Me & Friends -kynttiläarvonta & DesignWest 20% alekoodi!

Minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä yhteistyötä DesignWest -verkkokaupan kanssa ja heidän sivuillaan usein vierailleena tiesin heti mitä heiltä yhteistyön merkeissä toivon – tuotevalikoimasta löytyy nimittäin ruotsalaisen Reunion Homen ihanat käsintehdyt Me & Friends -tuoksukynttilät, joita olen kuolannut Instagramissa. ♥ Kynttilät valmistetaan 100% ekologisesta soijavahasta ja eteerisistä öljyistä, ja ne pakataan apteekkarin lasiksi kutsuttuihin ruskeisiin kierrekantisiin kierrätyspurkkeihin…

Omakotivalkoinen_52566627272.jpg

Omakotivalkoinen_5262626262.jpg

Omakotivalkoinen_5264627272.jpg

Me & Friends tuoksukynttilät on nimetty kivan erikoisella tavalla ja arvottavaksi valitsin itämaisella vivahteella maustetun nag champan tuoksuisen love and lightin sekä sitruunaisen raikkaan i am strongin. Itsellä pidän juhannuksena käyttöön otetun ruusuisen pink champagnen tuoksuisen happy thoughts -kynttilän. 

Omakotivalkoinen_526964774.jpg

Omakotivalkoinen_52662627727.jpg

DesignWestin tuotevalikoimasta löytyy tuoksukynttilöiden lisäksi mm. maailmalla erittäin suosittuja Enjoyn -ledkynttilöitä, Tine K:n tuotteita, Greengaten astioita, Irislightin pallovalosarjoja, Dlp:n värikkäitä peltipurkkeja sekä marokkolaista tunnelmaa. DesignWest tarjoaa lukijoilleni 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista alekoodilla KAMP20. Alennuskampanja on voimassa 15.7.2015 asti! 

www.designwest.fi

Omakotivalkoinen_525962678_2.jpg

Kesä antaa edelleen odotella itseään saapuvaksi, joten mikäs sen ihanampaa kuin sytyttää kynttilä palamaan ja nauttia sen luomasta tunnelmasta hämyisissä kesäilloissa. ♥ Kaksi onnekasta arvontaosallistujaa voittavat omakseen Me & Friendsin tuoksukynttilän – 1kpl love and light (itämainen nag champa) ja 1kpl i am strong (sitruunainen lemon and lime), toivomuksen tuoksuvaihtoehdosta saa esittää arvontakommentin yhteydessä. 🙂

Arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen kommentin persoonallisella nimimerkillä varustettuna. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 28.06.2015 klo 23:59 asti! 🙂

Tunnelmallista iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: DesignWest)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

103 kommenttia “Me & Friends -kynttiläarvonta & DesignWest 20% alekoodi!

 1. Love and Light olisi mieleeni ja taidan silti piipahtaa tuolla verkkokaupassa ♥ Kaiken kaikkiaan ihania kynttilöitä!

 2. Ihanan näköiset kynttiläpurnukat! I am strong kiinnostaa sekä tuoksunsa, että sanomansa puolesta:) <br />
  Design West oli myös uusi verkkokauppatuttavuus. Pitääkin käydä tutustumassa heidän tuotteisiinsa. 🙂

 3. I am strong – sopisi tähän hetkeen minulle. Kolmas viikko antibioottitipassa menossa joten voimia tämä sairastelu vaatii. Sitruunainen tuoksu lienee raikas ja puhdas.

 4. Ooh, onpa ihana kauppa tuo DesignWest! Vihdoinkin löysin kauan etsiskelemiäni led-kynttilöitä muinakin malleina kuin tuikkuina, jes. Kiitos!<br />
  <br />
  Mukaan arvontaan ja tuoksulla ei ole väliä (lemon and limestä puoliso tuskin tykkäisi ainakaan alkuun, mutta oppimiskokemuksia on elämä täynnä).

 5. Ihanat kynttilät. Osallistun arvontaan. Jos onni osuu kohdalle, ottaisin miellelläni kynttilän i am strong, koska toivoisin saavani siitä voimia nyt tämän hetkiseen tilanteeseen…

 6. oih tuo itämainen olisi niin mieleeni – juuri vastaava tuliaiskynttilä ulkomailta loppuikin😊itse kuulun kynttilöiden himokuluttajiin ja poltan niitä kesät talvet 😃

 7. En yhtään tiedä, mitä on &quot;nag champa&quot; tai miltä se tuoksuu, mutta &quot;rakkautta ja valoa&quot; olisi ihana saada kynttilällinen! &hearts;

 8. Ihania kynttilöitä…mukana todellakin ! 😍☔️ Piristystä vesisateen keskellä. <br />
  Suosikkini on tuo i am strong / lime

 9. Mulla on keittiössä iloinen , pullea , kädet ylhäällä seisova budha. Ollut jo usean vuoden. Vitsit mutta se saa minut aina hyvälle tuulelle. Näitä kynttilä purnukoita en ole ennen nähnyt. Purnukka täynnä sanomaa.. I am strong… Muistuttamaan minua että minä olen tänäänkin vahva.. voitan tänäänkin vastoinkäymiseni.. Tuo kynttilä purnukka saa minut herkistymään. ja vielä sitruunaa :)))

 10. Kauniit kynttilät, kesällä voi hyvinkin sytytellä tuikkuja ja muita palamaan, etenkin niinä harvoina sadepäivinä joista on tänä kesänä ollut pulaa 😉

 11. Sitruunantuoksu saattaisi olla vielä mieluisampi, vaikka molemmat olisivatkin kivoja ainakin kokeilla. Toivottavasti onni potkaisee! Minulla on kotini yhteydessä putiikki ja sinnekin olisi joskus kiva laittaa kynttilä tuoksumaan, vaikka osa asiakkaista ei kyllä tykkääkään.

 12. Oih, tuollainen &quot;i am strong&quot; sopisi nyt paremmin kuin hyvin! Sägyn pohjalla ja sairaalassa jo toista viikkoa keuhkokuumeen kourissa, joten tuo toisi varmasti boostia paranemiseen =)<br />
  <br />
  maarit.lahti@welho.com

 13. I am strong kynttilä olisi hienoa saada. Antaisin sen 20v tyttärelleni, joka on kärsinyt suuren osan elämästään harvinaisen sairauden kourissa ja näyttänyt todellisen vahvuutensa heikkonakin hetkenä.

 14. Nyt on niin ankea kesä, että kynttilät olisi paikallaan silloin, kun takassa ei ole tuli. Mukana arvonnassa 🙂

 15. Kauniita kynttilöitä, teksit ihania. Muutammelokakuussa ensimmäiseen omaan kotiin johon kynttilät sopisi hyvin ♡

 16. Tuo love and light -kynttilä olisi täydellinen poltettavaksi kesän jo mentyä kun kaipaa pientä lämpöä kylmeneviin syys-iltoihin! Hyh en edes halua ajatella tuota, mutta se minulla tuli ensimmäisenä mieleen 😀

 17. Love and Light ehdottomasti! Tuo mieleeni Intian ja suitsukkeet sieltä, Nag Champa on muuten yksi suosituimista suitsukkeista maailmalla 🙂 <br />
  Iloa ja Valoa kesääsi!

 18. Vitsit näitä ihania arvontoja, kokeillaan josko onni suosisi näin kesäloman kynnyksellä 🙂 Vaikka molemmat tuoksut kuulostavat hyviltä, niin mieluusti ottaisin rakkautta ja valoa hämärtyviin kesäiltoihin.

 19. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Toivottavasti onni suosii, kaipaisin niin näihin sateisiin kesäpäiviin piristystä 🙂 i am strong kynttiläpurkin mieluusti kotiuttaisin.

 20. Onpa kaunis kynttilä! Tuoksukynttilät eivät yleensä ole mieleeni mutta noiden nimetkin jo houkuttelevat nuuhkimaan 🙂

 21. Kuulostavatpa ihanilta. Täytyypä vierailla verkkokaupan puolella. Jos arpa osuu kohdalle valitsen Love and light -kynttilän . 🙂

 22. Mielelläni voittaisin tuoksukynttilän. Sitrustuoksu olisi ihana 🙂 Sinulla Mia on ihana blogi, jota on kiva seurata ja saada vinkkejä sisustukseen.

 23. Molemmat on kauniita, mutta tuo Love and light-kynttilä vie tällä hetkellä voiton! Kiitos arvonnasta! Pitääkin käydä verkkokaupassa katsomassa lisää ihanuuksia. 🙂

 24. kynttilähulluna on aina kiva kuulla uusista merkeistä! Tuo nag champa voisi sopia meidöän kodin tunnelmaan 🙂

 25. I AM STRONG! 💖 kuvastaa meidän perhettä ja tuoksuu luultavasti taivaallisen hyvälle! Parin vuoden valkoisen kodin remppa takana, joka alkoi 5.lapsen menetyksestä ja on kulkenut valoa ja iloa päin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *