Ruokailutilan uusi järjestys!

Näin syksyn tullen kaipasin jotakin pientä uudistusta kodin sisustukseen ja päädyin kääntämään ruokapöydän toisin päin. 🙂 Samalla nappasin alimmat String Pocket -hyllyt pois, pistin maton pesuun ja vähensin tuolien määrän neljään. Hieman on orpo olo ilman ihanaa viherkasviviidakkoani, mutta mietiskelen kasvilisäyksiä vasta sitten loppukuusta New Yorkin matkalta palattuani. 🙂

Omakotivalkoinen_07092015_7545_2.jpg

Omakotivalkoinen_07092015_7531.jpg

Pöydän kääntämisen jälkeen tila tuntuu eteisestä katsottuna syvemmältä ja tilavammalta, pöytä itsessäänkin näyttää sirommalta ja pienemmältä. Vaihtelu virkistää muutenkin ja saa vanhat tavarat näyttämään taas uusilta. 🙂

Omakotivalkoinen_07092015_7534.jpg

Omakotivalkoinen_07092015_7552.jpg

Kuten tästä kuvakulmasta huomaa, on ruokapöydän päällä oleva valaisin nyt väärässä kohtaa. Onneksi eteisestä katsottuna tuota kohdistusongelmaa ei ole, joten voin ainakin hetken aikaa elää asian kanssa. 🙂 Pöytäkin on piirun verran pitkähkö neljälle tuolille ja lisäsinkin jo kuvien ottamisen jälkeen puuttuvat tuolit takaisin paikoilleen… 

Omakotivalkoinen_07092015_7540.jpg

Omakotivalkoinen_07092015_7529.jpg

Ruokailutilaa varten on muutama muutosidea mielessä, joita miehen kanssa olemme suunnitelleet… Löysimme nimittäin superhienon valaisimen joka olisi täydellinen ruokapöydän päälle, mutta valaisinvaihdos vaatisi melkoista kääntämistä ja säätämistä, jotta kokonaisuus olisi toimiva. Saa nähdä ottaako suunnitelmamme koskaan tuulta alleen vai jääkö se unholaan ylimääräisen säätämisen vuoksi. 🙂 

Ihanaa alkanutta syysviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Ruokailutilan uusi järjestys!

 1. Ihanan näköistä tässäkin järjestyksessä 🙂 Teillä on kyllä niin kaunista ja siistiä!

  1. Syhi: Kiitokset ihanainen! ♥ ♥ Siistiä on kyllä nyt kun jouduin tekemään suursiivouksen kukkakärpästen takia, tulipahan pyyhittyä ja imuroitua seinät ja katonrajatkin. 😀 Ei tarvi erikseen enää tehdä joulusiivousta tänä vuonna. 😀

  2. Syhi: hyi olkoon, älä vaan niitä toivo. 😀 Niin ällöttävää oli pari päivää tehdä ruokaa keittiössä niiden tuholaisten kanssa, thyi-hyi-yök. 😡 Onneksi niitä ei ole enää näkynyt, ja saan todennäköisesti säästää ihanan araliani ja pari mehikasvia, joten ei tarvitse nollalinjalla olla viherkasvien kanssa. 🙂

 2. Aah, odotan innolla minkä valaisimen ootte löytäneet! Meiltä puuttuu edelleen lamppu ruokapöydän päältä ja aina kun luulen löytäneeni hyvän vaihtoehdon, hetken päästä muutan mieleni. Tarvitsisin kipeästi hyviä vinkkejä, joten kerrothan valaisimesta, vaikka ette sitä päätyisi laittamaan? 😀

  1. Nipsu: Tuo on niin tuttu tunne minullekin, ihania valaisimia on niin hurjasti ja niistä on välillä vaikea tehdä valintoja. 🙂 meidän uusi yhteinen valaisinrakkaus on Flosin 265 seinävalaisin, se tulisi kiinni tuohon päätyseinälle String-hyllyjen tilalle. ♥ ♥ Valaisinvaihdos vaatisi kuitenkin melkoisen määrän muutoksia, joten harkitsemme hyvin tarkkaan onko järkeä lähteä vaihtamaan hyväksi havaittua systeemiä ainakaan tässä vaiheessa. 🙂 Tykkäämme molemmat nimittäin noista seinähyllyistäkin, ja itse rakastan kovasti tuota Artekin riippuvalaisintakin joka nyt roikkuu pöydän päällä. 🙂

 3. Hei ihan sairaan kiva noin toi keittiön pöytä! Heti toi uutta ilmettä. Ja pöytä neljällä tuolillakin sopii ehkä jopa paremmin kuin kuuden tuolin kanssa. Yksi kysymys, minkä kokoisia sisätyynyjä sinulla on sohvatyynyinä? Esimerkiksi bottna tyynynpäällisen sisällä, onko 50×50?

  1. Pippuriina: Koko keittiö piristyi tuolla pienellä muutoksella, kannatti kyllä kokeilla pöytää toisinkin päin. :)<br />
   <br />
   Sisätyynyt ovat kaikki 50x50cm, H&amp;M:n muhkeita höyhentyynyjä ovat. 🙂

  1. Aamu: Foscarinin O-Spacekin on kaunis, ihan liikaa on maailmassa kivoja valaisimia. &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *