Suuri designale & ihana valaisinlöytö tytön huoneeseen!

Olen tänään kahlannut läpi monen eri verkkokaupan kesäaletarjonnan ja Finnish Design Shopin suuresta designalesta löytyi kyllä tälläkin kertaa ne kaikista parhaimmat aletuotteet, jotka poimin myös postauksen kollaasikuvaan. ♥ Myin blogikirpparilla tytön huoneen katossa olleen Muuton Myy -valaisimen juuri pois ja sen tilalle harkitsin Muuton valkoista Studio -riippuvalaisinta, mutta taidan sittenkin päätyä mielummin alen joukosta löytämääni Lightyearsin Mingukseen. Jos ja kun aikeeni toteutan, tilaan samaan syssyyn tyynykokoelmani lisäkkeeksi Marimekon mustavalkoisen Kurjenpolven, sen kuosi on ihanan retro. 🙂

Finnishdesignshopkesaale2015.jpg

Mingus%20scene%201.jpg

LightyearsMingusWhite661.jpg

Lisää musta-valko-keltaisia designtuotteita löydät Finnish Design Shopin aleshopista!

www.finnishdesignshop/ale/specials

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Finnish Design Shop, Lightyears.com, postaus sisältää mainoslinkkejä)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *