Shoppailua New Yorkissa – osa 1!

New Yorkista ei shoppailupaikat lopu kesken, se tuli totisesti huomattua viime pĂ€ivien aikana katuja tallustellessa. 🙂 Naisten muotia on tarjolla erittĂ€in monipuolisesti eri kokoisille kukkaroille, kaikille ikĂ€luokille sekĂ€ tyylisuuntauksille. Olisin kuvitellut itseni sekoavan totaalisesti tÀÀllĂ€ business-lookin ja katumuodin mekassa, mutta ihme kyllĂ€ jatkoin samalla tarkkaan rajatulla tyylillĂ€ni myös suurkaupungin houkutuksien keskellĂ€, vaikka nolla toleranssia ei saavutettukaan… 🙂 

Omakotivalkoinen_22092015_7788_7813.jpg

Mustavalkoinen “turistipaita” oli pakko ostaa, vaikka aluksi vakuuttelinkin etten sorru moiseen hömpötykseen. 🙂 TĂ€mĂ€n 5$ hintaisen ihanan paidan pompatessa silmilleni Brooklyn Bridgen Manhattanin puolella sijaitsevassa turistikojussa olin vietyĂ€ naista. 😀 Paita on Fruit of the Loomin ja 100% puuvillasta valmistettu, joten hinta oli mielestĂ€ni todella kohtuullinen. 

Omakotivalkoinen_22092015_1711.jpg

Omakotivalkoinen_22092015_2372.jpg

Express -vaateliikkeisiin törmĂ€simme Irinan kanssa kahdesti – Madison Avenuella sekĂ€ Times Squarella. Ikkunat olivat niin houkuttelevasti stailattuja ettĂ€ oli pakko pÀÀstĂ€ kurkkaamaan sisĂ€lle. Jo heti ovella tiesin tulleeni paikkaan, jossa dollarit lentĂ€vĂ€t laulaen ulos lompakosta ja niinhĂ€n siinĂ€ lopulta sitten kĂ€vikin… 🙂

Express_newyorker.jpg

Omakotivalkoinen_22092015_7788.jpg

Omakotivalkoinen_22092015_7788_7800.jpg

Ostin tĂ€llĂ€iset edestĂ€ pussittavat porkkanalahkeiset “herrainhousut”, joihin rakastuin sydĂ€njuuriani myöten. Materiaali on mikrokuituista liukasta kangasta, joka ei kerÀÀ itseensĂ€ koirankarvoja ja ne sopivat sekĂ€ juhlaan korkkareiden kanssa ettĂ€ lenkille tank topin ja tennareiden parina. 🙂

Omakotivalkoinen_22092015_7788_7806.jpg

Express_pants.jpg

Löysin myös mustat Editor Ankle -malliset pillilahkeiset suorat housut, joiden istuvuus on uskomattoman hyvĂ€. Materiaali joustaa sopivalla tavalla ja ankle length -pituus on itselleni tĂ€ydellinen. Myös Irina rakastui nĂ€ihin pöksyihin ja kaupasta poistuimme samanlaiset housut kainalossa. 🙂  

Omakotivalkoinen_22092015_7788_7807.jpg

TĂ€stĂ€ lĂ€pikuultavasta topista ei löytynyt tuotekuvaa Expressin nettisivuilta eikĂ€ kuva tee sille lainkaan oikeutta. Toppi aukeaa selĂ€stĂ€ todella kauniisti ja sopii suorien housujen tai pillifarkkujen kanssa ihanasti yhteen. Asupostauksen teen myöhemmin tĂ€llĂ€ viikolla kun saan ensin arjen rullaamaan ja jetlagin pois kuvioista. 🙂

Omakotivalkoinen_22092015_7788_7804.jpg

Express_knit.jpg

Rakastuin myös tĂ€hĂ€n liehuhelmaiseen epĂ€symmetriseen ohueen neuleeseen, jonka toinen hiha on lepakkomaisen hulmuava. Materiaalina on 100% raion ja mallikuvista poiketen vĂ€rinĂ€ pikimusta. ♄

Omakotivalkoinen_22092015_7788_7815.jpg

ExpressistĂ€ tuli kerta visiitillĂ€ lempikauppani ja suosittelen kaikkia New Yorkiin shoppailemaan lĂ€hteviĂ€ suuntamaan kohti Times Squaren tai Madison Avenuen myymĂ€löitĂ€. 🙂 

Omakotivalkoinen_22092015_7788_7810.jpg

Zara_shirt.jpg

Zarassa oli pakko myös piipahtaa, vaikkei merkki jenkkilĂ€inen olekaan. Fift Avenuella sijaitseva myymĂ€lĂ€ oli kooltaan huikaiseva ja valikoima poikkesi radikaalisti pienen Suomen tarjonnasta. Zarasta löytyy aina kaikkea kivaa ja jouduin todella puremaan hammasta etten tuhlannut koko matkakassaani tĂ€nne. 🙂 Yksi vaatekappale kĂ€sissĂ€ni ja naantalin aurinkoa muistuttava hymy nassussani tallustin ulos tĂ€stĂ€ unelmakaupastani. 🙂

PientĂ€ hiuspinnipakettia lukuunottamatta en ostanut itselleni muuta ja hyvĂ€ niin, sillĂ€ tarkoitukseni oli pitÀÀ lompakon nyörit tiukasti hallinnassa. 🙂 Sisustuspuolella on muutama sÀÀstökohde joihin haluan ehdottomasti panostaa ja onneksi matkakassastani jĂ€i 50$ kotiin tuomiseksi. 🙂

Huomenna tulossa ensimmĂ€inen isompi New York -matkapostaus, en vaan vielĂ€ tiedĂ€ mistĂ€ aloittaisin. 🙂 Kuvia tulin napsineeksi 2200 kappaletta ja niiden lĂ€pikĂ€ymiseen ja rankkaamiseen menee pieni ikuisuus. Ongelmana on myös se ettĂ€ jokaisessa kuvassa on jotakin ihanaa ja julkaisemisen arvoista, mutta ehkĂ€pĂ€ kuitenkin yritĂ€n sÀÀstÀÀ teitĂ€ ja kiteyttÀÀ matkan viiteen postaukseen ja maksimissaan sataan kuvaotokseen. 🙂

Nyt huilaamaan ja parantelemaan lennosta sekaisin olevaa pÀÀparkaani. 🙂 Huomiseen! 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Shoppailua New Yorkissa – osa 1!

 1. Haha! 🙂 Tiesin, ettet tulisi tyhjin kĂ€sin takaisin – tuosta reissusta on vaan mahdotonta selviytyĂ€ ilman shoppailua! 😀 Me asuttiin tuon TS:n Express-myymĂ€lĂ€n vieressĂ€ 🙂 Jos satuit huomaamaan ravintola Club Havanan sisÀÀnkĂ€ynnin (valotaulussa vihreĂ€ palmu) myymĂ€lĂ€n jĂ€lkeen kadulla, siinĂ€ oli meidĂ€n hotellin sisÀÀnkĂ€ynti. Mulle oli Nykin reissulla tĂ€rkeÀÀ asua nimenomaan TS:n vieressĂ€. KeskellĂ€ kuuminta kuhinaa! :)Tuo Express on ihan huikean taidokkaasti stailattu ja ikkunoihin panostettu.<br />
  <br />
  Odotan innolla kuvia ja postauksia! Tervetuloa takaisin kotiin! &hearts;

  1. Heidi: Uumoilin hieman itsekin etten ihan tyhjin kĂ€sin pÀÀse kotimatkalle. 🙂 Onneksi onnistuin kuitenkin pitĂ€mÀÀn itseni kurissa sen verran ettĂ€ alkuperĂ€inen budjettini riitti ja siitĂ€ jĂ€i vielĂ€ 44€ sÀÀstöönkin. Vaihtokurssi oli kyllĂ€ kurja dollareista euroihin, toisin pĂ€in oli paljon kivempi vaihtaa taaloja kun sai suhteessa enemmĂ€n rahulia kĂ€tösiin kuin mitĂ€ lykkĂ€si Forexin tiskille. :)<br />
   <br />
   Times Square oli mielenkiintoinen paikka ja kÀvimme siellÀ kahteen eri kertaan. &hearts; MeidÀn hotelli oli midtownissa ja se oli meille loistava sijainti, pÀÀstiin nopeasti kulkemaan sekÀ ylös ettÀ alas Manhattania. :)<br />
   <br />
   Express on ihana kauppa, herranen jestas sentÀÀn. En voi muuta sanoa. 🙂 Ensi kerralla varaan sinne 500$ kĂ€yttörahaa. 😀 😀

 2. NĂ€itĂ€ NY-postauksia on odotettu! MeillĂ€kin reissu lĂ€henee ja yritĂ€n omaksua kaiken mahdollisen tietouden netistĂ€ etukĂ€teen – juurikin shoppailuista, nĂ€htĂ€vyyksistĂ€ ja siitĂ€ minne/miten/milloin kannattaa mennĂ€ tai ei. Myöskin jetlag kiinnostaa, kokemusta on vain idĂ€stĂ€ lĂ€nteen-suunnasta ja se oli riittĂ€vĂ€n Ă€llöttĂ€vĂ€ sieltĂ€ tĂ€nnepĂ€in… Liekö sama myös toiseen suuntaan?

  1. Laura: Me oltiin NycissÀ 5 yötÀ ja ehdittiin koluamaan paljon paikkoja. Silti jÀi vielÀ ziljoona juttua nÀkemÀttÀ ja kokematta. Kannattaa varata aikaa myös hengailulle ja ihmisten katselulle, puistojen laidoilla olevat penkit ovat hyviÀ paikkoja huilaamiseen, lounastamiseen ja New Yorkin tunnelmasta nauttimiseen. &hearts;<br />
   <br />
   Shoppailupaikkoja on jÀrkyttÀvÀ mÀÀrÀ, itse suosittelen aloittamaan Fift Avenuesta ja Madison Avenuesta, jonka varrella on mm. Charmin Charlie, Express ja muutamia muita mielenkiintoisia kauppoja. Sitten tuo MacyŽsin lÀhitienoo ja Times Square, mistÀ löytyy jÀttikokoisia henkkamaukkoja (elÀmys!!!), Victorias Secret, Zara, Steve Madden, JCPennys, American Eagle Outfitters, Aeropostale ja monta muuta kauppaa. &hearts;<br />
   <br />
   Jetlagia ei Nycin suuntaan tullut, kello kun meni taaksepĂ€in ja lento kesti suomen ajassa vain &quot;1,5 tuntia&quot;, lĂ€htö 14.20 ja perillĂ€ 15.50. 🙂 Takaisin pĂ€in tullessa kannattaa yrittÀÀ nukkua koneessa jos vaan suinkin pystyy, silloin jetlagin ei pitĂ€isi olla niin paha. Itse sain nukuttua muutaman tovin ja luulin etten olisi vĂ€sĂ€htĂ€nyt, mutta eilen illalla olin totaalisen poikki ja tĂ€mĂ€kin pĂ€ivĂ€ on mennyt ihan sumussa. Tuntuu ettei jaksa mitÀÀn ja kotona on aika tylsÀÀ. 😀

  2. Me ollaan perillÀ kuusi pÀivÀÀ, kuudentena iltana lÀhtee lento. Ajateltiin ettÀ ostettaisi kolmen pÀivÀn New York-passit ja kierreltÀisi kaikki &quot;pakolliset&quot; noina pÀivinÀ, muut voisi sitten ottaa lunkisti. Kiitos shoppailuvinkeistÀ, tÀytyy muistaa nuo!

  3. Laura: HyvĂ€ idea. 🙂 Me ostettiin ennakkoon liput Empire State Buildingiin netin kautta ja sÀÀstettiin iso siivu. 🙂 Muita nĂ€htĂ€vyyksiĂ€ en etukĂ€teen haluttu ostaa kun ei tiedetty paljonko menee aikaa vĂ€limatkoihin ja muuhun hĂ€slÀÀmiseen. 🙂 Tuo 3 day pass on hyvĂ€, siinĂ€ ajassa ehtii nĂ€kemÀÀn parhaat nĂ€htĂ€vyydet ja jÀÀ aikaa vielĂ€ oleiluunkin ihan reippaasti. &hearts; &hearts;

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *