Asupostaus – Kotoilua

Olin tässä kaiken arkisählingin keskellä täysin unohtanut että lupasin lukijalleni Nealle postata New Yorkin Expressistä ostamastani epäsymmetrisestä lepakkohihaneuleestani… Olen todella pahoillani tästä kömmähdyksestä ja huikatkaa vaan muutkin, jos olette esittäneet minulle viime viikkojen aikana postaustoiveita eikä niitä ole vielä blogin puolella näkynyt. ♥ Sama pää kesät talvet ja liian monta muistilistaa, niin menee välillä puurot ja vellitkin sekaisin. 🙂

Omakotivalkoinen_13102015_8156.jpg

Omakotivalkoinen_13102015_8153.jpg

Neule on todella pehmoinen ja aavistuksen läpikuultava, joten suosittelen sen alla käytettävän aluspaitaa tai -toppia. Express -vaatemerkin kokoluokitus on mielestäni normaalia keskivertoa, samaa kauraa kuin esim Zaran, H&M:n tai Gina Tricotinkin vaatteet ovat. Tämän kyseisen neuleen olen pessyt 30°c:ssa jo ainakin viidesti ja se on pysynyt uudenveroisessa kunnossa ilman nukkaantumista tai venähtämistä. Olen kuivannut sen kylläkin narulla, eli koneellista kuivausta en ole kokeillut enkä ehkä uskallakaan, materiaali kun on 100%:sta rayonia ja ohje suosittelee muutenkin pelkkää käsipesua…

Omakotivalkoinen_13102015_8172.jpg

Elämässäni on tapahtunut isoja asioita, jotka tulevat näkymään hiljalleen varmasti myös bloginkin puolella. 🙂 En ole vielä valmis käsittelemään asiaa julkisesti ja sanatkin ovat hakusessa… jonka vuoksi haluankin pahoitella vielä kerran huonomuistisuuttani ja kiireitä, jotka ovat aiheuttaneet viivettä mm. kommenttien julkaisunopeuteen sekä vastausaikaan. Olette ihania ja arvostan suuresti sitä että kuljette mukanani täällä blogimaailmassa ja jaksatte kommentoida ja olla aktiivisia. ♥ 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

15 kommenttia “Asupostaus – Kotoilua

 1. Olen kyllä huomannut ettet julkaise/kommentoi kuten ennen jaksoit. Se on kieltämättä ollut hieman ärsyttävää ja lukijalle tosi harmillista.. Mutta kuitenkin tämän asian(elämässäsi tapahtuneet muutokset) kerrottuasi ymmärrän blogisi muuttuneen ilmapiirin:) toivottavasti saat asiat kuntoon. On kohteliasta ilmoittaa lukijoille jotain oikeaa syytä,muuta kuin kiirettä. Mutta henk.kohtaisia asioita sinun ei täällä tietenkään ,edelleenkään,tarvitse kertoa ellet halua. Se taas lukijan täytyy pitää mielessä! Tsemppiä❤️

  1. ?: henkilökohtaiset elämänmuutokset ovat aina näkyneet blogissani joissain määrin ja tiedän teidän huomanneen että jotakin on erilailla kuin ennen. En itse tykkää vihlailevista postauksista, joissa kerrotaan asioita muttei kuitenkaan paljasteta mistä on kyse ja olen viimeiseen asti yrittänyt välttää tuollaista toimintaa. 🙂 Nyt halusin kuitenkin teille sen verran kertoa, että poissaolevaisuuteni ei johdu välinpitämättömyydestä tai muusta blogiin liittyvästä kyllästymisestä, vaan puhtaasti ajanpuutteesta ja siitä että mieleni harhailee muunlaisissakin asioissa kuin arjen tavallisissa jutuissa. ♥ Kiitos ymmärryksestäsi, ja pahoittelut että olen aiheuttanut ärsyyntymistä. ♥

  1. Jos viimeisin postaus on viinin maistelua, niin mun veikkaus elämääsi tulevista muutoksista menee kyllä nyt ihan poskelleen 🙂

 2. Oih, onnea &hearts; oletteko siirtäneet olohuoneen puolapuut muualle vai luopuneet niistä?<br />
  -Maria-

  1. Maria: Puolapuut kiinnitän tytön huoneen seinälle heti kun saan keltaiset raidat maalattua toisella värillä. 🙂

 3. Onnea uudesta korusta! 😉 Rayon on muuten suomeksi viskoosi. Yleensä viskoosista valmistetut vaatteet voi pestä 40 asteessa, vaarana lähinnä kutistuminen ja nyppyyntyminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *