Edullinen facelift miehen keittiöön!

Miehen kodin L-mallinen keittiö ei täysin vastaa hänen tyyliään ja kaipaa nopeaa, helppoa ja edullista faceliftiä. Miehen koti ja hänen sisustusmakunsa on modernin minimalistinen, graafinen ja pelkistetty – vähän kuin minunkin mutta maskuliinisempi ja ”teknisempi”. Ideoimme yhdessä kaksi erilaista DC-Fix -muovikalvoilla tuunattavaa toteutusta, joilla saamme keittiön sopimaan muihin kodin tiloihin.

DC-Fix kontaktimuovilla edullinen facelift keittiöön - Sisustusideat Omakotivalkoinen

Miehen koti on erittäin valoisa ja loft-henkinen, huonekorkeus on yli neljä metriä ja osa asunnon putkista on jätetty näkyville, kuten tehdasmaisissa lofteissa kuuluukin. Välitilassa on tällä hetkellä maalaisromanttisia fiiliksiä välittävää hentoista vihreää laattaa, miehelle ehdoton nounou. Työtasot ovat tammilaminaattia, joihin mies toivoi myös uutta kuosia ja lookkia. Tuunausvaihtoehto nro1 on peittää vihreät laatat mustalla DC-Fix liitutaulu-kalvolla, joka väriteemaltaan jatkuisi työtasoille mustana marmorina.

DC-Fix kontaktimuovilla edullinen facelift keittiöön - Sisustusideat Omakotivalkoinen

Yläkaappien pohjasta pilkottavat työtasovalaisimet vaihtuvat kasvojenkohotuksen yhteydessä myös, keittiötä kiertävä led-valolista on tällä hetkellä ykkösvalintana. Toinen vaihtoehto on porata kaappien alapohjiin aukot led-spoteille ja lisätä niiden päälle hyllylevyt, jotka jatkossa toimisivat kaappien alahyllyinä. Nykyiset led-spotit vaativat vain muutaman sentin upotusvaran, joten niiden asentaminen on melko helppoa valmiiseenkin keittiöön. 🙂

DC-Fix kontaktimuovilla edullinen facelift keittiöön - Sisustusideat Omakotivalkoinen

Välitila ja työtaso voitaisi päällystää myös DC-Fixin valkopohjaisella marmorikuvioinnilla, jolloin taso ja välitila olisivat yhtenäistä pintaa. Tämä miellyttää miestä myös ja nyt hänen onkin päätettävä kumpi edellä mainituista vaihtoehdoista valitaan. Oman ääneni annan mustalle liitutaulu/marmori -yhdistelmälle.

Facelift tulee alustavan arvion perusteella kustantamaan noin 65€ + uudet valaisimet (spotit 60€, led-valonauha 50€). Postailen teille lopputuloksesta maaliskuun puolella, mikäli mies saa siihen mennessä päätöksensä tehtyä ja pääsemme hommiin. 🙂

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Tuotekuvat: DC-Fix


Comments are closed.