Kuusen viemää!

Postailin teille helmikuussa PaaPii Designin vekkuleista pöllölakanoista ja ajatus hauskasti kuvioiduista aikuisten petivaatteista jäi kytemään mielen sopukoihin. Suloisten pöllöjen sijaan päädyin kuitenkin hankkimaan Fine Little Dayn mustavalkoiset Gran-pussilakanasetit, joiden kuusikuvioon olen jo pitkään ollut rakastunut. ♥

Omakotivalkoinen_310967.jpg

Omakotivalkoinen_311367.jpg

Luomupuuvillasta valmistetut pussilakanat tuntuvat ihanan sileältä ihoa vasten. Pussilakana suljetaan alasaumasta painoneppareilla, kivan erilainen ratkaisu perinteisten nappien tai avoimen sauman sijaan. 🙂 

Omakotivalkoinen_310167.jpg

Omakotivalkoinen_311767.jpg

Makuuhuoneessa pitkään yöpöytänä palvellut NC:n Tablo siirtyi olohuoneeseen sivupöydäksi ja tilalle tuli samanlainen Artekin jakkara kuin sängyn toisellakin puolen. 

Omakotivalkoinen_310667.jpg

Omakotivalkoinen_309767.jpg

Pussilakanasetit on pakattu kivoihin kangaspussukoihin, joihin voi kätevästi sujauttaa säilöön vaikkapa kasan sukkia tai vöitä. Meillä pussukat pääsivät tytön leikkeihin, ovat kuulemma barbien makuupusseja. 🙂

Omakotivalkoinen_310067.jpg

Kuusimetsän suojassa nukkuessa saa varmasti hyvät unet ja tekisi niin mieli mennä ottamaan pienet torstaitorkut. 🙂

Mukavaa päivää kaikille! 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg

24 kommenttia “Kuusen viemää!

 1. Kivalta näyttää petivaatteet ja kiva yksinkertainen kuvio. Onko mikä matto teillä makuuhuoneessa ja mitä materiaalia. Saako mitä kokoa tahansa? Hakusessa makuuhuoneeseen matto ja tuo näyttää kivalta 🙂

  1. Muuttuvakotini: Tuo yksinkertainen kuusikuvio on aivan ihana! ♥ ♥ Mattona on Pappelinan valkoinen Svea, koko on 70x240cm. 🙂 Samaa sarjaa kuin meidän muutkin matot, kokoja on ovimatosta 180x260cm saakka. 🙂

 2. Hei<br />
  Etkö käytä päiväpeittoa? Meinaan vaan, etteivätkö lakanat pölyynny liiaksi, kun ovat ilman suojaa.<br />
  Vaikka lakanat olisivat kuinka kauniit tahansa, silmiini pistää päiväpeitottumuus.

 3. Mikä tuo yöpöydällä oleva Chanel boksi on? Kirja? Mistä olet löytänyt?<br />
  <br />
  Kiitos etukäteen vastauksestasi! 🙂

 4. Ihanat mv-petivaatteet. Mulla on useammat marimekon mv ja nuo menisivät mukavasti samaan kastiin. Mistä hankit ne?

 5. Hyvältä näyttää ja kuosi on söpö, mutta kuten koristetyynynpäällisenkin kohdalla, niin minusta se on hyvin jouluinen! Ehkä jouluhöperönä katson asiaa hieman vääristyneestä vinkkelistä mutta en pääse asian yli 😀

 6. Onpa kauniit lakanat :)<br />
  <br />
  Anna kyseli kommentissaan päiväpeiton käytöstä. Meillä on luovuttu päiväpeitosta noin 15 vuotta sitten. Näin kauniit pussilakanat pääsevät osaksi sisustusta ja sisustusilmettä on helppo halutessaan muunnella. Samalla loppui tuskailu siitä, mihin päiväpeiton tunkee yöajaksi. Nyt makkari on siisti päivin ja öin.<br />
  <br />
  Pölyn kanssa ei ole ollut ongelmia. Ei edes mökillä, jossa samat lakanat ovat vähäisemmän käytön takia joskus useitakin viikkoja paikoillaan.

  1. Hippu-76: Meilläkin mentiin yli vuoden päivät ilman päiväpeittoa, ennen kuin löysin Luhdan Pilvi-päiväpeitteen. 🙂 Minusta sänky on ihanan rento ilman päiväpeitettä, varsinkin pellavalakanoiden kanssa. &hearts;

 7. Nyt täytyy kyllä sanoa, että kuusilakanat, Aallon jakkara, AJ-jalkalamppu, Chanel-kirja, orkidea, nahkainen sängynpääty, koristeelliset jalkalistat ja muovimatto ovat niin sekava yhdistelmä, etten oikein ymmärrä, mitä siinä on sisustuksellisesti haettu. No valkoista on, se tietenkin yhdistää. Voisitko avata? Onko muuta ideaa, kuin valkoinen?

  1. sekava kombo: En itseassa ole hakenut kokonaisuuteen mitään erikoista, ihan vaan laitoin omasta mielestäni hienot lakanat sänkyyn ja nappasin kuvat blogiin. 🙂 Kaikessa ei aina tarvitse olla sitä suurta ja tärkeää merkitystä, joskus asiat toimivat yhteen ihan vaan itsestään, kuten omasta mielestäni makuuhuoneessa on nyt tapahtunutkin.

 8. Noi selkeässä ja siistissä makkarissa nukkuu varmaan todella hyvin 🙂 Ja nyt ottaa taas päähän tuo mun valitsema kukkatapetti. En ikinä saa tuollaista harmoniaa aikaiseksi tässä kämpässä(vuokra). lmankos nukunkin niin huonosti.<br />
  Noista pussilakanoista en osaa sanoa oikein, että mitä mieltä olen. Toisaalta tosi kivat, toisaalta…no, en tiedä 😀

  1. Minsku: Olen kyllä nukkunut viime aikoina ihmeen hyvin, mutta siihen tuskin on vain yhtä syytä. 🙂 Itse viihdyn parhaiten hyvin vaaleassa makuuhuoneessa, minua valkoisuus ja eleettömyys rauhoittaa. Kuusilakanat ovat kyllä hauska kontrasti makuuhuoneessa, ja hyvin tuli niissäkin nukkuttua vaikkeivat olekaan tavisvalkoiset. 🙂

 9. Ihana kuvio tuo kuusi. Olet niin ihana Miia. Tosi kiva seurata upeaa blogiasi. On tämä niin hassua, kun tuntuu että olet tutumpi ja oikeasti tiedän sinut vain tämän blogin kautta.

  1. Nimetön: Kaunis kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts; Itsekin olen kokenut sielujen sinfoniaa muutaman suosikkibloggaajani ja lukijani kanssa, sitä &quot;tuntematonta&quot; ihmistä kohtaan koettua yhteenkuuluvuutta on vaikea pukea sanoiksi, sen tietää vain jos kokee itse saman. :)<br />
   <br />
   Leppoisaa sunnuntaita! &hearts;

 10. Teidän edellisessä bestå tv-tasossa oli tofta ovet, niitä ei enään oo ikeassa! 🙁 osaisitko sanoo mikä olisi suurinpiirteen sama kuin tofta? Mulla on 2kpl 120x60x40 runkoa ja tarvitsisin ovet siihen D:

  1. Jenna: Bestå-Toftan ovet ovat näemmä hävinneet valikoimasta, mutta löysin korkeakiiltovalkoisen Selsviken-oven joka on juuri oikean kokoinen. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80291632/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80291632/</a><br />
   <br />
   Tuotetietojen mukaan saranat pitää ilmeisesti ostaa erikseen, ovivaihtoehdot ja lisäosat löydät täältä: <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/categories/departments/living_room/12152/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/categories/departments/living_room/12152/</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *