Sensai – Ihonhoidon aatelia!

Parikymppisenä ulkonäkökeskeisenä heitukkana olin satavarma että tulen saamaan vanhenemisesta ja ensiryppyjen ilmestymisestä vakavammanlaisen ikäkriisin, mutta kriisiä ei koskaan tullut. 🙂 Elämän realiteetit ja asioiden perspektiivit ovat asettuneet äiti-vuosinani oikeanlaiseen mittasuhteeseen ja oman ulkonäön ympärillä touhottaminen on vähemmän tärkeää. Toki tahdon näin 32 vuotiaanakin näyttää hyvältä, mutta terveellä tavalla… ja ikäiseni mukaan. Vimmattu nuoruudenpalvominen on mennyttä ja olen oppinut hyväksymään itseni ja omat kauneusvirheeni, omaan terveen minäkuvan ja olen omasta mielestäni hyvällä tavalla “itserakas”. 🙂 

Omakotivalkoinen_18102015_8262_2.jpg

Peilikuva ei tietenkään aina miellytä – huono ruokavalio näkyy heti ihossa ja olemuksessa, ja kaukana ovat ne ajat kun pystyin juhlimaan ja valvomaan koko yön näyttäen aamulla silti vielä fressiltä ja hyvältä, vaikka ripsivärit olisivatkin varisseet poskille. Rento elämä, pesemättömät meikit ja palasaippualla puhdistus on menneisyyttä… Ihonhoidolta vaaditaan hyvälläkin ruokavaliolla enemmän kuin ennen, kuivakaksi muuttunut iho tarvitsee extrakosteutusta ja naururypyt silotusta purkista. Eletty elämä ja tuhannet naurut näkyvät ihossa hentoina uurteina, mutten häpeile asiaa yhtään – olenhan ylpeästi kolmekymppinen. 🙂

Omakotivalkoinen_18102015_8264.jpg

Viimeisen vuoden olen hoitanut kasvojani Philosophyn tuotteilla, jotka olivatkin erinomaiset ensimmäisten ryppyjen oikaisijat. New Yorkin matkan yhteydessä testasin Sensain puhdistusaineita päivittäisessä käytössä ja huomasin suuren eron sekä ihon sävyn tasoittumisessa että silmänympärysjuonteiden häivyttämisessä. Ero oli huomattava myös Sensai-testereiden loputtua, siirtyessäni takaisin Philosophyyn – kasvojen iho oli t-alueelta kukertavan laikukas ja rypyt selkeämmin nähtävissä, varsinkin miinusta sisältävien silmälasien alta omaa peilikuvaa katsellessa. Pakko oli palata takaisin tähän Sensain maagiseen ihonhoitosarjaan…

Omakotivalkoinen_18102015_8265.jpg

Sensain puhdistusmetodi sisältää kaksi tuotetta – Step 1 esipuhdistuksen, joka poistaa meikin, talin ja iholle päivän mittaan kertyneet saasteet hellävaraisesti, sekä Step 2 syväpuhdistuksen, joka nimensä veroisesti putsaa pintaa syvemmältä. Puhdistustuotteet valitaan oman ihotyypin ja ongelmakohtien mukaan, omalle pintakuivalle sekaiholleni sopii parhaiten öljymäinen puhdistusvoide Silky Purifying Cleansing Cream (step1) sekä vaahtoava puhdistussaippua Silky Purifying Creamy Soap (step 2), jotka syväpuhdistavat ja tehokosteuttavat samanaikaisesti ikääntyvää ihoani. 

Omakotivalkoinen_18102015_8270.jpg

Myös kosteutus on minulla kaksiosainen – syväkosteuttava ja hoitava Prime Solution on täyteläinen ja virkistävä ensimmäisen vaiheen kosteutus. Se jättää ihon pehmeäksi, tasoittaa sen sävyä erityisesti t-alueella, ja pohjustaa sen kosteusvoidetta varten. Tällä hetkellä käytössäni on vain testeri, sillä tuote on todella-todella tyyristä, enkä tahtonut ostaa sikaa säkissä. Prime Solution osoittautui kuitenkin rahansa arvoiseksi, joten loppuviikosta testerin tyhjennyttyä kipaisen ostamassa uuden isomman pullon tätä ihmeainetta. 🙂

Jälkihoitona minulla on Cellular Performance -sarjan kuivuuteen taipuvalle ihotyypille soveltuva kosteusemulsio (moist II). Nestemäisen ohut superkosteuttava emulsio ravitsee ihoa, jättäen sen pehmeäksi ja kauniin mattaiseksi. 

Omakotivalkoinen_18102015_8280_2.jpg

Kameran linssi on todella säälimätön ja paljastaa jokaisen ihossa olevan huokosen, uurteen, näppylän ja laikun. Kuvista näkee hyvin miten mattaiseksi iho kosteusvoiteiden jäljiltä jää, iho ei kiillä liikaa ja ihon sävy on melko tasainen, epäimartelevia pisamia lukuunottamatta. 🙂

Omakotivalkoinen_18102015_828799.jpg

Olen ollut aina ilmeikäs ja nauravainen ihminen, jonka seurauksena silmänympärysiholla on jo melkoisesti ryppyjä. Rypyt korostuvat hymyillessä veikeästi, mutta oikealla kosteutuksella ne siliävät lähes huomaamattomiin naaman mennessä peruslukemille. 🙂 Sensain Hydrachange Eye Essence -seerumi on tehnyt ihmeitä erityisesti silmäkulman yläosaan, jossa ei juuri uurteita näy vaikka silmiä siristää. Myös lupsahtamisen ja roikkumisen merkit silmäluomessa kulmakarvan alla ovat häipyneet ja silmät eivät näytä enää väsyneiltä… vaikka olisi nukkunut vain kuusi tuntia, kuten minä viime yönä. 🙂

Omakotivalkoinen_19102015_8316_2.jpg

Omakotivalkoinen_18102015_8256.jpg

Oman kokemukseni välityksellä suosittelen Sensain ihonhoitosarjaa kaikille aikuisen ihon omaaville, jo heti ensimmäisistä ikääntymisen merkeistä lähtien. ♥ Tuotteet ovat arvokkaita, mutta erittäin riittoisia – yksi kevyt herneen kokoinen pumppaus puhdistusaineita ja hoitovoiteita riittävät koko kasvoille sekä decolteelle, ja maksavat itsensä takaisin kuulaampana ja hehkeämpänä olemuksena.

Omat tuotteeni ostin Stockmannilta, sillä siellä Sensaihin erikoistunut myyjä osaa auttaa ihotyypin analysoinnissa sekä oikeanlaisten tuotteiden valinnassa parhaimman hoitotuloksen saamiseksi. Sensaita löytyy myös mm. Sokokselta ja Emotion -myymälöistä, joista voi tarvittaessa pyytää pieniä testereitä / näytteitä mukaansa. 🙂

Miia_signerina2015.jpg

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

45 kommenttia “Sensai – Ihonhoidon aatelia!

 1. Siis mitä ihmettä? Eihän sulla ole AINUTTAKAAN ryppyä! Olisipa mullakin tuollainen iho 🙂 Kaunis olet! T. 26v ikäkriiseilijä

  1. Manna: Silmäkulmissa on ryppyjä jo aikas paljon. 😀 Mutta kaunis kiitos sinulle päiväni piristyksestä. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 2. Jestas! Sähän näytät ihan 18-vuotiaalta tuossa rillittömässä, otsatukattomassa lookissa :O Olet todella nuoren näköinen :)<br />
  <br />
  Mä olen huomannut, että näin vanhemmiten jos jättää yhdenkin rasvauskerran välistä, se kostautuu. Tuotteella ei ole niin paljon väliä kuin sillä, että todellakin hoitaa aamuin illloin ihoa.

  1. Minna: Enkai sentään ihan niin nuorelta, vaikka Sensai tekeekin taikoja, hih 😀 <br />
   <br />
   Minulla on myös sama, heti kostautuu jos rasva unohtuu. Seuraavana päivänä iho on kuin korppua silittelisi. 🙂

  2. No näytät kyllä tosi nuorelta. Mä tässä katselen vuorotellen mun 16-vuotiaan tyttären kuvaa seinällä, ja sun kuvaa, ja mun tytär näyttää vanhemmalta kevyessä meikissä kuin sinä meikittä 😀 Olet kyllä todella nätti, aivan ihanat silmät. Minusta tuo otsis mahtaa viedä huomion silmistä, eikä toisin päin, niin kuin sanoit. <br />
   <br />
   Mun sisko oli laserleikkauksessa, ja oli kyllä niin peace of cake-juttu ettei tosikaan. Jos hynät riittää ja leikkaus sopii, niin ehdottomasti menisin sellaiseen.

  3. Minna: Tähän ei muuta voi sanoa kuin valtavasti kiitoksia! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Olen lukenut kaksi iltaa laserleikkaus-asiaa ja yrittänyt vakuuttaa itselleni että riski on ottamisen arvoinen. 🙂 Peace of cake -juttuja on nettipullollaan ja suurin osa on todella tyytyväisiä että ovat uskaltautuneet laserleikkauksessa käymään. 🙂

 3. Wau! Voi, miten kauniit kasvot sä paljastit hiusten ja lasien takaa. Ja upeat silmat. AIvan kuin eri nainen. Mia, sun on pakko vaihtaa kampausta ja silmälaseja. Sä et voi enää peitellä noin kauniita kasvoja. Mä luulen, että muut lukijat on ihan samaa mieltä! <br />
  <br />
  Sulla on nyt tyylinmuutos edessä, kun satuit paljastamaan kasvosi meille lukijoille:)

  1. Vakkarilukija: Apua, tässähän menee jo ihan sanattomaksi. &hearts; &hearts; &hearts; 🙂 Pään muoto ei kuulu lempiasioihini ja tykkään otsatukasta, se vetää huomion silmiin joka on omasta mielestäni parasta koko kasvoissani. Silmälasit eivät ole minustakaan kovin kivat, mutten voi enää käyttää piilareita ja sitä olen tuskaillut jo viitisen vuotta. Laserleikkausta olen vakavasti harkinnut, mutta ajatus silmien operoinnista tuntuu niin karmealta että vatsanpohjasta nipistää. 😀 Yritän peloistani huolimatta ryhdistäytyä ja ensi kevääksi 33v synttärilahjaksi olen alustavasti suunnitellut laserleikkauksen ajankohtaa… Saa nähdä meneekö taas pupu pöksyyn vai saanko rutistettua itsestäni sen tarvittavan rohkeuden viimein ulos. 😀

  2. Suosittelen lämpimästi laserleikkausta. Itse kävin nelisen vuotta sitten lasik-operaatiossa ja se paransi elämänlaatuani yllättävän paljon. Lasien kanssa oli aina jotain ongelmaa (huurtuivat, painoivat korvan takaa, sopivia kehyksiä oli vaikea löytää, erikoislinssit maksoivat järkyttävän paljon yms.) ja piilareita en voinut käyttää. <br />
   <br />
   Nykyään saatavilla on myös uudempi (ja hieman kalliimpi) leikkaustekniikka, jossa leikkaus tehdään &quot;tähystyksenä&quot; (muistaakseni tekniikan nimi on relex smile), jossa haittavaikutusten riski on lasik-leikkaustakin vähäisempi.<br />
   <br />
   Jos päädyt operaation kannalle, niin omat vinkkini sinulle ovat: 1. älä katso etukäteen videoita operaatiosta 2. ota esilääkityksenä annettava rauhoittava 3. ota mukaan tukihenkilö, jonka kanssa voit viettää pienen tarkkailuajan leikkauksen jälkeen ja joka vie sinut turvallisesti kotiin 4. varaa kotiin jotain kuunneltavaa (äänikirjoja, radiota yle areenasta yms.), koska ainakin oman kokemuksen mukaan ensimmäisenä iltana silmät oli valoarat ja tietokoneen tai kirjan tuijottaminen ei innostanut ja aika uhkasi käydä pitkäksi.<br />
   <br />
   Mukavaa syksyä sinulle!<br />
   <br />
   T: Pitkäaikainen lukijasi ja minimalismin ystävä

  3. NellieDellie: Tuo silmälasiongelma on tuttua täälläkin, huurtuminen, sateella pisaroiden pois pyyhkiminen ja sormenjäljet jotka heijastavat ikävästi varsinkin kaupan valaistuksessa ovat arjen ärsytyksiä. 😀 Miinuslaseilla lukeminen rasittaa myös silmiä todella paljon ja usein iltaisin silmissä tuntuu inhottava kuivuus ja kiristys. Silmälaseissa ei oikeastaan ole kuin yksi hyvä puoli, se että näkee eteensä. :D<br />
   <br />
   Kiitos vinkeistä ja kokemuksesi jakamisesta, tälläinen antaa ihanasti uskoa ja rohkeutta laserleikkaukseen menemiselle. &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Mihin unohtui aiemmassa kosmetiikkapostaukseaa mainitsemasi Liberon perusvoide? Eikö ollutkaan hyvä? <br />
  Ajattelin itsekin sitä kokeilla mutta kannattaako?

  1. LM: Liberon perusvoide on todella hyvä kasvorasva, käytin sitä jonkin aikaa ja iho oli ihanan pehmoisa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, sillä hukkaan se ei taatusti mene vaikkei kasvoille lopulta olisikaan riittävän hyvä. Sen voi käyttää vartalovoiteena, tai käsirasvana, kynsinauhoille se on nimittäin myös loistavaa ainetta ja päihittää Mavalan ja vastaavien omat kynsinauhoille tarkoitetut voiteet mennen tullen. :)<br />
   <br />
   Sensain kosteusvoide on sekin huippu, ihosta tulee pehmoinen ja sen syväkosteuttava vaikutus on tehnyt ihostani kimmoisamman. Tuo kimmoisuus puuttuu Liberon voiteesta, tai siis se että iho on hyvä rasvaamisen jälkeen mutta ilman rasvaa aikamoinen hilseläjä näin talviaikaan. 🙂

 5. Mun silmät leikattiin kaksi kuukautta sitten ja se on paras asia mitä olen tehnyt! Toimenpide ei tunnu miltään ja on aivan mahtavaa 30 vuoden jälkeen olla ilman laseja. Suosittelen, siitä aukeaa ihan uusi elämä. Mulla kaikki onnistui täydellisesti ja toipuminen oli nopeaa. Smile tekniikalla tehtiin.

  1. lukku: Kiitos myös sinulle kokemuksesi jakamisesta! &hearts; &hearts; Itse sain ekat prillit yläasteikäisenä mutta käytin lähes pelkästään piilareita vuoteen 2010 asti, jolloin oli raskauden aiheuttaman silmien kuivumisen ja ärtymisen vuoksi pakko pistää ne tauolle. Silmät eivät koskaan palautuneet entiselleen ja ovat niin rutikuivat etten voi käyttää enää piilareita. Laserleikkaus olisi varmasti minulle järkevää, miinusta on nyt toisessa silmässä -3.75 ja toisessa -3.5 ja ilman laseja en voi mennä ulos ollenkaan. 😀 Kotona pystyn toimimaan onneksi ilmankin ja olen yrittänyt iltaisin olla koneella ja kirjan parissa ilman kakkuloita, mutta parempi olisi jos ei tarvitsisi rillejä lainsinkaan ja näkisi silti hyvin eteensä – myös kauas. 🙂

 6. Mikä kaunokainen paljastui otsahiuksien ja lasien takaa!!! Ei sillä, kaunis oot muutenkin, mutta vau! Ehdottomasti luovu vahvasta otsiksesta ja tsemppiä laserleikkaukseen! Itse jännitin sitä aikoinaan myös, mutta aivan turhaan. Toimenpide kesti max 15 min ja sitä varten saa halutessaan rauhoittavia 😄 ja heti oli silmät ok ja lopullisesti toipuivat melko pian. Suosittelen!! Ai niin, pitää palata nyt vielä tuohon itse tekstiisi, nyt kuvasi vei kaiken huomion 👌

  1. SatuJii: Kaunis kiitos sinulle Satu! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Olen hieman lääkevastainen ihminen (nähnyt liian läheltä mitä riippuvuus voi aiheuttaa) mutta satavarmasti ottaisin tuohon operaatioon kaiken mahdollisen rauhottavan. 😀 Ajatus silmien ronkkimisesta on kamala ja katselin aikoinaan telkkarista kun Teuvo Loman kävi laserleikkauksessa ja se näytti niin karmealta että kehitin itselleni lisätraumat. 😀

 7. Itsekin olen ihastunut Sensain tuotteisiin, juuri samoja käytän joita kuvassasikin on. Olen käyttänyt niitä säännöllisesti viime talvesta lähtien, pitävät kasvot miellyttävän tuntuisena. Sain viimeeksi kemppariosastolta näytteen Sensai Lift Remodelling Creamia, parasta ainetta ikinä nelikymmpiselle naamalle. Hinta hyllyssä nosti kyllä tukan pystyyn, kaksi ja puolisataa purkilta. En ole vielä raaskinut ostaa… :D<br />
  <br />
  JA WAU! Minäkin äänestän uuden kampauksen puolesta. Kasvot näkyviin!

  1. MT: Ihana kuulla että sinäkin olet ollut tyytyväinen, vielä vuodenkin jälkeen. &hearts; &hearts; Lift Remodeling Creamia voisin itsekin testata, sillä saa armasti hyvän silotuksen silmänympärysiholle. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ja kiitos, ihana olet! &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Prime Solution on kyllä jotain niin ihmeellistä tavaraa, onneksi se 75ml:n jättipullo kestää kauan!

 9. Ihan pakko on kommentoida samaa asiaa kun jo jokunen muukin lukija.Olet IHAN erin näköinen tuossa alemmassa kuvassa kuin millaisena ollasn sinut totuttu täällä blogissasi näkemään.Olen samaa mieltä kuin nämä muutkin, että olet todella upean näköinen kun hiukset on pois otsalta ja nuo silmät,upeat.

  1. Tiina: Itse en tykkää pääni muodosta ja se korostuu ilman otsahiuksia. 🙂 Minulla on ollut otsis lähes koko ikäni, muutamia välivuosia lukuunottamatta. Se on kasvanut osaksi identiteettiäni enkä usko että luovun siitä kokonaan koskaan. Rillit sen sijaan voisin heittää jorpakkoon vaikka heti, niitä ei takuulla tule ikävä mikäli keväällä uskaltaudun laserleikkaukseen. 😀

 10. Harmi, että kätket kasvosi vahvaan hiusmalliin ja silmälaseihin. Olet nuori joten lakkaa olemasta täti!<br />
  Kevyempi hiusmalli ja modernit silmälasit niin ilme keventyy ja nuorentuu huomattavasti! <br />
  Joskus aiemmin olen sanonut mielipiteeni polkkatukasta joka sopii harvalle. Viittasit että Voguen päätoimittajaan jonka polkkaa on klassikko .Hän onkin sua vanhempi :)<br />
  Älä hyvä ihminen tätiydy !

  1. ano: Kuvissa näytän aina tätimäisemmältä kuin mitä livenä, en ole kovin kuvauksellinen ihminen. 🙂 Olen vahvojen piirteiden kannattaja ja näytän rikotuissa kampauksissa ja hiusmalleissa omasta mielestäni helposti homssuiselta. Myös värien suhteen vältän sellaisia laimeita sävyjä, ripseni ja kulmani kun ovat aika tummat luonnostaan. Voguen päätoimittaja on upea vanhempi nainen, sellainen olen mielelläni itsekin 50 vuotiaana. Otan kuitenkin vinkeistänne vaarin ja pureksin tätä palautetta, totuuden jyvä saattaa piillä teidän sanoissanne vaikken otsatukastani haluakaan kokonaan luopua. :)<br />
   <br />
   Kiitos ravistelusta ja kauniista sanoistasi! &hearts; &hearts;

 11. Hei Miia !<br />
  <br />
  Samaa mieltä kuin muutkin lukijat, eli paljasta ihmeessä kauniit kasvosi kevyemmällä hiustyylillä 🙂 Ja mitkä silmät sinulla onkaan, oi oi.

 12. Mitäh? oli ajatus ku näin tuon meikittömän kuvan, tuoltako näytät oikeasti 🙂 Sun kauniit kasvot jää kyllä todella sun otsatukan ja silmälasien taakse, koska niin moni näin yllättyi 🙂 Ehdottomasti kannustan laserleikkaukseen, mullakin tuttu tehnyt, ei ongelmaa. Ja kasvata otsatukka pois, kauneutesi peittyy sen taakse :):)

  1. Karoliina: Otsatukka on osa identiteettiäni enkä usko että tulen koskaan luopumaan siitä kokonaan. Tällä hetkellä kasvatan hiuksiin lisää pituutta, mutten tiedä mihin asti jaksan katsella tätä ylikasvanutta reuhkaa. 😀 Pikkumyy-nuttura pään päällä on ihana ja sitä varten olen jättänyt sakset laatikkoon. Pitkien hiuksien hoitaminen sen sijaan on rasittavaa ja itseni tuntien leikkaan viimeistään kesän kynnyksellä tukan taas puolipitkäksi tai lyhyeksi. :D<br />
   <br />
   Makustelen kuitenkin ihan ajatuksella näitä teidän kommentteja ja mielipiteitänne, ehkä pieni hienosäätö ja tyylimuutos voisikin olla ihan paikallaan… &hearts; &hearts;

 13. Oi että, sinulla on todella hyvä iho! Oletpa muuten eri näköinen tuossa kuvassa, jossa sinulla on hiukset kiinni. Sinulla on kauniit, suuret silmät! 🙂 Olen lukenut blogiasi vaihtelevasti jo pari vuotta, mutta viimeaikoina olen käynyt vähintään viikoittain lukemassa uusimmat postaukset. Hassua sinänsä, nimittäin meillä on ihan erilainen sisustusmaku! 😀 Itse rakastan sellaista sisustusta, joka sinulla on vuosia sitten ollut. Beigeä, blingblingiä, pehmeitä sävyjä. Blogisi vanhat kuvat voisivat melkeimpä olla meidän kotoa otettuja. Tykkään katsella vanhoja postauksiasi ja ottaa niistä inspiraatiota. Silti tykkään lukea näitä uusiakin, sinulla on mukavan rento kirjoitustapa 🙂 Luen vain kahta blogia säännöllisesti, sinun blogisi on toinen niistä. Ihanaa syksynjatkoa ja kaikkea hyvää teille! &hearts;

  1. Mira: Kiitos ja kumarrus! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihana kuulla että olet jäänyt seurailemaan juttujani vaikka sisustustyyli onkin muuttunut melko radikaalisti viime vuosien aikana. &hearts; Ja vielä isompi kiitos kauniista sanoistasi! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Otsis on paras: Näin on. 🙂 Vielä kun saisi jonkin otsatukan kasvua hillitsevän seerumin niin ei tarvitsisi joka toinen viikko napsia sitä lyhyemmäksi. 😀 Nyt olen lintsannut sen leikkuusta ja otsis on melkoinen reuhka. 😀

 14. Näytät paljon pirtsakammalta ja nuoremmalta ilman otsatukkaa ja vahvoja sankoja! Silmät tulee paremmin esiin, otsatukka ja lasit lähinnä piilottaa ja tekee tätilookin niinkuin muut ovat sanoneet. kokeile polkkaa pidemmällä rikotulla etulinjalla joka pehmentää ilmettä eikä peitä koko otsaa! Ainahan voi palata vanhaan jos ei sovikkaan.

  1. uuiiii: Kiitokset kivasta kommentistasi. &hearts; Otsiksesta en kokonaan aio luopua mutta jotain freesausta tälle habitukselleni aion teidän kannustamana kehitellä. 🙂

 15. Minäkin kannatan etuhiuksista luopumista. Itse pidän kyllä silmälaseista ja vastustan yleistä ajattelumallia &quot;nainen on parhaimman näköinen ilman laseja&quot;. Jokaiselle sopii silmälasit kunhan ne ovat oikean malliset. Sulle sopisi mielestäni kapeammat pyöreämmät ja/tai korkeammat kehykset. Esim. tähän tyyliin <a rel="external nofollow" href="http://www.specsavers.fi/silmalasit/roos-m2?sku=25666229&quot; target="_blank">http://www.specsavers.fi/silmalasit/roos-m2?sku=25666229</a&gt;

  1. Pimiainen: Pyöreillä prilleillä näytän ihan tohtori sykeröltä, mutta isompi kehys ja linssi olisi kyllä paremman näköinen. Minulla on ongelmana liian pieni pää, jonka vuoksi kehysvalikoima jää todella suppeaksi – en esim voi ostaa yksiäkään Chanelin kehyksiä, koska ne ovat liian leveät kasvoilleni ja tulevat ohimoilta todella paljon ulospäin. Nykyiset kakkulani ovat lasten mallistosta, ja muksuilla kehysmallit ovat usein aika no… leikkisiä ja taipuvaisia. 🙂

 16. Samaa mieltä kuin muutkin lukijat! otsis pois ja uudet lasit/leikkaus 🙂 uskoisin, että sulle sopisi tasapitkät hiukset keskijakauksella, ja tosiaan olkapäiden yläpuolelle ulottuvat eli eivät kovinkaan pitkät. Silmälaseiksi suosittelisin moderneja pyöreitä laseja, jotta saadaan persoonallisuutta upeisiin kasvoihin! Pakko vielä sanoa, että jos leikkaus on vähäänkään &quot;nounou&quot; niin osta vaan uudet silmälasit, niillä saa paljon aikaan! silmälasithan ovat vuonna 2015 muotia, ihmiset ostavat asusteiksikin. 🙂

  1. wau: jos voisin piilareita käyttää niin hylkäisin rillit hetisamantienvälittömästi. 🙂 Laserleikkaus sen sijaan kammoksuttaa, sekä mahdolliset komplikaatiot ja sokeutuminen sekä itse operaatio. Olen saanut todella kannustavia kommentteja ja sähköposteja laserleikkauksessa käyneiltä lukijoiltani ja yritän orientoitua nyt siihen että keväällä on minun aikani korjauttaa nämä silmäparkani. :)<br />
   <br />
   Silmälasit sopivat joillekin äärettömän kauniisti ja korostavat silmiä. Moni ammattimalli näyttää upealta silmälaseilla, esim Giselle Bunchen. &hearts;

 17. heh, lisään vielä kulmakarvoista, miksi pitää nyppiä niin ohuiksi? Luonnolliset kulmat saa kasvoihin lämpöä ja vie sen tietyn wt-tyylin pois 😀

  1. wau: En ole nyppinyt kulmakarvojani kymmeneen vuoteen kuin satunnaiset sojottavat hajakarvat. 🙂 Ne eivät kasva tuon tuuheammaksi, valitettavasti. Mielelläni ottaisin puolisenttiä lisää paksuutta sekä kulman alkuosaan että siipeen. 🙂

 18. Hei kysyn täällä ku uusimman postauksen kommenttikenttä on suljettu 🙂 Oon varmaan noin viis kertaa kysynyt siitä Skagerakin maljakosta, mulla vaan on niin päähänpinttymä siitä, mutta en löytäny sitä mistään verkkokaupasta. Voisitko linkittää mulle jonkun nettikaupan mistä niitä voisi taas ihailla? 😛

  1. susanna: Skagerakia myydään todella harvoissa paikoissa, olen siitä yrittänyt vinkkailla mm. Finnish Design Shopin myyntiosastolle, mutta toistaiseksi eivät ole innostuneet asiasta. Royal Designin verkkokaupasta löytyy kyseistä maljakkoa, sieltä itsekin omani ostin. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.royaldesign.fi/tt/?tt=12905_12_197517_&r=http://royaldesign.fi/Viewitem.aspx?ID=124574&quot; target="_blank">http://www.royaldesign.fi/tt/?tt=12905_12_197517_&r=http://royaldesign.fi/Viewitem.aspx?ID=124574</a&gt;

 19. Pitkästä aikaa kommenttia jätän, mutta nyt on pakko, vaikkei tähän postaukseen liitykään:). Uusimpaan postaukseen kun ei voi kommentteja jättää, niin laitan tänne; tiesithän että marja-aronian marjat saattaa värjätä niin, ettei pesussakaan välttämättä lähde.. että varo marjojen osumista tekstiileihin, pari marjaa taisi oksissa olla.. nimimerkillä meillä lapset pilanneet pari ulkoilupukua kyseisillä marjoilla..<br />
  <br />
  Ihania kattauskuvia, ja tietenkin myös muissakin postauksissa:)! mukavaa syksyn jatkoa:)!

  1. enkeli: Tiesin tuon, pilasin muksuna äitini valkoisen pöytäliinan kokkailemalla barbeilleni marja-aroniakeittoa ja sain siitä sellaisen palopuheen etten ikunaan unoha. :))<br />
   <br />
   Ihanaa syksyn jatkoa sinulle myös! &hearts; &hearts;

 20. Voi, mä olen niin samaa mieltä kuin moni aikaisemmin kommentoinutkin, olet paaaljon kauniimman ja nuoremman näköinen ilman runsasta (raskasta, liian pitkää) otsatukkaa. Uskoisin että kevyt, rikottu otsis sopisi sinulle, tai sitten ihan ilman otsista.

  1. Jonna: Kiitokset myös sinulle kauniista sanoistasi! &hearts; &hearts; Pieni tyylimuutos voisi olla ihan paikallaan ja teidän kannustamana funtsailen juuri millainen uudistus olisi paras näin syksylle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *