Annie Sloan Wall Paint -arvonnan voittaja!

Måla & Moren kanssa yhteistyössä järjestetty Annie Sloan Wall Paint -arvonta on suoritettu ja osallistumiskommenttien runsaus yllätti minut iloisesti. Kaunis kiitos teille jokaiselle arvontaan osallistuneelle! ♥ ♥

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8879_VOITTAJ

Arvonta-apulaisenani toimi jälleen kerran hyväksi havaittu excelin ja Random.org -arvontakoneen yhdistelmä, joka arpoi voittajaksi nimimerkin Ebbanen! Paljon onnea siis Ebbaselle!

Ottaisitko pikimmiten yhteyttä minuun sähköpostitse (osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi) osoitetietojesi ja maalisävytoiveesi kera, jotta saamme Wall Paint -tuotesetin sinulle matkaan. 🙂 Mikäli voittajasta ei kuulu 23.11. mennessä, arvotaan tuotesetille uusi voittaja osallistuneiden joukosta. 

Harmittelen ettei minulla ole nyt kuin yksi palkinto jaettavaksi, sillä haluaisin muistaa teistä jokaista. ♥ Yritän kehitellä jotakin, jonka avulla saisin jaettua teille kaikille jotakin extrakivaa… varsinkin näin ennen joulua. 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

3 kommenttia “Annie Sloan Wall Paint -arvonnan voittaja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *