Maton comeback!

Mies lähti kavereineen katselemaan jääkiekkomatsia ja me naiset päätimme viettää tämän parintuntisen hieman rauhallisemmissa merkeissä. Laitoimme ystäväni salaisista ainesosista valmistetulla barbeque-kastikkeella marinoidun paistin uuniin ja saunan lämpenemään, päiväsaunassa en olekaan käynyt sitten joulun. 🙂 Postauksen varsinainen aihe on alkujaarittelustani poiketen ruokapöydän alle ilmaantunut matto… söin siis aikaisemmat sanani ja palautin maton takaisin paikoilleen jo nyt, vaikka syksyyn asti piti olla ilman mattoa. 😀

Omakotivalkoinen_4029875.jpg

Omakotivalkoinen_4027875.jpg

Omakotivalkoinen_40258767.jpg

Matto on vielä rullalla olon jälkeen ihan makkaralla, mutta suoristuu onneksi yhdessä illassa. On se vaan kodikkaamman ja kivemman näköistä maton kanssa, pakko myöntää, vaikka matto ei olekaan oikean kokoinen (saisi olla 30cm lyhyempi). ♥

Leppoisaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

16 kommenttia “Maton comeback!

  1. mie: Matto on Pappelinan muovipunosmatto ja siitä saa pyyhittyä rätillä ruoka- ja likatahrat pois. 🙂 Maailman paras matto! ♥

  1. PäiviH: Matto on Pappelinan muovipunoksesta valmistettu Svea-matto, kyseistä mattoa löytyy ainakin Royal Designin sekä Seitashopin verkkokaupoista. 🙂

  1. mirja: Mahtuu, mutta näyttää vielä hullunkurisemmalta, matto on pituudeltaan 260cm ja ylettyisi seinästä keittiökalusteisiin asti. 🙂

 1. Mietin myös, että miten ihmeessä sä uskallat laittaa maton pöydän alle, saati sitten valkoisen 😮 Meillä saa vaan haaveilla tuollaisesta :/<br />
  Kaunis se on joka tapauksessa

  1. Mia: Pappelinan Svea -matto on muovipunosta ja sen vuoksi maailman paras matto! 🙂 Tietäisit vaan mitä kaikkea meilläkin on matoille tippunut, mustikkakeitosta kana-cyrrukastikkeeseen, puhumattakaan koiran aiheuttamista yllätyksistä (oksut ja ripulit :D). Maton saa puhdistettua sekä pyyhkimällä, moppaamalla että pesemällä paikallisesti. Jos on tilaa kuivattaa isoa mattoa, voi sen pestä kotikylppärissä suihkun avulla. Matto kuivuu alta tunnissa ja on taas uudenveroinen. &hearts; Pienemmät matot voi heittää koneeseen 30°c pesuun, meillä kaikki matot ovat näitä Pappelinan Sveoja, eteisen kuramattokin. 🙂

 2. Moi, onko matto puhtaan valkoinen? Meillä on myös valkoinen vastaava ruokapöytä kuin teillä ja monet valkoiset matot ja huonekalut näyttävät pöydän rinnalla likaiselta.

  1. soili: Matto on pientä piirua vaille puhtaanvalkoinen, matossa on käytetty kahta eri sävyistä valkoista muovipunosta, jotka yhdessä saavat aikaan metallinhohtoisen mielikuvan. Matto sopii vitivalkoisten seinien ja kalusteiden viereen, esim olohuoneessa oleva Artekin Mademoiselle tuoli ja Muuramen taso ovat vitivalkoisia eikä värieroa paljaalla silmällä erota. 🙂 Myös valkoisen ruokapöydän ja tuolien kanssa se sopii kuin nenä päähän. 🙂

 3. En ole koskaan ymmärtänyt miksi ihmiset laittavat maton ruokapöydän alle mutta tuohon se kieltämättä sopii 🙂

  1. Hippu-76: Ruokailuryhmän alle laitettu matto sitoo kokonaisuuden yhteen ja tekee useimmiten kodikkaamman tunnelman. Uskon että suurin osa valitsee maton puhtaasti esteettistä syistä, minäkin. 🙂 Muovimatto on onneksi niin helppohoitoinen että käytännön puolesta on melkein sama asia kuin olisi ilman mattoa, siivoaminen käy helposti eikä tahroja tarvitse pelätä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *