleampi. Avan päiväpeitot kiinnostaa. Kätevä myös tuo sänky, jos asuisin omistusasunnossa, hommaisin tuollaisen, sillä voisi kätevästi korvata yhden korkean vaatekaapin, joista en kauheasti pidä.

  1. Pimmianen: Ei sentäs, lattia on sama vanha mutta vaalensin kuvaa alareunasta sen verran että sain sen näyttämään harmahtavalta. :)<br />
   <br />
   Päiväpeittoja suosittelen lämpimästi, meillä on ollut 165cm pituinen jatkettavaan sänkyyn sopiva Basic-peite ja se todellakin lunastaa kaikki toiveet. &hearts; Sängyssä voi hyppiä ja piehtaroida ihan vapaasti ja siltikin lakana, peitto ja tyyny pysyvät prikulleen siinä kohtaa siististi mihin ne on ennen päiväpeitteen vetoketjun kiinni vetämistä aseteltu. 🙂 Kelpaisi meidän parisänkyynkin… 🙂

 5. Todella siistin ja käytännöllisen näkönen sänky, jospa meidänkin viikarit sais joskus oman huoneen, niin tollasta vois jopa harkita 🙂 Ihana sisustus huoneessa muutenkin!

  1. Satu: Sänky on ollut superhyvä, lelujen siivous laatikkoon käy salamavauhdilla ja tyttö ei ole enää vitkutellut siivoilun kanssa vedoten siihen kun &quot;ei osaa&quot; tai &quot;jaksa&quot;. 🙂

 6. Ihana sänky ja eritoten laatikot. Olen yrittänyt etsiä pieneen huoneeseen jotain ratkaisua leluille ja tilalle. Nyt tuntuu. Että löysin sen. Varmaan investoin levitettävään, niin ei tule ihana sänky hyllytetyksi siinä vaiheessa kun pitäisi jonkun nukkua samassa sängyssä. Onneksi vuosien vuosien päässä vasta. Kärsiikö nuo mitään mattoa olla alla? Kiitos ihanasta blogistasi.

  1. Kati: AVA Roomin sängyt ja muutkin kalusteet ovat tilaihmeitä. 🙂 Oma suosikkini on aikuisten parisänky, jonka alla on toisella puolella kaksi säilytyslaatikkoa ja toisella puolella varasänky. parisängyn kylkeen voi vielä liittää vauvansängynkin… &hearts; <br />
   <br />
   Tytön sängyn alle mahtuu ohut matto, maks. 2cm paksuinen. Litteät ja helposti imuroitavat matot ovat muutenkin onneksi lastenhuoneessa ne parhaimmat, ei huku pikkulegot nukkamaton karvojen joukkoon. :)<br />
   <br />
   Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts;

  2. Hei! <br />
   Oletteko edelleen tyytyväisiä ja sänky on yhtä vankka kuin ostettaessa. Olisin hankkimassa pieneen aikuisten makuuhuoneeseen parisänkyä laatikoilla, mutta mietin onko hintansa väärti. <br />
   Kiitos kivasta blogista. Tämän jutun löysin googlen kautta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *