Valkoista inspiraatiota viikonloppuun!

Käyn aina silloin tällöin kurkkimassa The White Companyn sivuja, ja joka kerta mukaan tarttuu aimo annos inspiraatiota ja ideoita. Tällä kertaa ihastuin kirkkaisiin lasipurkkeihin, joihin on laitettu luonnonkukkia, sekä takkaan joka on täytetty puuklapeilla. Tuollaisen “mukatakan” voisi aika helposti tuunata itsekin ostamalla esim Clas Ohlsonilta valmiiksi sahattuja hyllylevyjä, kiinnittämällä ne kulmaraudoilla toisiinsa takkakehikoksi ja maalamalla koko hökötyksen valkoiseksi. Sitten vaan puupalikat sisään ja voila, feikkitakka on valmis. 🙂

TalesFromTheWhiteCompany_5.jpgWhitecompany_CozyLiving.jpgWhitecompany_Wardrobe.jpgWhitecompany_Bathroom.jpgWhitecompany_bedroom.jpg

Inspistä sain myös makuuhuoneen syyssisustusta varten – valkoisen petauksen muhevoittaminen parilla pienellä ja pitkulaisella koristetyynyllä, torkkupeitto (esim pehmoinen fleece) sängyn päätyyn ja jakkarayöpöydälle kirkkaaseen lasipurkkiin sujautettu kimppu luonnonkukkia. ♥ Valkoinen herätyskello olisi kiva myös, tuollainen vanhanajan mallinen eritoten. 🙂

Ihanaa ja aurinkoista perjantaipäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: The White Company)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Valkoista inspiraatiota viikonloppuun!

 1. Heips! Mitä iittalan laseja (punaviini, valkoviini..) käytät/voisit kuvitella käyttäväsi "luksus aamupalalla"? 🙂

  1. ?: Itselläni on Iittalan Essencet ja minusta ne ovat todella kauniit. Kauniissa juhlakattauksessa ne muuntuvat myös todella tyylikkäiksi, joten sellaisia suosittelen. 🙂 Essence Plus -malli on muodokkaampi, moni tykkää siitä enemmän kuin perusEssencestä, mutta omaan makuuni Plus-lasit ovat liian juhlallisia. 🙂

 2. Lasipurkit maljakoina ovat todella kauniita. <br />
  <br />
  Reilu viikko sitten kukkakaupasta jäi käteeni valkoisen kimpun lisäksi sille maljakoksi sopiva korkea lasipullo. Pullo on purkkia helpompi vaihtoehto. Siinä kukat pysyvät helpommin pystyssä. Lisäksi sellainen sopii hyvin yhdenkin korkean kukan maljakoksi, jolloin omaksi iloksi raaskii ostaa kukkia useammin :)<br />
  <br />
  Tuo valkoinen herätyskello näyttää upealta!

  1. Hippu-76: Tuollainen yhden kukan kokoinen lasipullo on ihanan siro, ja raaskii ostaa useammin kauniita kukkia kun riittää yksi kappale. 🙂 Kello on myös ihana, se onkin itseasiassa Karlsonin mallistoa joten sitä saa löytyy täältä kotosuomestakin myynnistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *