Lapsen suusta! :)

Tämän postauksen idea syntyi tytön hauskasta sutkautuksesta, jossa totesi pikkuvanhaan äänensävyyn blogini olevan “sellaista naisten hömpötystä”. 🙂 Päätin antaa tytön turista ajatuksistaan teillekin ja kyselin häneltä muutamia kysymyksiä minusta, kodista ja blogista. Naurussa oli kyllä pitelemistä, neljä veet ovat kyllä tarkkoja kuin porkkanat. 🙂

Omakotivalkoinen_312429.jpg

Millainen on äitin blogi?

Valkoinen se on ja siellä on kaikkia naistenjuttuja ja sisustusta ja valokuvia, ja naiset hömpöttelee siellä tekstiviesteillä. 😀 Äitin lempiväri on valkoinen ja meidän kotikin on aika valkoinen, mutta oma huone on keltainen ja on se sit vähän valkonenkin. (käy kurkkaamassa huoneensa ovella varmistaen että olihan se nyt noin… :D)

Omakotivalkoinen_314645.jpg

Mikä on äitin lempipuuhaa?

Valokuvaaminen ja sisustaminen, ja puhelimessa se aina nauraa niin se on kivaa, ja sitte siivoominenkin muttei tiskaaminen kuitenkaan. Eikä kyllä imurointikaan ole äitistä kivaa, tai joskus ei siis ole. Ja sit se tykkää syödä riisikakkuja. :))

Omakotivalkoinen_66256177.jpg

Mistä äiti ei tykkää?

Tiskaamisesta, eikä siitä kun riehutaan eikä totella. Eikä se tykkää jos hissi jää jumiin ja jätski sulaa kauppakassissa. (ollaan jääty kaksi kertaa hissiin jumiin, mutta jäätelöä ei ole ollut kassissa kummallakaan kerralla, lieneekö tarkoittaneen kahta erillistä asiaa :D) 

 IMG_4754.jpg

Kodin kivoin huone?

Oma huone on kivoin, siksi koska siellä on kiva leikkiä ja tehdä kaikkea kivaa, ja siellä on kaikki ponit ja barbit. Ja sitte siellä on unikaverina Ilomieli-pupu (Pentikin pupujussi) ja Cami (mäkkärin Happymeal-ateriasta tullut pieni pehmopapukaija :D).

Omakotivalkoinen_Avaroom776383.jpg

Kodin kivoimmat tavarat?

Sängyn alla olevat lelulaatikot ku niissä on leluja sisällä, oma jakkaratuoli vaikka se vähän keikkaa joskus, iPad jolla voi pelata muistipeliä ja katsoa Pikku Kakkosta, puunaulakko on aika kiva kanssa, ja öö tota sitte äitin uusi lamppu joka näyttää vähän veneeltä. 🙂

Omakotivalkoinen_268066.jpg

Kodin kivoin tuoli?

Omassa huoneessa oleva äitin maalaama jakkaratuoli, vaikka se on kiikkana ja äiti aina sanoo ettei sitä saa sen takia ottaa majaleikkiin enää mukaan.

iIMG_9394.jpg

Kodin kivoin pöytä:

Keittiön ruokapöytä on kivoin, koska siinä voi syödä ja askarrella ja piirtää ja leipoa pipareita ja kaikkea sellasta. 

Omakotivalkoinen_343450.jpg

Kivoin tekeminen kotona?

Leikkiminen, askarteleminen, syöminen, ja tanssiminen. Nukkuminen ei ole kivaa mutta jos ei nuku nii sitte ei kasva isoksi tytöksi eikä pääse Lintsillä laitteisiin. 

Omakotivalkoinen_21617.jpg

Haluatko lähettää terveisiä äitin blogin lukijoille?

Tykkääkö ne kaikki valkoisesta? Onko niillä kaikilla blogi? (vastasin että monet tykkää valkoisesta väristä vaikkei koti olisikaan yhtä valkoinen kuin meillä, ja blogikysymykseen ettei kaikilla ole omaa blogia) Kimmeltävää päivää <3 täällä on vähän sateinen ilma mutta tosi hyvä päivä silti, kohta syödään pallosipsejä (tarkoittaa Nacho Cheeseballseja :)) ja siinä kaikki. 😀

Omakotivalkoinen_3877.jpg

Lötkön letkeää lauantai-iltaa kaikille! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook2015.jpg     Vimpain_Instagram.jpg     Bloglovin2015.jpg

32 kommenttia “Lapsen suusta! :)

  1. moonangel: neiti on kyllä niin näsäviisas välillä, ja hauskoihin juttuihin kiinnittää huomiota. 🙂 Tuo tekstiviestein hömpöttely oli parasta antia. 😀

 1. Aivan ihana postaus ♥ Meillä kun on tuo vanhin tyttö samanikäinen, niin oli mukava lukea tämä ja kuulla hänen mietteet! 🙂 Ihanaa viikonlopun jatkoa sinne teille!

  1. Jaana: Sinun täytyy tehdä samanalainen postaus, nämä nelivuotiaat on just parhaassa sutkautteluiässä. 🙂 🙂

 2. Ihana, hyväntuulen postaus! Tyttöselle terveisiä. Hauska lukea, miten tarkkaan lapset seuraa vanhempien tekemisiä ja tietty myös lapsen mielipiteitä kodista. &hearts;

  1. Kaisa J: Pienet ihmiset on kyllä todella tarkkoja, näkevät ja kuulevat kaiken. 🙂 Terveiset välitetty ja hän lähetti kimmellystä sinulle takaisin. 🙂

 3. Olipa kiva postaus! 😀 Olisit voinu myös kysyä mitä teän tyttö muuttais teidän kotona jos sais? 🙂 itselle tuo valkoisuus teillä näyttää välillä vähän kylmältäki ehkä, joku tehosteväri jossain olis kivan näköinen aivan kuten keltainen tytön huoneessa 🙂 Valkoinenkin tulee esille aivan erillä lailla muiden värien kanssa.

  1. Heidi: Näin pieni ei vielä ihan täysin osaa hahmottaa kokonaisuuksia, ja sanoikin tuossa vastaukseksi kysymykseesi että tahtoo pallomeren olohuoneeseen ja turkoosia, pinkkiä ja mustaa omaan huoneeseen niin että lattia on turkoosi kuin meri, seinät ovat pinkit ja niissä on mustia palloja ja raitoja. 😀

 4. Toinen siellä niin katselee jo meikkivideoita. 😀 Söpö tyttö teillä ja tarkka! Ja monet meistä tosiaan tykkää valkoisesta, että terkkuja vaan. 🙂

  1. Johanna: Tytöllä on nyt selvästi meneillään ison tytön vaihe, ihastelee pari vuotta vanhempaa serkkuaan ja tahtoo kovasti kouluun. 🙂 Labellon huulirasvaa sivelee peilin edessä joka päivä ja tykkää katsella Nella Törnroosin meikki- ja kampausvideoita. 🙂 Terveiset kerrottu ja hän lähetti takaisin. 🙂

 5. Pitkästä aikaa kommentoin! 🙂 Mut nyt on pakko, niiin ihana postaus ♥♥♥ Riturinsessan kanssa samaa mieltä, hömppäjutut piristää päivää! 🙂 Tytölle terkkuja yhdeltä valkoisesta pitävältä lukijalta! :D♥

  1. Jasmin: Hömpöttely on ihan parasta ja tälläiset keveät postaukset tuovat hyvän mielen tullessaan, varsinkin lasten suusta kuullut jutut. 😀 Terkkuja takaisin, valkoinen on kuulemma todella hyvä ja kuningatarmainen väri, hihii. 😀

  1. Karkku: Hymyssä suin kirjoittelin meidän nauhoituksen tekstimuotoon ja ihana kuulla että hymy tarttui sinullekin. 🙂

 6. Hauska! 😀 Terkkuja Vaasasta, mulla on oma blogi, mutta tykkään vähän myös mustasta ja harmaasta sen valkoisen lisäksi. Meiltä löytyy myös lastenhuone, joka on hyvin sininen ja vihreä, koska siellä asustaa kaksi poikaa. 🙂

  1. Pieni Lintu: Me käytiin tänään lukemassa sinun postaus, tykkäsi kovasti maisemakuvista ja kysyi voidaanko me tulla kylään. 😀 Poikien huonetta kurkattiin myös, hän totesi että &quot;no toihan onkin kiva&quot;, mutta jäi arvoitukseksi tarkoittiko huonetta vai jotakin tiettyä tavaraa. 😀

  1. pippuriina: Kiitokset! &hearts; terkut on kerrottu ja hän höpötti niin pitkästi terveiset takaisin päin että puolet jo unohtui. 😀 Tykkäsi nimimerkistäsi. 🙂

 7. Ihana kirjoitus! ♥<br />
  Meilläkin syödään lautanen tyhjäksi Linnanmäen hurjia laitteita odotellen. :D<br />
  Aurinkoista sunnuntaita teille molemmille.

  1. Minna: Tuo on niin hyvä konsti saada lapsi syömään ja nukkumaan hyvin. 🙂 Meillä ruoan kanssa ei ole pitkään aikaan tosin taisteltavaa, tuntuu että neiti on pohjaton kaivo ja vetelee lautaset tyhjäksi ilman kannustelua. 🙂 Nukkuminen onkin sitten toinen juttu… 😀 Millään ei malttaisi mennä untenmaille kun aurinko paistaa ja valoisaa vielä ysin jälkeenkin. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista uutta viikkoa ja ihanaa illanjatkoa! &hearts;

 8. Miksi kommentointi on suljettu edellisessa vappujuhlinta -jutussa?<br />
  <br />
  Pelkäätkö saavasi kovasti negatiivista kritiikkiä?<br />
  Ihmettelin itse kertakäyttölautasen käyttöä, eikö kaikille ollut oikeita lautasia?

  1. Vappu: Valviran uuden lainsäädännön vuoksi alkoholista keskusteleminen sosiaalisessa mediassa on kiellettyä ja sen vuoksi kyseisen postauksen kommentointi on suljettu kokonaan. Oman mielipiteeni saan blogissani kertoa, mutta keskusteluun en saa kannustaa enkä sellaista omassa blogissani mahdollistaa. Tämä on siis laki joka sanelee ehdot, ei suinkaan oma päätökseni.<br />
   <br />
   Lapsella oli päivän sadastuhannes munkkirinkilä menossa ja siksi hänellä oli yhdessä kuvassa kertislautanen käytössä, en jaksanut tiskata enempää. 🙂

 9. Kiva postaus 🙂 <br />
  <br />
  Mutta pisti silmään, että mikä äitin uusi lamppu joka näyttää veneeltä? 😉 😉

  1. Teisu: 🙂 Saarekkeen päällä on uusi valaisin josta postailen kohta puoliin, se muistuttaa hieman venettä mutten tajunnut asiaa ennen kuin tyttö sen sanoi ääneen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *