Joulun pehmeät paketit House of Brandonilta!

House of Brandon -verkkokauppa oli minulle vielä jokunen hetki sitten täysin tuntematon ja yhteistyömahdollisuuden tarjoutuessa ensimmäinen ajatukseni oli että en ole kiinnostunut… Onneksi kävin kuitenkin tutustumassa verkkokaupan valikoimaan ennen kieltäytymistäni, sillä visiitti oli erittäin positiivinen ja valikoiman joukosta löytyi useita itseäni kiinnostavia tuotteita sekä lempparituotemerkkejäni, kuten Tiger of Sweden, Selected Femme sekä Calvin Klein. Tilauskokemukseni oli niin ikään myönteinen – tuotteiden selaaminen (varsinkin mobiilina), oikeiden kokojen löytäminen, ostosten maksaminen, kanta-asiakasjärjestelmän maksutapana käytettävä bonuspisteytys, sekä nopea toimitusaika kahdessa arkipäivässä jättivät hyvän fiiliksen. Täällä asioin mielelläni toistekin… ja itseasiassa näppäilin hetki sitten uuden tilauksen menemään. 🙂

Omakotivalkoinen_HouseofBrandon_9378_2.j

Omakotivalkoinen_HouseofBrandon_9370.jpg

Miesten tuotevalikoima on vähintäänkin yhtä hyvä kuin naisten, omalle miehelleni löysin vaikka ja mitä potentiaalista joululahjaa kuusen alle sujautettavaksi. Alusvaatteet, sukat, t-paidat ja neuleet ovat aina tarpeen, mutta halusin tänä jouluna antaa lahjaksi jotakin spesiaalimpaa ja päädyin yllättämään miehen Calvin Kleinin pehmoisella pyjamalla. Ruudulliset CK:n oloiluhousut ja pitkähihainen CK -paita myydään erikseen, jolloin housujen pariksi voi valita halutessaan lyhythihaisenkin paidan.

Omakotivalkoinen_HouseofBrandon_9363.jpg

Miehellä on synttäritkin sopivasti jouluaattona, joten olen ostanut hänelle pari extrapakettia tytön avustamana. Vannotin miehelle ettei tule tiirailemaan blogiani ennen joulua ja toivon että hän pitää lupauksestaan kiinni… 🙂 

Omakotivalkoinen_HouseofBrandon_76376712

Halusin hemmotella hieman itseänikin ja ostin pumpulin pehmeästä modaalista valmistetut Calvin Kleinin pyjamahousut sekä -paidan. Ensiksi ajattelin että kääräisen nämäkin joulupakettiin odottamaan, mutta enhän mie malttanut olla ottamatta näitä heti käyttööni. 🙂 Modaali on todella ihana, kevyesti laskeutuva ja pehmeä materiaali, joka säilyy oikealla hoidolla pitkään uudenveroisena. Pesulämpötila modaalia sisältävissä vaatteissa on maksimissaan 40°c, rumpukuivausta kannattaa välttää ja vaatteet tulee oikoa kosteana kevyesti muotoonsa ennen narulle ripustamista. Modaalikuitu imee itseensä runsaasti vettä ja kymmenkertaistaa märän vaatteen painon, tämä kannattaa huomioida erityisesti paidoissa, mikäli kuivatat niitä henkarissa.

Omakotivalkoinen_HouseofBrandon_9380.jpg

Omakotivalkoinen_HouseofBrandon_9390.jpg

Calvin Kleinin housujen vyötärössä ja lahkeensuissa, sekä paidan kauluksessa ja hihoissa on kivana yksityiskohtana verkkomainen kaistale, jonka läpi iho kuultaa. Pieni juttu, jolla on iso vaikutus vaatteen yleisilmeeseen. Tämä oloiluasu on mukava, käytönnöllinen, naisellinen sekä nätti, ja harvoin löytyy sellaista settiä jossa nämä kaikki yhdistyvät –> vrt. edellinen yökkärini oli polyesterisatiinista tehty NallePuh -pyjama, joka sähköistyi talvipakkasilla niin pahasti että tukkakin nousi pystyyn. 😀

Jos et ole vielä tutustunut House of Brandonin muodin ja urheilun maailmaan, suosittelen ehdottomasti pientä kyläilyä osoitteessa:

www.houseofbrandon.com

Aina ilmainen vaihto- ja palautus, sekä ilmainen toimitus yli 59€:n arvoiseen ostokseen. Verkkokauppaostokset ehtivät jouluksi perille, kun teet tilauksesi viimeistään 21.12.2015!

Tunnelmallista iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Joulun pehmeät paketit House of Brandonilta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *