Kierrätysrinki – Paperitähtivalaisin ikkunalla!

Meillä on ystävien ja sukulaisten kesken toimiva kierrätysrinki, jonka kautta monet itselle turhat tavarat ovat saaneet nopeasti uudet kodit. Viimeisimpänä lahjoitin kummitytölleni neljä Marimekon Oiva -lautasta, jotka olivat useamman kuukauden lojuneet käyttämättöminä laatikossa. Vastaanottajan roolissa vuorostaan sain ystävältäni tämän valkoisen ikkunalle ripustettavan joulutähden… tuomaan sitä kadoksissa olevaa joulumieltä. 🙂 

Omakotivalkoinen_14122015_9915.jpg

Omakotivalkoinen_14122015_9895.jpg

Lähipiirissä on ollut loppuvuoden aikana monia muuttoja ja tavara on vaihtanut omistajaa vilkkaalla vauhdilla. Ystäväni muuton yhteydessä autoin häntä käymään omia kaappeja ja varastojaan läpi, suurin osa hänelle turhista kodintavaroista meni suoraan omilleen muuttaneen kummityttöni tarpeisiin… ja miksi ostaa veitsisettiä tai siivilää kaupasta, jos lähipiirissä pyörii vastaavat hyväkuntoiset tavarat turhanpantteina. 🙂

Omakotivalkoinen_14122015_9898.jpg

Omakotivalkoinen_14122015_9907.jpg

Omakotivalkoinen_14122015_9909.jpg

En tahtonut kiinnittää nauloja tai ruuveja ikkunankarmiin ja onneksi ei tarvinnutkaan, sillä keksin keinon miten saan tähtivalon ripustettua ilman reikiä. Ruuvasin karmissa olevan lukkopesän toista ruuvia hieman auki ja sujautin muovisen ripustuslenksun sen yläreunan alle. Onneksi ruuvi sijaitsee tismalleen keskellä ikkunankarmia, muutoin tämä idea ei olisi toiminut. 🙂

Omakotivalkoinen_14122015_7627628.jpg

Omakotivalkoinen_14122015_9926.jpg

Omakotivalkoinen_14122015_9922.jpg

Tykkään tähtivalon tuomasta tunnelmasta niin paljon, että taidan pitää sen akkunallani uudenvuoden yli. ♥ Kiitos kuuluu ihanalle ystävälleni, joka halusi päästä siitä eroon ja tarjosi sitä minulle. ♥ Jos omasta suvusta ja ystäväporukasta löytyy tavaran raivaajia tai muuttosiivoojia, suosittelen ehdottomasti pistämään oman kierrätysringin pystyyn. Viesti kulkee helposti vaikkapa Whatsupin välityksellä, kuten meillä, ja tavoittaa heti kaikki rinkiläiset. 🙂 

Omakotivalkoinen_14122015_9894.jpg

Ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Kierrätysrinki – Paperitähtivalaisin ikkunalla!

  1. Mä tykkään myös valkoisista paperitähdistä 🙂 Laitan ikkunaan jo lokakuussa ja otan pois vasta helmikuussa. Uudenvuoden jälkeen pidän ikkunassa ilman valoja, ihanan talviset… Monia vuosia mulla olleet, näihin ei kyllä kyllästy!

    1. Marita: Tähti on niin ajaton kuvio että niitä voi pitää halutessaan esillä vaikka ympäri vuoden, saa nähdä missä vaiheessa raaskin oman tähteni ottaa pois. 🙂

  2. Hei! Minua kiinnostaisi tietää, kuinka pitkä etäisyys teillä on ruokapöydän tuoleista string-hyllyyn vaakasuunnassa? Onko etäisyys ollut käytännön ja ruokapöydän ympärillä liikkumisen kannalta riittävä? Olen suunnitellut kyseistä hyllyä ruokapöytämme viereen, mutta epäilyttää tuleeko liian ahdasta 🙂

    1. Hanna: Hyllyn ja ruokapöydän välillä on 81cm, se on hieman liian vähän ja parempi olisi jos tilaa olisi edes 10cm enemmän. Meillä tuo ei onneksi niin haittaa, kun hyllyjen puolella yleensä istuu vain yksi henkilö. Jos istujia olisi enemmän, pitäisi vieruskaverin nousta ylös omalta paikaltaan jotta peremmällä ikkunan puolella istuva pääsisi pois. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *