Uusi meikkipurkki!

Minikokoinen Koziolin XS-muovivati sai täytteekseen meikkejä ja tämän suurempaa kippoa en niille tarvitsekaan, sillä en omista enempää meikkituotteita. 🙂 Toinen samanmoinen pikkuvati odottaa tyhjillään kevään viherkasvivalikoimaa ja ideana olisi hankkia siihen jonkinlainen mehikasvi, joka viihtyisi kylpyhuoneessa…

Omakotivalkoinen_09012016_0524.jpg

Omakotivalkoinen_09012016_0521.jpg

Omakotivalkoinen_09012016_0526.jpg

Omakotivalkoinen_09012016_0519.jpg

Pistin vadin viereen kynsilakan ja rannekellon, jotta kokoa olisi helpompi hahmottaa. Muoviseen minivatiin voi meikkien sijaan säilöä vaikkapa palasaippuan, hiuspinnejä ja -ponnareita, taskuissa pyörivää pikkusälää (kolikoita, avaimet, kuitteja) ja karkkia taikka palasokeria. 🙂

Tänään oli ihana ja aurinkoinen ulkoilupäivä pakkaslukemien laskiessa siedettävälle tasolle. Miffenkin kanssa pääsi tekemään 20 minuutin mittaisen lenkin, mikä on viime päivien pikapyrähdysten jälkeen luksusta sekä mammalle että karvakintulle. 🙂 Seuraava parituntinen meneekin sitten hellan ääressä, kokkaillessani nälkäiselle perheelle fetatäytteisiä sisäfilekääröjä ja rosmariini-uuniperunoita, kivaa lauantai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *