Alekoodilla -20% koko HOB-tuotevalikoimasta!

House of Brandon viettää synttäreitään ja tarjoaa tänään -20% alennusta koko tuotevalikoimastaan. Rakastan epäsymmetrisiä paidanhelmoja ja alennuksen ansiosta päätin uskaltautua ostamaan pitkästä aikaa jotakin muuta kuin mustaa tai valkoista vaatetta… nimittäin harmaata,hih. 🙂

Houseofbrandon_Omakotivalkoinen_87861.jplogo-hob.jpg

Only on pitkään edustanut merkkinä nuorisomuotia, vaatteet ovat olleet liian räväköitä enkä ole vuosiin löytänyt merkiltä mitään itselleni sopivaa. Nyt tuli kuitenkin napakymppi vastaan – Onlyn Running Asymmetric Top -neule. ♥ Aivan ihanan näköinen, sopivan rento mutta silti yleisilmeeltään siisti. Neuleen ajattelin yhdistää kotosalla pörrätessä ihan vaan leggareiden kanssa, ihmisten ilmoille mennessä jalkaan sopii pillifarkut ja neuleen päälle bleiseri. Materiaali on kevyesti laskeutuvaa ja pehmoista (80% viskoosi, 15% polyesteri, 5% elastaani), ja ajatelin kokeilla kolmantena variaationa solmia nuo liehukkeet rusetille… 

ETUSIVU_SYNTTA%CC%88RIALE.jpg

House of Brandonin valikoima kasvaa huimaa vauhtia ja joukosta löytyy mm. Tiger of Swedeniä, Calvin Kleinia, Nikea, Cheap Mondayta, Espritia ja Makiaa. Koodilla HBR2 saat -20% alennusta kaikista naisten, miesten ja urheilun tuotteista, lukuunottamatta Dr.Denimin tuotteita sekä lahjakortteja. Alennuskoodi on voimassa tänään sunnuntaina!

www.houseofbrandon.com

Illalla tulossa postaus miehen kodin keittiöstä, jonka välitilaan on suunnitteilla pientä uudistusta… Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: House of Brandon, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

2 kommenttia “Alekoodilla -20% koko HOB-tuotevalikoimasta!

    1. Päivi S: Istun kyseinen neule päälläni paraikaa, unelman pehmoinen ja kivan kevyt, tykkään kovasti. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *