Hem Key & Normann Cph Tablo

Suomalaisen One Nordicin ja saksalaisen MassivKonzeptin viime vuotinen yhdistyminen toi markkinoille uuden tuotebrändin Hemin, joka pitää sisällään kummankin valmistajan tuotevalikoiman lisäksi useita uusia designtuotteita. One Nordicin aikaan ostamani tikkujalkainen Key-pöytä on nykyisin lempipöytäni, puunsyyt hohtavat todella kauniisti sen valkoiseksi maalatusta saarnipuusta valmistetusta pöytälevystä.  ♥

HemKey_NormannCpHTablo_inspirationpic2.j

Finnish Design Shopin valikoimaan on ilmestynyt pikkupöydän isoveli, 50cm halkaisijalla varustettu matalampi Key -sohvapöytä. Innoissani sovittelin jo mielessäni tätä isompaa pöytää olohuoneeseen, kolmen kerroksen kokoinen sarjapöytäryhmä saattaisi toimia aika kivasti yhteen. 🙂 

Omakotivalkoinen_Muurame_2391.jpg

Tällä hetkellä olohuoneessa on Normann Copenhagenin isompi Tablo -pöytä ja sen vieressä pieni Key ja tilan puolesta niiden rinnalle sopisi kolmas pöytä limittäin aseteltuna, keskilattialle nimittäin jää melkoinen tanssiareena. Vaihtoehtona on myös siirtää isompi Tablo sohvan viereen sivupöydäksi (alla olevassa kuvassa olevan pienemmän Tablon tilalle)…

Omakotivalkoinen_354004_bw.jpg

HemKey_Table_2.jpg

(Kuvat: Hem)

Niin paljon houkuttelisi ostaa tämä isompikin Key, se on ehdottomasti kivempi kuin nykyinen isompi Tablo, joka sekin on kyllä todella ihana. Mies jo ehdotti että pistetään Tablo kirppikselle ja Key tilaukseen, mutta empäs tiedä… 🙂 Tämmöistä vatvontaa se joskus on, kun näkee uusia ihania tuotteita (ei sillä että vanhoissa olisi mitään vikaa). 🙂

Aurinkoista tiistaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Hem, Normann Copenhagen, postaus sisältää mainoslinkkejä)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

3 kommenttia “Hem Key & Normann Cph Tablo

  1. Tosi hyvin kyllä kävis kolmen pöyäryhmä 🙂 ja tarvittaessa voi laittaa sivupöydäksi sohvanviereen. Pikku pöydät ovat siitä kylä näppäriä, että käyvät moneen tilaan. Tänään teinkin päivityksen pikkupöydistä ja jakkarista…vierasmakkariin mietinnässä yöpöytä beta jakkaran tilalle.

    1. Päivi S: Sivupöytä sohvan vieressä on ollut viime aikoina tarpeen, siihen saa kauniisti kukkia esille. ♥ Ajatuksena oli että siirtäisin sohvan kyljessä olevan pienen Tablon takaisin makuuhuoneeseen yöpöydäksi (nykyisen jakkaran tilalle) ja sivupöydäksi kokoilisin isompaa Tabloa. Tuolla tavoin saisin ratkottua liian monen liian ihanan pöydän ongelmani. 😀 Täytyykin tulla kurkkaamaan postauksesi hetnyt. 🙂

    2. Päivi S: En pystynyt kommentoimaan blogiisi, joten kirjoitan tähän vastauksen mielipidekyselyysi. 🙂 Minusta viimeinen vaihtoehto oli paras, valaisin ja puinen porrasjakkara sopivat minusta ihanasti yhteen petauksen kanssa, tunnelma on sellainen "ruotsalaisen" skandikodin tunnelmaa henkivä. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *