Tytön postaus – Lego Disney Frozen jäälinna!

Tyttö on säästänyt vitosen viikkorahojaan alkuvuodesta asti saadakseen Disney Frozen Lego jäälinna-setin. Tänään kovasti odotettu päivä koitti – summa oli viimein kasassa (40€) ja suuntasimme yhdessä lego-ostoksille. 🙂

Omakotivalkoinen_DisneyFrozen_5870_1.jpg

Tyttö halusi innoissaan tehdä teille taas postauksen ja juttua tuli neidin suusta sellaisella vauhdilla että osa lauseista jäi kokonaan kirjoittamatta. 😀 Tässä lyhennelmä ala Ava! 🙂

Linnan upeista säihkytteistä tulee turkoosia valonsäihkettä. Linnassa on pakkaskaappi ja kaapissa mehujäätä ja herkullisen suklainen jätskituutti. 

Omakotivalkoinen_DisneyFrozen_5856_1.jpg

Prinsessa Annalla on ruskea tukka ja se laskee pulkkamäessä reellä ja reessä on sivussa koppa, jossa on legoluistimet. Reellä muutes liutaan, niinku liukurilla ja pulkallakin jos on maassa lunta tai jäätä.

Omakotivalkoinen_DisneyFrozen_5853.jpg

Hohtolinnan kristallitähdet hohtavat ja linnassa on leikkitulta ja -jäätä. Prinsessojen salainen loitsukirja on piilossa (tuo ruskea kirjan muotoinen palikka). Missähän se lumimies muutes on? Ei tullut legopaketissa sitä… (tarkoittaa elokuvassa Elsan taikomaa lumijättiläistä).

Omakotivalkoinen_DisneyFrozen_5850_1.jpg

Arvoituksia löytyy linnan sisältä, mutten vielä tiedä mitä arvoituksia ne ovat. Ne ovat varmaan keskiarvoisia ja kokoarvoisia arvoituksia. (ei hajuakaan mitä tyttö tarkoittaa :)) Elsalla on rusetti ja kruunu, ja huurteinen viitta. Elsalla on hieno pinkki sänky.

Omakotivalkoinen_DisneyFrozen_5860.jpg

Sukset ovat käytännöllisiä kuten myös reet. Suksillakin voi liukua lunta pitkin ja ratkaista matkalla erilaisia arvoituksia. 🙂

Omakotivalkoinen_DisneyFrozen_5862.jpg

Kaikki tietävät ettei pelkkää mehujäätä ja jätskiä voi aina syödä, mutta legot voi syödä kun ne ei koskaan kasva. 🙂

Omakotivalkoinen_DisneyFrozen_5868.jpg

Lopputerveisten alkuosa sujahti niin nopeasti etten saanut sitä kirjoitettua ylös. 🙂 Loppupuolisko meni näin….Olofista, Elsasta ja Annasta saatte kuulla vielä paljon paljon tarinoita, mutta nyt siinä kaikki. 🙂

Iltaselle olen suunnitellut pienen piikikkään postauksen, tulkaahan siis kyläilemään jos vietätte ruutuaikaa. 🙂 Heipat hetkeksi! 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

 

8 kommenttia “Tytön postaus – Lego Disney Frozen jäälinna!

 1. Olipas taas ihana postaus. Voin vain kuvitella kuinka innoissaan hän on selostanut linnan sisältöä ja kaikkea sitä tekemistä mitä hahmoilla voi leikkiä. Vain mielikuvitus on rajana. Tulipa taas niin hyvä mieli.

  1. Marja K: Tyttö oli into piukeana legopakettinsa kanssa enkä muista että yksikään legosetti olisi koskaan valmistunut niin nopeasti kuin tämä Frozenin linna. 🙂 Yhdessä rakentelimme ja noin 20 minsaa meni että kaikki oli valmista. :)<br />
   <br />
   Toivottavasti tämä opetti neidille että säästäminen on vaivan arvoista 🙂

 2. Voi oma lapsuus meni noiden Disney prinsessojen siivittämänä ja oma 5v. tyttäreni myös on korviaam myöten rakastunut Frozeniin&hearts; <br />
  Liian usein nään työni puolesta sekä kaveripiirissäni kuinka leluja vaan ostellaan. Samaa säästämis tapaa käytän tyttäreni kanssa. Haluan, että lapseni oppii rahan arvon kuten minullekkin on opetettu. Hienoa, että tuot julki kasvatus menetelmiäsi ja toivon, että moni vanhempi ottaisi mallia!

  1. Henni: Minusta on tärkeää että lapsi oppisi jo pienenä ettei raha kasva puussa. Neidillä on omat askareensa (likaiset vaatteet aina pyykkikoriin, lautaset ja lasit nostetaan tiskialtaan viereen tasolle eikä jätetä ruokapöydälle lojumaan, yms. perusasioita), joista hänelle maksetaan viiden euron viikkoraha ikäänkuin palkkana. 🙂 Rahoillaan voi sitten ostaa (melkein) mitä haluaa ja jos tahtoo kalliimpia leluja niin pitää säästää. 🙂 <br />
   <br />
   Toivon että tyttö oppisi rahan arvon lisäksi myös käyttämään harkintaansa tavaroiden ja karamellien tärkeydestä, ja pitkäjänteisyyttä säästämiseen. 🙂 Nuo on omasta mielestäni todellä tärkeitä asioita aikuisuuteen ponnistavalle nuorelle. &hearts;

  2. Mielestäni 5 euroa on tosi paljon noin nuorelle (vuodessa leluja ja muuta &quot;mitä haluaa&quot; saa jo 260 eurolla!). Esimerkiksi meillä tokaluokalle menevä saa viikkorahaa 3 euroa.

  3. Anonyymi: Vuodessa summa on melko paljon, mutta viikkotasolla vitonen on aika pieni summa. Karkkia sillä toki saa kaksi pussia, mutta esim leffalippuun se ei riitä. Tyttö ei onneksi karkkia juurikaan syö, ei ole koskaan tykännyt vaikka on tarjottu, joten hänen viikkorahansa menevät yleensä säästöön ja isompiin ostoksiin, kuten tämä legolinna, jota varten säästi 7kk. 🙂

  4. Ihana postaus 🙂 Odotan jo innolla että oma tyttöni on tarpeeksi vanha prinsessaleikkeihin. Toivottavasti frozen pysyy vielä jonkun aikaa &quot;muodissa&quot;, sillä pidän itsekin tästä tosi paljon :)<br />
   <br />
   Vanhempi lapseni 6v saa myös viikkorahaa 5e ja määrä tuntuu juuri sopivalta. Ei liikaa ja säästämällä saa ostettua isompia leluja kuten juuri legoja 🙂

  5. Johanna: Luulen että Frozen on tullut jäädäkseen, sen ympärillä on ollut ennennäkemätön hypetys ja jopa aikuiset ovat innostuneet Frozenista. 🙂 Jatko-osaa siis odotellessa…. :)<br />
   <br />
   Minustakin 5€ on juuri sopivan suuruinen summa näille pienille ihmisille. 🙂 Sillä saa karkkipussin ja jätskin, ja loput voi laittaa säästöön. Tai sitten meidän neitosen tyylillä jemmaa kaikki rahat sukanvarteen ostaakseen jotakin isompaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *