Sunnuntaisiivoilua & aidosti hajusteeton tuotevinkki!

Ostin maaliskuussa Pirkan hajusteettoman yleispuhdistusaineen ja vielä olisi yhteen käyttökertaan riittävä tilkka pullon pohjalla. Pakko on teillekin tulla hehkuttamaan tätä ainetta, sillä harvoin tykästyn yhteenkään pesuaineeseen näin paljoa. ♥ Tuoksu on laimentamattomana hyvin tyypillinen hajusteettoman pesunesteen tuoksahdus, eli ei paha muttei missään nimessä hyväkään. Laimennettuna se on kuitenkin niin hajuton, että tuntuu kuin pesisi pelkällä vedellä, erotuksena vain se että pesuaine poistaa muita hajuja mukanaan. 🙂

Omakotivalkoinen_4606556.jpg

Omakotivalkoinen_4615564.jpg

Pirkan hajusteettomalla yleispuhdistusaineella on Pohjoismainen ympäristömerkki, joka myönnetään tiukoin kriteerein tuotteille, joiden ympäristöä rasittava vaikutus on vähäisempi kuin muiden vastaavien tuotteiden. Pesuaine sopii kaikille nihkeäpyyhintään ja vesipesuun soveltuville pinnoille ja meillä sitä käytetään laimennetuna yleispuhdistussuihkeena ja kylpyhuoneen pintojen puhdistuksessa. Aidosti hajusteeton ja väriaineeton pesutiiviste on erittäin edullinen, riitoisa, tehokas sekä hellävarainen. Suosittelen kokeilemaan jos olet herkkänenäinen tai kyllästynyt kaupan tuoksuviin pesuaineisiin. 🙂

Omakotivalkoinen_4615560.jpg

Teen laimennetun pesuaineliuoksen Kevätmessuilta ostamaani Plastexin minikokoiseen suihkepulloon, joka sopii kooltaan pieneenkin käteen. Se on erittäin kätevä apuri kodin pintojen pyyhinnässä ja sitä voi roikottaa housujen vyölenkeissäkin pienen ja melko kevyen painonsa vuoksi. Näitä minikokoisia suihkepulloja myydään ainakin Anttiloissa ja Kodin1:sissä, jos joku siellä sattui innostumaan ideasta. 🙂

Omakotivalkoinen_4625665.jpg

Omakotivalkoinen_4626654.jpg

Pari päivää sitten pyyhin nämä olohuoneen hyllyt ja taas ne ovat hennon pölykerroksen valtaamia, voihan ärrimurri. Voiko pölymäärä enää tässä vaiheessa edes johtua remontoimisesta, kun kuitenkin puolivuotta on jo mennä vierähtänyt??? Vai kiinnitänkö nykyisin enemmän huomiota pölyisiin hyllyihin??? 🙂 En kyllä mielestäni kuljeskele täällä suurennuslasin kanssa, mutta ehkä tiedostamattani olen alkanut kiinnittämään enemmän huomiota pölyisyyteen, tai sitten en vaan ennen tajunnut kuinka pölyistä meillä oli. 😀

Omakotivalkoinen_4626652.jpg

Omakotivalkoinen_4627665.jpg

Nyt vaihtamaan petivaatteet ja pistämään pesukone pyörimään, adios huomiseen ystäväiseni! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

8 kommenttia “Sunnuntaisiivoilua & aidosti hajusteeton tuotevinkki!

 1. Minä olen miettinyt jo monta vuotta on mistä hiivatista pölyä oikeen tulee. Tuntuu siltä että vaikka olet viisi minuuttia sitten pyyhkinyt pölyt niin voit aloittaa samantien alusta 🙁 ja minä kun vihaan pölyjen pyyhkimistä 😀 onneksi sitä pölyä näkyy olevan muillakin, ettei yksin tarvitsr kärsiä! 🙂

  1. Elina: Ihan samaa mietin, mistä sitä tulee ja näin paljon vielä… Joka päivä saisi pyyhkiä jos jaksaisi. 🙂 Ennen meillä oli enemmän tekstiilejä jotka ehkä imivät pölyä itseensä, mutta toistaalta tekstiilit itsessäänkin pölyttävät. Todella rasittavaa kun eilisillan imuroinnin ja pyyhinnän jälkeen on taas pölyhaituvia nurkissa ja hyllyllä olevassa mustassa linnussakin näkee selvästi pölykerroksen (TAAS!). Yhdellä tutullani on myös "pölyongelma", mutta heillä vieressä on hiekkainen kenttä josta leijuu pölyä ja tomua sisälle asti muksujen juoksennella ja pelatessa futista siellä. Meillä ei ole mitään järkisyytä pölylle, mikään ei ole muuttunut, muutakuin keittiö. 😀

 2. Ootkohan huomannut että string hyllyt on väärinpäin?:D Pää mikä on 5mm seinästä, kuuluisi oikeasti alapuolelle.

  1. K: Olen huomannut. 🙂 Seinähyllyissä se ei onneksi haittaa, kun ei ole lattiapaneeliosia jotka voi laittaa vain tietyin päin. 😀

 3. No tämähän oli ihan loistava suositus! Olen itse yliherkkä hajusteille eli pesuaineiden pitää olla OIKEASTI hajusteettomia jotta voin käyttää niitä (nimim. vaihdoin tyynyliinan ja lakanat keskellä yötä, koska pesuaine haisi niin voimakkaasti). <br />
  <br />
  Ja tuo pölyn kertyminen… oikeasti, mistä sitä oikein tulee?

  1. Tagatha: Tiedän tuon yöllisen tyynyliinanvaihtorumban. 🙂 Yksi pesuaine oli sellainen etten pystynyt nukkumaan vasta pestyn tyynyliinan kanssa, huh mikä käry. :D<br />
   <br />
   Pölyongelman kanssa painitaan edelleen, yhden viikon imuroimattomuus paljastaa karun totuuden, pölypallerot seinänvierustoilla ovat nyrkkiäkin isompia, ärrimurri sentään. 🙁

 4. Meillä kans tuo pölyongelma! Oon miettiny monesti, et johtuuko se vaan siitä, että meillä suurin osa kalusteista on tummaa puuta ja elektroniikka on mustaa ja kiiltäväpintaista, mut ilmeisesti värityksellä ei oo mitään merkitystä, vaan pöly näkyy myös vaaleilla pinnoilla. <br />
  <br />
  Toisaalta mietin myös sitä, että kiinnittääkö siihen oikeesti vaan enemmän huomiota nykyään, kun haluaa että paikat on muutenkin järjestyksessä. En nimittäin usko, että muut pitää tätäkään asuntoa loppupeleissä kovinkaan pölyisenä 😀 No joka tapauksessa saa pyyhkiä sieltä täältä lähes päivittäin ja lattioilta kans keräillä haituvia, ulkoa tulevaa siitepölyä ja muuta roskaa, plus tietty niitä iänikuisia pitkiä tummia hiuksia.. <br />
  <br />
  Tekstiileistähän sitä pölyä varmaan eniten lähtee, mutta minkäs teet kun molemmilla sohvilla pitää olla viltti ja muutamat koristetyynyt, eikä verhoja tietenkään voi pois ottaa. Maton vois toki vaihtaa, se kun on tollanen karvalankamalli, mut sekin on vaan niin mukava jalalle 🙂 Pitänee siis tehä kompromissi, ja itellä on se hyvä puoli, että mä oikeestaan tykkään siivoomisesta ja pölyjen pyyhkimisestä. Kiva sit katella puhtaita pintoja, edes sen hetken!

  1. Cee: Värityksellä ei taida olla väliä, muuta kuin se että tummassa pöly näkyy vieläkin selvemmin. <br />
   <br />
   meillä on tosi paljon pölyä, joka päivä melkein saisi imuroida ja pyyhkiä tasopinnat. Jos olen viikon imuroimatta, kulkee meidän seinänvierustoilla nyrkkiäkin isompia pölypalleroita ja niitä on p al j o n. Meidän vieressä on tosin rakennustyömaa, joten sieltä tulee varmasti osa pölystä, loput ovatkin sitten mysteeri. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *