Viikonlopun tunnelmaa – ruusuja & tuoksukynttilöitä!

Omistan kolme maljakkoa, joista kaksi on virallisesti juomakannuja. Normaalisti ne eivät ole käytössä samanaikaisesti, mutta nyt on ollut sellainen kukkaviikko, että kukkia on enemmän kuin maljakoita… en tosin valita, sillä kukat ovat ihania. 🙂 Jouduin keksimään tilapäisratkaisun kuudelle keltaiselle ruusulle ja asettelin ne Skagerakin säilytyspurkkiin. Pakko sanoa että tämä on ehkä yksi kauneimmista kukkaviritelmistäni ikinä. ♥

Omakotivalkoinen_14112015_9033.jpg

Omakotivalkoinen_14112015_9043.jpg

Omakotivalkoinen_14112015_9049.jpg

Omakotivalkoinen_14112015_9027.jpg

Skandinaviskin Snö on yksi parhaimman tuoksuisista tuoksukynttilöistä, joita tiedän. Yhden kynttilän jo polttelin loppuun ja haikeana muistelin sen talvipakkasen ja lämpimän puuvillan tuoksua… pakko oli ostaa toinen samanmoinen. Myös Balmuirin tummanharmaaseen lasipurkkiin valettu Black Tea -kynttilä huumaa tuoksullaan, sellaista aion toivoa joulupukilta tänä jouluna. 🙂

Pitemmittä höpötyksittä toivottelen teille tunnelmallista ja leppoisaa lauantaita!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

5 kommenttia “Viikonlopun tunnelmaa – ruusuja & tuoksukynttilöitä!

  1. Ihania nuo kynttilät ♥ Oletko keksinyt niille jatkokäyttöä? Harmittaa heittää niitä pois! T: Päivi

    1. Päivi: Tyhjentyneeseen lasipurkkiin mahtuu tuikku sisälle, joten niitä voi jatkokäyttää tuikkukuppeina. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *