DIY elefanttitaulu | Laiturilla -kirjan arvonta suoritettu!

Juoksin pikaisesti ruokaostoksilla Citymarketissa ja kassajonossa odotellessani huomasin laatikollisen Finlaysonin Elefantti -lahjapaperirullia. Sain samalla sekunnilla loistoidean helposta ja nopeasta taulutuunauksesta ja nappasin rullan mustavalkoista lahjapaperia mukaani… 🙂

Omakotivalkoinen_298967.jpg

Omakotivalkoinen_298567.jpg

Omakotivalkoinen_298867.jpg

Valkoinen 50x70cm kehys löytyi omasta takaa ja ilokseni huomasin että lahjapaperi oli juuri oikean kokoinen, korkeus tasan 70cm ja pituutta 100cm. Itse tuunaus oli tehty parissa minuutissa – irroitin kehyksen takalevyn, taittelin lahjapaperin reunoistaan kehyksen sisällä olleen kartonkipahvin ympärille, sipaisin pari teipin palaa pitämään paperin puoliskoja tiukasti toisissaan kiinni ja laitoin takalevyn takaisin paikoilleen. Tähän tuunaukseen ei tarvinnut käyttää edes saksia. 🙂

Omakotivalkoinen_299967.jpg

Omakotivalkoinen_300267.jpg

Isosta elefantti-taulusta tuli todella hieno ja tyttö ilmoittikin topakasti, että haluaa taulun oman huoneensa seinälle. 🙂 Taulu olisi kelvannut kyllä olohuoneenkin puolelle, sen verran hauskan näköinen tekele tästä tuli. 🙂 

Laiturilla -kirjan arvontaan tuli yhteensä 124 osallistumiskommenttia ja onnetar valitsi voittajaksi Leena äidin:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-04-04%20koht

Laittaisitko Leena äiti minulle yhteystietosi kirjan postitusta varten osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi! Kiitokset vielä kaikille osallistujille ja onnea voittajalle! ♥ 

Iloisena yllärinä paljastan teille jo etukäteen, että ensi viikolla käynnistyy uusi arvonta – palkintona on meidän kodistakin tuttuja juttuja, mustavalkoisen sävyissä tällä kertaa. 🙂 Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille! 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

11 kommenttia “DIY elefanttitaulu | Laiturilla -kirjan arvonta suoritettu!

  1. Sari: Taulusta tuli yllättävän hieno. 🙂 Voisi olla kehystetty oikea printtijuliste, ei näytä lainkaan itse tuunatulta lahjapaperilta. 😀

 1. Hieno taulu tuli 🙂 Sopis hyvin moneenkin huoneeseen!<br />
  <br />
  Leppoisaa lauantai-iltaa!

  1. Hinta on siinä vähän kova, ja ajattelinkin että jos tykkäät ni tuon voin tehdä itse (mieleisellään fontilla etc.). Mielestäni oli vaan kiva ajatus kuinka elämän aikana on niitä ja näitä 'you' miehiä ja sitten se joku yksi on se jota ei viivaa yli….:)<br />
   Ainakaan vielä LOL 🙂

 2. Heippa! Ihana blogi täällä, ja tuo taulu on ihan hurmaava! Hyvä idea noin kassajonossa.. 🙂 Käy toki vastavierailulla jos haluat!

  1. Amandan unelmia: Kassajonossa odottelu on joskus kannattavaa, tulee mieleen hyviä ideoita. 🙂 Kiitos kutsusta, tulen kyläilemään blogiisi. 🙂

 3. Hienohan se on! Mutta mä aina ihmettelen miksi lapsille huoneisiin/vaatteisiin laitetaan tota elefanttikuosia, joissa kärsä alaspäin = tuo huonoa onnea… Kärsän täytyy olla ylöspäin ja sitten se ei tuo omistajalleen huono onnea 🙂 Tää on taikauskoa ja oikeastaan ainut asia jonka suhteen oonkin taikauskoinen kun tätä on päiväkodista lähtien mulle toitotettu! 🙂

  1. Terttu: Itselleni tuo huono-onnisuus oli ihan uusi juttu, todella paljon näkee norsuja kärsä alaspäin taiteessakin… Itse olen hyvin skeptinen kaikenlaisten uskomusten kanssa ja olen vuosien varrella tullut siihen tulokseen ettei kohtalon johdatustakaan ole olemassa. 😀 Joihinkin yliluonnollisiin (tai meidän tietotasomme perusteella yliluonnolliseksi miellettyihin) juttuihin uskon, ja siihen että avaruudessa on muutakin elämää kuin meidän telluksemme. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *