DIY elefanttitaulu | Laiturilla -kirjan arvonta suoritettu!

Juoksin pikaisesti ruokaostoksilla Citymarketissa ja kassajonossa odotellessani huomasin laatikollisen Finlaysonin Elefantti -lahjapaperirullia. Sain samalla sekunnilla loistoidean helposta ja nopeasta taulutuunauksesta ja nappasin rullan mustavalkoista lahjapaperia mukaani… 🙂

Omakotivalkoinen_298967.jpg

Omakotivalkoinen_298567.jpg

Omakotivalkoinen_298867.jpg

Valkoinen 50x70cm kehys löytyi omasta takaa ja ilokseni huomasin ettĂ€ lahjapaperi oli juuri oikean kokoinen, korkeus tasan 70cm ja pituutta 100cm. Itse tuunaus oli tehty parissa minuutissa – irroitin kehyksen takalevyn, taittelin lahjapaperin reunoistaan kehyksen sisĂ€llĂ€ olleen kartonkipahvin ympĂ€rille, sipaisin pari teipin palaa pitĂ€mÀÀn paperin puoliskoja tiukasti toisissaan kiinni ja laitoin takalevyn takaisin paikoilleen. TĂ€hĂ€n tuunaukseen ei tarvinnut kĂ€yttÀÀ edes saksia. 🙂

Omakotivalkoinen_299967.jpg

Omakotivalkoinen_300267.jpg

Isosta elefantti-taulusta tuli todella hieno ja tyttö ilmoittikin topakasti, ettĂ€ haluaa taulun oman huoneensa seinĂ€lle. 🙂 Taulu olisi kelvannut kyllĂ€ olohuoneenkin puolelle, sen verran hauskan nĂ€köinen tekele tĂ€stĂ€ tuli. 🙂 

Laiturilla -kirjan arvontaan tuli yhteensÀ 124 osallistumiskommenttia ja onnetar valitsi voittajaksi Leena Àidin:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-04-04%20koht

Laittaisitko Leena Ă€iti minulle yhteystietosi kirjan postitusta varten osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi! Kiitokset vielĂ€ kaikille osallistujille ja onnea voittajalle! ♄ 

Iloisena yllĂ€rinĂ€ paljastan teille jo etukĂ€teen, ettĂ€ ensi viikolla kĂ€ynnistyy uusi arvonta – palkintona on meidĂ€n kodistakin tuttuja juttuja, mustavalkoisen sĂ€vyissĂ€ tĂ€llĂ€ kertaa. 🙂 Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille! 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

11 kommenttia “DIY elefanttitaulu | Laiturilla -kirjan arvonta suoritettu!

  1. Sari: Taulusta tuli yllĂ€ttĂ€vĂ€n hieno. 🙂 Voisi olla kehystetty oikea printtijuliste, ei nĂ€ytĂ€ lainkaan itse tuunatulta lahjapaperilta. 😀

 1. Hieno taulu tuli 🙂 Sopis hyvin moneenkin huoneeseen!<br />
  <br />
  Leppoisaa lauantai-iltaa!

  1. Hinta on siinĂ€ vĂ€hĂ€n kova, ja ajattelinkin ettĂ€ jos tykkÀÀt ni tuon voin tehdĂ€ itse (mieleisellÀÀn fontilla etc.). MielestĂ€ni oli vaan kiva ajatus kuinka elĂ€mĂ€n aikana on niitĂ€ ja nĂ€itĂ€ 'you' miehiĂ€ ja sitten se joku yksi on se jota ei viivaa yli….:)<br />
   Ainakaan vielĂ€ LOL 🙂

 2. Heippa! Ihana blogi tÀÀllĂ€, ja tuo taulu on ihan hurmaava! HyvĂ€ idea noin kassajonossa.. 🙂 KĂ€y toki vastavierailulla jos haluat!

  1. Amandan unelmia: Kassajonossa odottelu on joskus kannattavaa, tulee mieleen hyviĂ€ ideoita. 🙂 Kiitos kutsusta, tulen kylĂ€ilemÀÀn blogiisi. 🙂

 3. Hienohan se on! Mutta mĂ€ aina ihmettelen miksi lapsille huoneisiin/vaatteisiin laitetaan tota elefanttikuosia, joissa kĂ€rsĂ€ alaspĂ€in = tuo huonoa onnea… KĂ€rsĂ€n tĂ€ytyy olla ylöspĂ€in ja sitten se ei tuo omistajalleen huono onnea 🙂 TÀÀ on taikauskoa ja oikeastaan ainut asia jonka suhteen oonkin taikauskoinen kun tĂ€tĂ€ on pĂ€ivĂ€kodista lĂ€htien mulle toitotettu! 🙂

  1. Terttu: Itselleni tuo huono-onnisuus oli ihan uusi juttu, todella paljon nĂ€kee norsuja kĂ€rsĂ€ alaspĂ€in taiteessakin… Itse olen hyvin skeptinen kaikenlaisten uskomusten kanssa ja olen vuosien varrella tullut siihen tulokseen ettei kohtalon johdatustakaan ole olemassa. 😀 Joihinkin yliluonnollisiin (tai meidĂ€n tietotasomme perusteella yliluonnolliseksi miellettyihin) juttuihin uskon, ja siihen ettĂ€ avaruudessa on muutakin elĂ€mÀÀ kuin meidĂ€n telluksemme. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *