Osallistu #mymuurame -kampanjaan & voita 1000€ lahjakortti!

Instagramissa ja Facebookissa käynnistyi tänään #mymuurame -kampanja, jonka tarkoituksena on jakaa luovia ideoita ja erilaisia käyttötapoja Muuramen klassikkokalusteille. Kaikki Muurame-kuvansa hashtagilla #mymuurame jakaneet ovat automaattisesti mukana 1000 euron arvoisen lahjakortin arvonnassa, jonka voi käyttää Muurame-kokoelmansa kasvattamiseen… itse haaveilen Muuramen valkoisen parisängyn lisäksi led-valaistusta vitriinikaapista, joka sopisi olohuoneen Mup-tasokokonaisuuden jatkeeksi. ♥

Omakotivalkoinen_6002_mymuurame.jpg

Omakotivalkoinen_12082015_6520_mymuurame

Muuramen Mup-taso on toinen kahdesta lempikalusteestani koko kodissa ja minne tahansa elämässä matkaankin, matkustavat Mup-taso ja Tapiovaaran Mademoiselle -tuoli mukanani. ♥ Neljästä vierekkäisestä moduulista koostuva taso on leveydeltään 312cm, korkeudeltaan 61cm ja syvyydeltään 42cm. Laatikostot vetävät uskomattoman määrän tavaraa sisäänsä, tällä hetkellä niistä löytyy leffakokoelmani lisäksi sisustustavaraa, kynttilöitä, joulukoristeita, elektroniikkalaitteiden manuaaleja ja lisäosia, sekä kahden laatikollisen verran vaatetta (vasen reuna makuuhuoneen oven vieressä). Valitsin laatikoiden rinnalle myös yhden klaffiovella varustetun moduulin, jonka sisältä löytyy bluray-soitin…

Omakotivalkoinen_2346008_mymuurame.jpg

Omakotivalkoinen_2346002_mymuurame.jpg

Omakotivalkoinen_12082015_6485_mymuurame

Muuramella on erittäin pitkä historia suomalaisessa kalustevalmistuksessa ja suomalaisten kotien sisustamisessa. Muuramen kalusteiden valttina on kotimaisuuden ja laadun lisäksi niiden yhdisteltävyys sekä loputtomat laajennusmahdollisuudet. Tarpeiden muuttuessa ja kehittyessä elämän varrella, voi luottaa siihen että lisä- ja varaosia on saatavilla. Monella tämän päivän kolme- ja nelikymppisellä on kotonaan omasta lapsuudestaan tutut Muuramen kalusteet, ne ovat kestäneet aikaa, kulutusta ja elämää, toivottavasti tämä jatkumo säilyy seuraavillekin sukupolville. ♥

Omakotivalkoinen_mymuurame_6047.jpg

Omakotivalkoinen_mymuurame_6042.jpg

Jos sinun kotoasi löytyy Muuramen kalusteita, käy jättämässä merkkisi suomalaiseen sisustushistoriaan osallistumalla #mymuurame -kampanjaan. Kampanjaan #mymuurame hashtagilla kuvansa jakaneiden kesken arvotaan 1000€ Muurame-lahjakortti. Kampanjaan voi osallistua sekä Instagramissa että Facebookissa aina 22.11.2015 asti. Itse odotan innolla kamppiskuvia ja erityisesti vitriinikaappi-ideoita… Pistäkäähän siis Some-kanavat laulamaan! 🙂 

Muurame jakaa osallistujien #mymuurame -kuvia Instagram-tilillään, joten laittakaahan myös @muurameoy talteen! 🙂

12191745_959108797479097_133810813996556

Mukavaa alkanutta syysviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Muurame)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

3 kommenttia “Osallistu #mymuurame -kampanjaan & voita 1000€ lahjakortti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *