Juhla-asut äidille & tyttärelle!

Tyttö tarvitsi kuun lopussa vietettäviä juhlia varten juhlamekon ja herttinen sentään millainen metsästys sen löytäminen oli. Kuvittelin olevani hyvissä ajoin liikkeellä, mutta katinkontit, kaikki kauneimmat juhlamekot oli jo myyty ja jäljellä olevista mekoista oli saatavilla enää satunnaisia hajakokoja. Kolusin läpi seitsemän kauppaa ja sopiva mekko löytyi lopulta H&M:ltä…

Omakotivalkoinen_4085899.jpg

Henkkamaukan myyjät olivat aivan helisemässä yrittäessään parhaansa mukaan palautella tuotteita asiakkaiden jäljiltä oikeille paikoilleen, jotta seuraava asiakas ne löytäisi. Tämä meidänkin mekko putkahti lopulta esiin kauhean kaivamisen jälkeen sovistuskoppiin jätetystä vaateröykkiöstä. Mekon sävyyn sopivat ballerinat oli vuorostaan jemmattuna lasten jumppavaateosastolla olevan paitapinkan alle ja löysin ne vahingossa. Pahoittelut hänelle joka ne oli syystä x sinne jemmannut… olivat nimittäin ainoat kokoa 29. 🙂 Yli tunnin penkomisen jälkeen muistin miksi ostan H&M:n vaatteet yleensä suoraan netistä. 🙂

Omakotivalkoinen_4092889.jpg

Edullinen mekko kustansi alle 20€ ja on tytölle oikein mieluisa, nimesi sen Frozen Elsan mekoksi. 🙂 Kauniisti laskeutuva hempeän sininen mekko on A-linjainen ja tytön päällä todella suloinen, neiti on kuin pieni mustikkahattara. 🙂 Materiaali on perinteistä polyesteriä, sisäkangas muistaakseni kuitenkin puuvillainen. 

Omakotivalkoinen_4091889.jpg

Ballerinat irtosivat alta kympillä ja sain vielä 15% alennusta, koska toisessa kengässä oli pohjan liimat ikävästi levinneet pitkin kantapäätä. Tuo ei onneksi ole kuin pieni esteettinen vika eikä vaikuta käyttöön mitenkään, likaantuvathan ne kuitenkin kesän menoissa. 🙂

Omakotivalkoinen_4093889.jpg

Itse puen päälleni samaisen Zaran lempparimekkoni, jonka kanssa olen pippaloinut useasti. 🙂 Juhlien emäntänä haluan turvautua mahdollisimman tuttuun ja turvalliseen vaatevalintaan, sillä juhlien järjestelyssä ja hääräilyssä on ihan riitävästi hermoiltavaa. 🙂

Omakotivalkoinen_99872t718.jpg

Nyt nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta pienelle risujen keräys lenkille. 🙂 Aurinkoa päiväänne! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *