Skanno – Myyntinäyttelyn avajaiset & asukuvat!

Kävisin eilen juhlistamassa Skannon myyntinäyttelyn avajaisia, jonka teemana oli suomalainen design ja menestyksen raaka-aineet. Tilaisuuden yhteydessä järjestettyyn keskustelupaneeliin osallistuivat Roviossa ja One Nordicissa vaikuttanut Oona Hilkamo, sisustusalan uranuurtaja ja Asun -lehden äiti Ulla Koskinen, Epic Foodsin Martti Paatela, UCLA:n arkkitehtiosaston apulaisprofessori ja Aalto-yliopiston ADD:n johtaja Kivi Sotamaa, sekä monien tuntema esteettisen elämän puolestapuhuja Sami Sykkö. Panelistien mielipiteet ja näkemykset olivat erittäin mielenkiintoisia ja tähän aiheeseen palaan erikseen myöhemmin. Nyt nautiskellaan avajaisillan kevyemmästä annista – Skannon myymälätunnelmasta, herkuista sekä asukuvista. 🙂

Omakotivalkoinen_Skanno_1.jpg

Omakotivalkoinen_Skanno_3.jpgOmakotivalkoinen_Skanno_2.jpgOmakotivalkoinen_Skanno_4.jpg

Helsingin Mannerheimintiellä sijaitseva Skanno tarjoaa monipuolisen kattauksen kotimaisia ja ulkomaisia designkalusteita. He erottuvat edukseen omintakeisella tuotevalikoimallaan, joista on mahdollista yhdistellä upeita sisustuskokonaisuuksia kaikkiin kodin tiloihin. Kotimaista muotoilua edustavat mm. Nikari, Himmee, Nordic Hysteria, Harri Koskinen Works, ja Saana ja Olli. Ulkomaisia designherkkuja puolestaan tarjoilee mm. Arper, Jab, Ligne Roset sekä Minotti. Myymälä sijaitsee Helsingin Stockmannia vastapäätä osoitteessa Mannerheimintie 4, 2 krs. 00100 Helsinki.

Omakotivalkoinen_Skanno_5.jpg

Omakotivalkoinen_Skanno_6_0183.jpg

Sitten niihin asukuviin, joita lupasin teille napsia. 🙂 Käväisin aikaisemmin päivällä Habitaressa messuilemassa, joten asukokonaisuuden piti soveltua sekä casualimpaan menoon että illan avajaisiin. Päivällä jalassa oli ballerinat ja mekon päällä neuleponcho, jotka tekivät asusta sopivan rennon. Skannolle lähtiessäni vaihdoin ballerinat korkkareihin ja jätin neuleviittani narikkaan. Olin pelkän puhelimen varassa liikkeellä, joten kuvani ovat laadultaan hieman huonoja. Onneksi ystävä tuli apuun ja napsaisi minusta tämän ylläolevan hassuttelukuvan, jonka teemana oli Rivieran aurinko ja jättikokoinen aurinkohattu. 🙂 Aurinkoinen tunnelma Skannossa kyllä olikin, joten sopii hyvin fiiliksiin. 🙂

Sen pituinen se, huomenna luvassa kotijuttuja pitkästä aikaa. 🙂 Ihanaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Skanno – Myyntinäyttelyn avajaiset & asukuvat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *