Oksarekin paluu!

Osa teistä saattaa muistaa makuuhuoneessa olleen valkoiseksi tuunatun oksarekkini… Tämän french capsule wardrobe – haasteeseen sopivan sisustusidean aion palauttaa takaisin käytäntöön heti New Yorkin matkalta palattuani. String-hyllykokonaisuus siirtyy sen myötä olohuoneeseen, jossa myös luvassa melkoisia muutoksia. Postauksen kuvat on poimittu 1,5 vuoden takaisesta postauksestani muistinvirkistykseksi… ja vitsit, miten avaralta ja kivalta silloin näyttikään. 🙂

Omakotivalkoinen_makkari2014_4567.jpg

Omakotivalkoinen_makkari2014_4580.jpg

Omakotivalkoinen_makkari2014_4590.jpg

Oksarekki verhovaijereineen on onneksi säilössä, joten muutos tulee olemaan nopea ja suhteellisen vaivatonkin. Tuon taustaseinän aion maalata reikien paklaamisen yhteydessä, mutta se minun on pitänyt muutenkin tehdä, sillä kalkkimaalipinta jäi aikoinaan ohueksi ja sen alta kuultaa vanha krumeluurinen hopealasyyri, joka näkyy kuvissakin harmahtavana heijastuksena. 🙂

Niin paljon on teille kerrottavaa vielä ennen reissuun lähtöä ja huomenna kun messukiireet ja muut menot ovat ohi, istun blogin ääreen ja alan purkamaan kertynyttä sumaa. Postauksia on tulossa matkan aikana ajastettuna, jotta olisitte ajantasalla kaikista asioista palatessani takaisin tavisarkeen. 🙂 Loppukuussa kiire tosin jatkuu, vaikkakin erilaisena – olen nimittäin lupautunut auttamaan neljän eri ihmisen muuttopuuhissa pakkailusta varsinaiseen kantotyöhön, joten kotihiireksi en täysin voi eristäytyä. 🙂 Aion kuitenkin ehtiä huseeraamaan myös täällä kotosalla ja maalipurkki onkin jo varattuna matkaltapaluuviikolle valmiiksi…

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

15 kommenttia “Oksarekin paluu!

 1. Oksarekki on kieltämättä kaunis mutta niin on nykyinen String-hyllykin 🙂 Aiotko jatkossa säilyttää sukat yms. henkareihin sopimattomat vaatteet olohuoneessa?

  1. Hippu-76: Sukat ja alusvaatteet siirtyvät kokonaan makkarista pois, makuuhuoneeseen tulee vain oksarekki ja henkarivaatteet. 🙂 Talven tullessa tykkään pukea suihkun jälkeen kylppärissä ja kaavailin mielessäni että järjestelen kylpyhuoneen laatikostot ja kaapit uuteen uskoon, jotta saan sinne kätevän alusvaate- ja sukkalaatikon. Mutta lopullinen ratkaisu selkenee vasta kun pääsen tarttumaan tuumasta toimeen vajaan kahden viikon päästä. 🙂

 2. Sellaista olisin kysellyt, että onko nuo sinun String Pocket hyllysi syvyydeltään 15 cm? Yritän jälleen kerran suostutella miestäni hankkimaan kyseisen hyllyn pojan huoneeseen… Siis minä hankin jos mieskin alkaisi tykkäämään… 🙂

  1. Nina M: Ovat syvyydeltään 15cm. 🙂 Erittäin kompakti ja moneen paikkaan sopiva pikkuhylly, suosittelen lämpimästi. ♥ ♥

 3. Myytkö Muuramen pois ja tilalle tulee String? Tuo String voisi olla ilmavampi kuin tuo nykyinen Muuramen kokonaisuus, vaikka sekin kaunis on.

 4. Tuo on kyllä ihanan ilmava ratkaisu, vaikkei Stringkään mikään raskaan näköinen kokonaisuus ole. Mielenkiinnolla odotetaan oksarekin uutta tulemista. 🙂

  1. HuopaPalloMatto: Kokonaisuudesta tulee varmasti entistäkin parempi, sisustus kun on hioutunut tässä vuosien varrella muilta osin toimivammaksi ja kivemmaksi. 🙂 Hyppyset jo syyhyää, mutta nyt ei ehdi ennen matkaa puuhastelemaan mitään ylimääräisiä projekteja. 🙂 Paluun jälkeen aion ensi tilassa päästä kotihommien pariin. 😀

 5. Jeee! Ehkä vähän hassua mutta tätä on odotettu ♥ Tykkäsin makuuhuoneesi ilmeestä hurjasti juuri tuolloin kun oksarekki oli paikoillaan ja kaikkialla oli niin ihanan harmoonista ja valkoista 🙂

  1. Marissa: Oksarekki ei pitkään katossa roikkunut, mutta visusti tallessa on edelleen. 🙂 Sen eteen tuli nähtyä niin monta tuntia työtä etten varmaan ikinä lahjoita sitä pois. 😀

  1. Pia: Oksarekin tuunaaminen oli aika vaivalloista, mutta jokaisen ärräpään arvoista. 🙂 Ensimmäisenä pitää löytää oikeanlainen omaa silmää miellyttävä oksa, mieluiten sellainen joka on jo irronnut puusta. Oma oksani on löytö maasta, onneksi sellaisesta kohtaa metsää ettei koirat siihen ole pissineet. Sen löytämiseen meni useampi tunti, ei ollut helppo bongaus tuo ja lehtien allakin oli ketale piilossa. :)<br />
   <br />
   Seuraava vaihe on oksan kuivatus kylpyhuoneessa. Kun oksa on kuiva, täytyy siitä kuoria kaarna ja sammal irti, käytin apuna veistä, saksia ja pinsettejä. Kolmas vaihe on oksan hiominen hiekkapaperilla, aluksi karkealla ja viimeistely hienolla paperilla. Hiontapöly pitää pyyhkiä huolella pois ennen maalaamista. Maaliksi sopii tavallinen kalustemaali ilman pohjustusta, varaudu maalaamaan ainakin kahteen kertaan, itse maalasin kolme kerrosta valkoista maalia oman oksani pintaan jotta sain siitä tasaisen ja vitivalkoisen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *