PIHISTÄ TAI PANOSTA – Raitamatto!

Hobbyhallin mainoskuvasto putkahti tänään postiluukusta ja kiinnitin heti huomioni edulliseen mustavalkoiseen Aava -muovimattoon, joka sopii Pihistä tai panosta -postaussarjani aiheeksi. 🙂 

Pihistapanosta_pappelina_Hobbyhall2.jpg

Hobbyhallin Aava -matto on lompakkoystävällinen valinta Pappelinan Bob- tai Lisa -raitamattojen korvaajaksi, ja sään- sekä liankestävänä sen voi huoletta sijoittaa terasseille, parvekkeille, pikkulasten huoneisiin sekä eläinkotien lattioille. Tuotekuvien perusteella Aava -maton valkoinen raita on valkoisempi kuin Pappelinan kermaan vivahtava sävy, tämä on ehdottomasti plussaa Hobbarin hyväksi. 

Pappelina_Lisa_3.jpgPappelina_Bob3.jpgHobbyhall_Aava3.jpg

Kaikissa kolmessa matossa on erilainen raitatiheys – Pappelinan Lisassa raidat ovat hyvin tiheässä ja Bobissa raidat ovat leveät. Edullinen Aava on oman arvioni mukaan raidoitettu siltä väliltä ja näyttää ainakin kuvassa todella hyvältä, loistava valinta hintatietoiselle sisustajalle! ♥

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Pappelina, Hobbyhall)


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg

13 kommenttia “PIHISTÄ TAI PANOSTA – Raitamatto!

 1. Hyvä vinkki! Varsinkin tällaisista perusjutuista voi usein löytyä se edullisempikin vaihtoehto. Meilläkin mustavalkoraidalliset ovat &lt;a href=&quot;<a rel="external nofollow" href="http://huopapallomatto.com/custom-felt-ball-rugs/custom-rectangle-rug-with-pattern.html">räätälöidyistä&quot; target="_blank">http://huopapallomatto.com/custom-felt-ball-rugs/custom-rectangle-rug-with-pattern.html">räätälöidyistä</a&gt; matoista&lt;/a&gt; yksi suosituimmista malleista – ne vain ovat niin hyvän näköisiä. 🙂

  1. HuopaPalloMatto: Totta, ja minusta tuo Hobbarin edullisempi matto on raidoiltaan jopa kivempi kuin Pappelinan Lisa tai Bob. 🙂 Mustavalkoinen raitakuvio toimii aina ja kaikkialla! &hearts; &hearts;

 2. Minä tykkään myös mustavalkoisesta yhdistelmästä ja satsasin ihanaan Iida-mattoon, olen kuolannut mattoa 1,5 vuotta ja eilen kävin hakemssa ihanuuden kotiin, tosin odotan vielä että koiranpentu järkevöityy, enkä ota mattoa vielä käyttöön, minusta tuo Papplinan valkoinen sopii kivasti meidän nahkasohvan sävyyn, keittöön minulla on varattuna Jotexin mu-va raitamatto, tuo Hobbyhallin matto on kivampi kun siinä ei ole hapsuja.

  1. t: Koirien ja mattojen kanssa on kyllä välillä haastetta, meilläkin mattoja on aikoinaan nakerrettu ja pissitty roskiskuntoon. 😀 Jotexin mattoa taisin muuten katsoakin viime kesänä (jos on sama malli), mutta hapsujen vuoksi en sitä tytön huoneeseen ostanut. Nyt tekisi mieli pistää tuo Hobbarin matto tilaukseen, mutten tiedä mahtuuko sängyn alla olevat laatikot aukeamaan päätykanttauksen yli. Täytyy varmaankin pirauttaa asiakaspalveluun ja kysyä ehtisikö joku jossakin päin varastoa tai myymälää mittamaan kuinka paksu kanttireuna on. 🙂

 3. meiltä löytyy toi hobbarin matto, ja on kyllä ihan loistavaksi käytössäkin havaittu, pysyy hyvin paikallaan ja helppo puhdistaa, ei mitään moitittavaa =)

 4. Täällä myös yksi mustavalkoraitamatoista tykkäävä 🙂 Meille hankittiin Askosta mustavalkoinen matto lastenhuoneeseen (<a rel="external nofollow" href="http://kodikkaastineliossa.blogspot.fi/2015/01/pienilla-asioilla-iso-muutos.html)," target="_blank">http://kodikkaastineliossa.blogspot.fi/2015/01/pienilla-asioilla-iso-muutos.html),</a> mutta sen huono laatu oli aika iso pettymys. Jo kahdessa viikossa valkoset raidat nyppääntyivät aika rumannäköisiksi. Tällä hetkellä matto odottelee pääsyä pesuun ja nähtäväksi jää, millainen se on sen jälkeen.

  1. Piia: Tuosta Askon matosta olen kuullut paljon, joillakin musta väri on levinnyt pesussa valkoiseen raitaan ja joillakin taas se on pysynyt uudenveroisena. Pidän peukkuja sinulle pystyssä että sinun mattosi kuuluu tuohon parempaan sarjaan! &hearts;

 5. Raidat on pop! &hearts; Kiitos matto-vinkistä! Kunhan saan uuden kodin parvekkeen mittailtua, niin sitten alkaakin armoton maton tai jonkinlaisten laattojen metsästys, ja tämä Hobbarin matto näyttää ainakin kuvassa tosi kivalta :).

  1. Tiia: Kuvan perusteella matto on todella kiva, ja ainakin yksi tyytyväinen omistajakin taisi tuossa ylempänä ilmoittautua. 🙂 Kannattaa katsoa myös Ikean Runnen -lattiaritilöitä, jotka itsekin ostin. Aivan ihanat, puunsyykuvioiset vaikkakin ovat siis muovia vaan. 🙂

  2. Runnen -ritilöitä eilen katseltiinkin Ikeassa, ja oltaisiin tummanharmaat laatat ostettu, mutta ne olivat loppuneet eikä myyjä osannut sanoa että milloin saavat lisää :). Eli pohdinta jatkuu :D.

  3. Tiia: Voihan kettunen, näytti olevan tuo tummanhamaa loppu myös verkkokaupastakin. 🙁 Toivottavasti saavat sitä nopeasti lisää, on nimittäin hyvä ja edullinen tuote. &hearts; &hearts;

 6. Mustavalkoraidalliset matot on vaan niin kauniita! Omani tilasin Trend Carpetilta, ja tähän asti ei suurempaa moitittavaa ole ollut, muovimatto on siis ja kuuluu halvempaan hintaryhmään kuin pappelina:).

  1. enkeli: Mustavalkoraitaiset matot (ja koristetyynyt) ovat todella kivoja, ja jos meillä olisi valkoinen lattia niin haluaisin olohuoneeseen ehdottomasti semmoisen. &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *