Aloe Mix & huominen hiljentyminen!

Kolme veikeää Aloe Mix -nimistä edullista markettikasvia kantautui tänään ruokaostosten ja Frozen -legojen mukana Prismasta kotiin. En löytänyt Aloe Mixeistä mitään informaatiota netistä, mutta villinä veikkauksena voisin kuvitella niiden kuuluvan jonkinlaisten mehikasvien sukujuuristoon. 🙂 Kivan näköisiä piikikkäitä töyhtöhyyppiä ovat…

Omakotivalkoinen_58731020.jpg

Omakotivalkoinen_58711022.jpg

Omakotivalkoinen_58761020.jpg

Omakotivalkoinen_58721020.jpg

CASA Blogit -sivustomme hiljenee huomenna hetkeksi teknisen uudistuksen vuoksi. 🙂 Uutta alustaa on työstetty monta kuukautta ja innolla odotan miltä meidän blogit näyttävät sivuston avauduttua. ♥ Alustava arvio on, että blogejamme pääsee lukemaan jo huomisiltana… mutta mikäli asiaan tulee muutoksia, ilmoittelen niistä teille blogini Facebook -sivun välityksellä. 🙂

Iloista illanjatkoa kaikille! 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

 

2 kommenttia “Aloe Mix & huominen hiljentyminen!

  1. Kyseessä on liljakasveihin kuuluvia aaleoita, mehikasveja. Mix tarkoittaa sekoitusta eli olet ostanut aaloe sekoituksen ja tässä pussissa näyttäisi olevan kaksi eri lajiketta. Takana ja edessä näyttäisi olevan Aloe variegata / sebra-aloe eli kirjoaaloe. Oikealla Aloe Vera eli lääkeaaloe.Näillä löydät lisätietoja ja hoito-ohjeita. Mutta märkyys tappaa nämä ihan varmasti. Lajikkeita on yli 300 ja itsellänikin kasvaa toistakymmentä osa yli metrisiä. Pitäisi saada tarkemmat kuvat lajimääritykseen.

    1. Doris: Nuo kolme ovat kaikki keskenään erilaisia. Vasemmalla puolella olevassa on tuollainen kalan suomuja muistuttava hauska pinta. Keskellä etualalla olevassa kasvissa kuviointi on pilkullista ja siinä on hirmuisesti piikkejä. Oikean puolimmainen on vahapintainen, piikitön ja sileäpintainen, kuin Bart Simpsonin hiukset. :)<br />
      <br />
      Kiitokset avustasi, käyn heti etsimässä tietoa ja hoito-ohjeita liljakasveihin kuuluvista mehikasveista, erityisesti tuosta Aloe variegata / sebra-aloesta. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *