Tytön talvipuku & tunnelmia joulupolulta!

Viime sunnuntaina innostuimme lähtemään koko perheen voimin Helsingin Vuosaaressa järjestettyyn Joulupolku 2015 -tapahtumaan. Aurinkolahden laidalta alkavan Uutelan luonnonsuojelualueen siimeksessä kulkevan luontopolun varrelle oli pystytetty kaiken ikäisille sopivia jouluisia toimintapisteitä mm. grillauksen, koristeiden askartelun, ulkoleikkien, koiravaljakon ja poniratsastuksen muodossa. Vihmova jääkylmä sade verotti hieman tunnelmaa, mutta onneksi mahduimme lämmittelemään kuuman kaakaon ja munkkipossujen ääreen Kahvila Kampelan terassille, jonne koirakaveritkin ovat tervetulleita. 🙂 

Omakotivalkoinen_Joulupolku_871762.jpg

Omakotivalkoinen_Joulupolku_15122015_652

Omakotivalkoinen_Joulupolku_15122015_761

Omakotivalkoinen_Joulupolku_15122015_871

Joulupolku huipentui illan tulinäytökseen, josta vastasi Sirkus Finlandian kiertueellakin mukana ollut Taikatulet-showryhmä. Jätin sateen vuoksi järkkärini kotiin ja harmikseni puhelimella räpsityt kuvat epäonnistuivat… Siksi kannattaakin kurkata alla oleva Youtube-video Taikatulen esityksestä, oli nimittäin melkoinen show. 🙂

Omakotivalkoinen_Joulupolku_15122015.jpg

Muutama lukija on esittänyt minulle syksyn aikana toiveen tytön ulkovaatepostauksesta ja ulkona joulupolun yhteydessä napsitut kuvat innostivat minut toteuttamaan tämän toiveen. 🙂 Tytön talvipuku on Lindexin vedenkestävä Fix-malliston kokohaalari kauniin violetissa sävyssä. Ekologisella ja fluorittomalla Bionic Finish ECO- suoja-aineella käsitelty haalari on tuulenpitävä sekä hengittävä, ja sen vedenpitävyys on 7000 mm. Irrotettava huppu sekä teipatut saumat tulivatkin tarpeeseen sunnuntain kelissä, vettä satoi hetkittäin kaatamalla ja neiti heitti muutaman voltinkin kompastuessaan hämärässä polulla oleviin puunjuuriin ja kantoihin. Vuoritettu neulepipo on samaa Fix-sarjaa ja värimaailmaa, lapaset ovat siskon tekemät. ♥

LindexFixKuoma_2.jpg

Jalassaan tytöllä on kotimaisen Kuoman putkivartiset lämpösaappaat, jotka pitävät jalat lämpimänä sekä pakkasella että sateella. Kuomia käytämme jo kolmatta talvea putkeen, väri ja koko vaan vaihtuvat välillä. 🙂 Parasta näissä kengissä on niiden helppous, ne saa vedettyä jalkaan pienilläkin käsillä ja ne kestävät myös vettä, vaikkeivat kumisaappaat olekaan. 

Semmoinen oli meidän sunnuntaiseikkailu, huomenna tulossa postausta kuntokuuristani sekä spiruliinasta, jonka vaikutuksista olen mykistynyt. 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *