Toivepostaus – Tyylikkäät laukut!

Hannan toivepostauksilla jatketaan tänäänkin ja nyt vuorossa on tyylikkäät työelämään sopivat laukut. 🙂 Laukkujen suhteen olen hyvin nirso, mutta muutama merkki on sellainen, jonka valikoimasta löytyy yleensä useampia kivoja malleja. Suosikkimerkkejäni ovat Mulberryn lisäksi kohtuuhintaisempaan kategoriaan kuuluvat Tiger of Sweden, Decadent, Marimekko, Royal RepubliQ sekä Adax. Uusin lempparilöytöni on Hollantilainen GiGi Fratelli, jonka laukkuja löytyy tästäkin postauksesta…

Pienetlaukut_mustat.jpg

1. Tiger of Sweden Ortisei, 2. Tiger of Sweden Cafaro, 3. Marimekko Tasku, 4. GiGi Fratelli Romance Multifunctional Mini, 5. Royal RepubliQ Mel, 6. Adax Cormorano Clutch, 7. Marimekko Pikkuserkku, 8. Tiger of Sweden Torgne, 9. Decadent Make Up

Kuljen arjessa hyvin kevyellä varustuksella ja sen vuoksi suosin pikkulaukkuja, joihin mahtuu kaikki itselleni tarpeellinen – pieni lompakko, puhelin ja avaimet. 🙂 Oli laukkuni minkä kokoinen tahansa, haluan sen olevan mahdollisimman ajaton ja yksinkertainen, väriltään musta ja materiaaliltaan aitoa nahkaa. Muovilaukkuihin, trendiväreihin ja helyillä koristeltuihin malleihin en enää koske, sillä haluan laukkuni kestävän aikaa ja sopivan kaikenlaisiin asukokonaisuuksiini. Olen ehkä hieman outo naiseksi, mutta minulle tosiaan riittää 1-3 eri kokoista laukkua, enkä enempää halua niitä omistaa. 🙂 Tällä hetkellä minulla on kaksi laukkua, Marimekon clutch-kokoinen Tasku iltamenoihin (sekä meikkipussiksi) ja Cristelle & Co:n Tote-mallinen isompi laukku arkimenoihin. Cristellen laukku on tilavuudeltaan turhan suuri ja se onkin jäänyt käyttämättömäksi. Ajattelin antaa sen äidilleni ja ostaa tilalle pienemmän arkilaukun, esim yllä olevan kuvan numero ykkösen – Tiger of Swedenin Ortisein. ♥ Kollaasistani löytyy yhdeksän ihanaa aitonahkaista pienikokoista laukkua, pienten laukkujen ystäville! 🙂

Suuretlaukut.jpg

1. GiGi Fratelli Romance Laptop, 2. GiGi Fratelli Romance Handbag, 3. Tiger of Sweden Florina, 4. Decadent Big Shopper, 5. Decadent Working Bag Two, 6. Decadent Working Bag One, 7. Marimekko Uusi Mini Matkuri, 8. Adax Cormorano Work Bag

Omaa silmääni miellyttäviä olkalaukkuja valitsin tähän postaukseeni kahdeksan. Laukkujen malleissa on vaihtuvuutta rennosta casual-lookista business-tyyliin. Valintakriteerini olivat todella tiukat ja noudattavat samaa linjaa kuin muidenkin laukkujen, korujen ja vaatteiden suhteen – vähemmän on enemmän. Markkinoilla on todella paljon metalliketjuilla ja -logoilla varustettuja malleja, jotka tipahtavat aina automaattisesti pois laskuista, vaikka laukun muoto (ja koko) olisikin ollut hyvä. Michael Kors, Guess, Ralph Lauren, Sonia Rykiel ja vastaavat suositut merkit kuuluvat edellä mainittuun “ei jatkoon” -kategoriaan. Olkalaukkulemppareitani ovat mm. Marimekon Mini Matkuri (uusi nahkainen versio kaupoissa syksyllä) sekä Tiger of Swedenin Florina, jotka ovat molemmat ihanan pehmeää ja kauniisti muotoituvaa nahkaa. ♥ Kovista nahkalaukuista en pidä, vaikka ne pysyvätkin käytössä pitempään ryhdikkäinä. 

Weekenderit.jpg

1. By Malene Birger Grineeh, 2. Royal RepubliQ Explorer Weekender, 3. By Malene Birger Maggia, 4. Day Birger et Mikkelsen Day Gweneth Weekend, 5. Day Birger et Mikkelsen Day Gweneth Bag, 6. Day Birger et Mikkelsen Day Gweneth Dot Sport, 7. Day Birger et Mikkelsen Day Gweneth Dot Tote

Weekender -reissulaukkujen ehdoton ja ainut ykkössuosikkini on Marimekon nahkainen Matkuri. Kyseistä laukkua ei kuitenkaan enää valmisteta joten en viitsinyt poimia sitä mukaan tähän postaukseenkaan. 🙁 Toisiksi paras vaihtoehto mielestäni on Royal RepubliQin Explorer, unisex-mallinen nahkainen weekender, jota voi käyttää kummankin sukupuolen edustajat. Laukku on tosin naisille suunniteltu, eli se on kooltaan pienempi, hivenen kevyempi ja muodoltaan sirompi kuin miesten isommat ja kantikkaat kantoväskyt. 🙂 Loput weekendereistä ovat vedenkestävää muovipinnoitettua kangassekoitetta Malene Birgeriltä ja Day Birger et Mikkelseniltä. Monipuolisesti käytettäviä tyylikkäitä reissulaukkuja löytyy laidasta laitaan, pienestä maxikassiin. 🙂

Mammalomalta työelämään palaavalle Hannalle tekemäni rannekellopostauksen voit halutessasi käydä lukemassa TÄÄLTÄ!

Aurinkoista ja leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Adax, By Malene Birger, Day Birger et Mikkelsen, Tiger of Sweden, Marimekko, Royal RepubliQ, Decadent, GiGi Fratelli. Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *