Koirakodin kaunottaret – Mungo & Maudin syysuutuudet!

Viimeisen parin viikon aikana olen saanut monta mielenkiintoista uutiskirjettä syksyn tuoteuutuuksia koskien. Yksi suloisimmista posteista oli brittiläisen koira- ja kissatuotteita valmistavan Mungo & Maud -verkkokaupan mainoskirjelmä, jossa kirmailevat kivat karvakorvat. 🙂 Harmi ettei meidän Miffe-koira tykkää nukkua koiranpedissä, sillä Mungo & Maudin valikoimasta löytyi peräti kolme ulkoisesti upeaa petipaikkaa. Sisustusmakuuni täydellisesti sopivat vesi- ja ruokakulhotkin löysin, täytyneen laittaa nämä itselle muistiin tulevaa varten. 🙂 

largesecond-MMDTO027CC.jpglargethird-MMDBE008C.jpglargethird-MMDBE009G.jpglarge-DHO001.jpg

largethird-MMDBO011.jpg

Mungoandmaud_255262.jpg

large-35051537.jpglarge-MMDBO014.jpg

Voivoi, niin nätisti sopisi nämä kulhot meidän valkoiseen keittiöön. Kokokin olisi juuri oikea ja irroitettavat teräskulhot voi pestä koneessa (toisin kuin nykyiset muovikipot)…

mungo-and-maud-in-barneys.jpglarge-MMDBE012.jpglargethird-MMDTO019C.jpglarge-MMDTO019C.jpg

Lelujakaan ei ole unohdettu ja sydämeni suli tämän suloisen nallepiparia muistuttavan vinkulelun kohdalla… 🙂

large-DTO189.jpglarge-MMDTR001-Pumpki.jpg

Mungo & Maudilta löytyy myös herkkuosasto, joiden namuset on pakattu kauniisiin juuttipussukoihin. Myös kisuille on omat herkkunsa ja tuotemallistonsa. 🙂

largesecond-DBE048.jpg

Suomalaisissa eläinkaupoissa on hyvin suppea valikoima niitä perinteisimpiä kaulapantoja, keinonahkapetejä ja kanankoipia muistuttavia leluja ja olisi ihana saada tänne Suomeen Mungo & Maudin kaltainen tuotemerkki myymälöineen. ♥

Suloista sunnuntaita kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Mungo & Maud)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

9 kommenttia “Koirakodin kaunottaret – Mungo & Maudin syysuutuudet!

 1. Ihania 🙂 taitaa olla nyt tilauksen paikka. Tuollainen kun tuo ensimmäinen koiruli pyörii täällä meillä…

 2. Jos jotain haluaa tällaiselle ranskanbulldogin omistajalle myydä, niin takuuvarma keino on laittaa mainoskuviin ranuja tai bostoninterriereitä :D<br />
  <br />
  Vielä (valkoisen) sisustuksen ystävänä tämä postaus osui kyllä hyvään saumaan. Pakko mennä tutkimaan, mitä kaikkea ihanaa pikku ranskikselle löytyisi:)<br />
  <br />
  Ihanaa ensi viikko sinulle Miia!

  1. Saara: tällaiset söpöstelykuvat purevat kyllä tosi tehokkaasti myös minuun, vaikkei oman koiran näköistä vekkulia heillä mallina ollutkaan. 🙂 Sydän suli kun kävin nettisivuilla katselemassa tuotteita &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua! &hearts;

 3. Hei Miia. Voisitkohan sinä auttaa/neuvoa.. Tämä ei liity yllä olevaan postaukseen kyllä ollenkaan😀 , mutta näistä asioista tietävänä voisit auttaa. Olimme melkein jo ostamassa Hay aac22 tuolit, mutta vepsäläisessä käydessämme näimme/kokeilimme BoConceptin vastaavan näköisiä Adelaide tuoleja. Ne tuntuivat miehen mielestä hieman mukavammilta istua. Onko sinulla tietoa ko.tuoleista? Laatu yms? Olisin kiitollinen jos voit auttaa. Olemme nimittäin pitkään etsineet valkoista pyöreätä ruokapöytää (max halk.120cm) ja uusia tuoleja myös. Nyt sitten tuli lisää pähkäiltävää kun näimme nuo tuolit…

  1. M: olen todella pahoillani viivästyksestä, olen viime päivät toiminut muuttoapulaisena ja viime yön nukuin ystävän sohvalla pelkän kännykän varassa josta vaikea kirjoitella vastauksia kommentteihin. BoConceptin tuolit ovat varmasti erinomaiset, meillä on ollut saman merkin sänky ja se oli todella laadukas kaikin puolin. &hearts;

 4. Vinkkinä sisustusta rakastaville koiranomistajille – Suomesta löytyy myös koiratarvikebrändi Kind. Tuotteet puhuttelevat etenkin pohjoismaisista ja selkeistä linjoista pitäviä. Koiranpetejä harmonisissa väreissä ja pantoja &amp; taluttimia kauniista kasviparkituista nahoista. Verkkokauppa osoitteessa <a rel="external nofollow" href="http://www.kindfordogs.fi&quot; target="_blank">www.kindfordogs.fi</a> ja löytyy myös facebookista <a rel="external nofollow" href="http://www.facebook.com/kindfordogs.&quot; target="_blank">www.facebook.com/kindfordogs.</a>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *